Νέα

MariTina

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gilotina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Μηνύματα
1.844
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Peter είσαι ωραίος και τίμιος πάντα. Σε ευχαριστούμε πολύ
 
OP
OP
gilotina

gilotina

Call-Girl
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Μηνύματα
48
Like
39
Peter

θα έμπαινα στην διαδικασία να το αναλύσω αλλά δεν έχει νόημα! Γιατί δεν σε ξέρω και  δεν με ξέρεις..
Δεν έχουμε βρεθεί καν οπότε δεν έχει νόημα να κάνουμε μια φανταστική λογομαχία που δεν θα φέρει αποτελέσματα κ θα γίνει απλά φαύλος κύκλος.
 
OP
OP
gilotina

gilotina

Call-Girl
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Μηνύματα
48
Like
39
Μετά από επαναληπτική συνάντηση με την κοπέλα όλα μπόμπα... Η μάλλον φωτιά... Ξεχωρίζω το ποσό σ δίνεται αν ασχοληθείς μαζί της και το πολύ καλό social... Καθολη τη διάρκεια...

Ευχαριστώ πολύ και εγώ πέρασα πολύ ωραία.
 
OP
OP
gilotina

gilotina

Call-Girl
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Μηνύματα
48
Like
39
Πρόσφατη συνάντηση με την νηματοθέτρια, και παρόλο που γνωρίζω πως αρκετοί θα τρέξουν να με κατηγορήσουν ή να με αμφισβητήσουν, θα γράψω την κριτική προς βοήθεια λοιπών συναγωνιστών που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το κορίτσι. Ξεκαθαρίζω από τώρα πως δεν θα απαντήσω σε ΠΜ και μηνύματα σχετικά με την κριτική μου, η οποία γράφετε μόνο για να καταθέσω την εμπειρία μου.

Η νεαρά, είκοσι και ολίγων Δεκεμβρίων, μετρίου αναστήματος με στήθος 1,5 πλήρως ανταποκρίσιμο, ενισχυμένο πίσω διαφορικό το αποίο παρέχετε προς χρήσην, ωράιο πρόσωπο με όμορφο κατάλευκο χαμόγελο και βελούδινη επιδερμίδα αντάξια της ηλικίας της.

Το ραντεβού είχε αχικά οριστεί για μια εβδομάδα νωρίτερα αλλά λόγω δικών μου επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάστηκα να το μεταθέσω για αργότερα. Το κορίτσι, για εν συντομία η Μ, ήρθε 10-15 λεπτά πρίν την ώρα της φορώντας ένα μαύρο κοντό φόρεμα και μπότες. Λίγη κουβέντα να σπάσει ο πάγος και μπανάκι. Βγήκε με ένα αισθησιακό μαύρο δαντελωτό κορμάκι και ψιλά μποτάκια και κατ'ευθείαν έπεσε στην αγκαλιά μου. Τι ακριβώς κάναμε αφορά μόνο εμένα και την Μ, θα παραθέσω όμως τα παρακάτω:

1. Η Μ έχει πρωϊνή δουλειά
2. Η Μ είναι έξυπνη, όταν δεν κάνεις sex μαζί της, μπορείς να μιλάς ασταμάτητα για ώρες
3. Η Μ δεν λέει "όχι" αρκεί αυτό που ζητάς να μην είναι επικίνδυνο ή να την θίγει σαν άτομο
4. Η Μ το ζεί, πολύ... Εάν περνάει καλά στο sex δεν θα διστάσει να τελειώσει (και θα το καταλάβεις) επανειλημμένως
5. Η Μ θέλει τον άντρα κυρίαρχο, δέχεται με ευχαρίστηση το sex και ότι μπορεί να προκύψει κατά την διάρκεια αυτού, αλλά δεν σηκώνει και πολλούς τσαμπουκάδες. Σφαλιαρίτσες κλπ δεκτά, εάν σκέφτεσαι να ζήσεις το 50 Shades of Grey, μάλλον θα μέινεις με το πουλι στο χέρι.
6. Η Μ χτίζει το πελατολόγιο της, και νομίζω πως όταν αυτό γεμίσει (μάλλον σύντομα) οι πόρτες για καινούργια μέλη θα κλείσει.
7. Η Μ δεν εκπορνέυεται μονίμως, το κάνει σαν έξτρα, θέλει να ευχαριστιέται το sex και δεν θέλει να γίνει πηγάδι από τα πολλά και συνεχόμενα ραντεβού.
8. Η Μ είναι στις TOP 3 κοπέλες/κυρίες που έχω γνωρίσει στον αγοραίο έρωτα, όχι μεμονωμένα σαν σώμα, ομορφιά, επίδοση κλπ, αλλά σαν πακέτο.
9. Η Μ είναι επικίνδυνη, μπορεί να την ερωτευτείς και να μην ξέρεις τον λόγο. Αγαπούληδες προσέξτε πολύ
10. Η Μ μετά το ραντεβού μου έστειλε μήνυμα για να με ευχαριστήσει και να μου πει πως τα πέρασε μαζί μου.

Ρώτησα την Μ εάν λόγω ντόρου στο νήμα θέλει να γράψω κριτική, μου απάντησε να κάνω ότι θέλω και να γράψω ακριβώς ότι έννιωσα.

Την Μ θα την ξαναδώ σίγουρα, και θα την βλέπω για όσα χρόνια θελήσει να έιναι στον χώρο.

Μαριτίνα σε ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα και είσαι πολύ ωράιο τυπάκι.

Εγώ σε ευχαριστώ που περάσαμε τόσο ωραία και μου ξαναδινεις την ευκαιρία να περάσουμε ακόμα καλύτερα.
 

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Μηνύματα
6.101
Κριτικές
27
Like
19.447
Πόντοι
5.946
Peter

θα έμπαινα στην διαδικασία να το αναλύσω αλλά δεν έχει νόημα! Γιατί δεν σε ξέρω και  δεν με ξέρεις..
Δεν έχουμε βρεθεί καν οπότε δεν έχει νόημα να κάνουμε μια φανταστική λογομαχία που δεν θα φέρει αποτελέσματα κ θα γίνει απλά φαύλος κύκλος.

Τώρα το ότι δεν έχετε βρεθεί καν σαν να μην στέκει γιατί η περιγραφή του για την εμφάνιση σου είναι ακριβέστατη...
Μην παίζεις βρώμικα! Δέξου και την κακή κριτική!!!
 

KALLIMAXOS

Μέγας
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
5.760
Κριτικές
25
Like
10.167
Πόντοι
4.746
Τώρα το ότι δεν έχετε βρεθεί καν σαν να μην στέκει γιατί η περιγραφή του για την εμφάνιση σου είναι ακριβέστατη...
Μην παίζεις βρώμικα! Δέξου και την κακή κριτική!!!

Με το μπαρδον παντα , μια διορθωση η κριτικη δεν ειναι κακη. Μπορει να την χαρακτηρισεις αρνητική σε σχέση με την κοπέλα στο θεμα ,ειτε της εμφανισης ,ειτε της συμμετοχης και τελος παντων οσα αρνητικα φανηκαν στο συναγωνιστη. :hi:
 

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Μηνύματα
1.661
Κριτικές
24
Like
2.330
Πόντοι
2.420
Τώρα το ότι δεν έχετε βρεθεί καν σαν να μην στέκει γιατί η περιγραφή του για την εμφάνιση σου είναι ακριβέστατη...
Μην παίζεις βρώμικα! Δέξου και την κακή κριτική!!!
Σωστός. Η περιγραφή είναι ακριβέστατη όσον αφορά χαρακτηριστικά κ πίρσινγκ.
Εμένα απλά μου είχε φανεί λίγο πιο όμορφη σε πρόσωπο κ σώμα, για αυτό κ έβαλα 7άρια αλλά αυτά είναι υποκειμενικά γούστα.
Θα ήταν πιο τίμιο, από το να αρνηθεί τη συνάντηση, να πει ότι απλά δεν υπήρξε χημεία κ πάμε για άλλα..
 

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Μηνύματα
348
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Δηλαδη αποκλειεται να εχει παρει την περιγραφη απο καποιον αλλον και απλα να  τη χρησιμοποιει για να δημιουργησει εντυπωσεις?
να επισημανω οτι δεν εννοω οτι αυτο συμβαινει , ή οτι εν λογω τυπος αρεσκεται σε αυτες τις τακτικες.
Θα αναρωτιώμουν για τον καθενα γιατι δυστυχώς βλεπω οτι παιζει πολυ παρασκηνιο σε ολα τα νηματα και σε ολες τις περιπτωσεις.
θΑ ηταν πολυ καλυτερο αν ο καθενας απλα εξεφραζε την εμπειρια του και τελος.
Ξαναλεω, δεν θελω να θιξω κανεναν, απλα μοιραζομαι μαζι σας τις σκεψεις μου.
ευχαριστω.
 

SilverAries

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Μηνύματα
324
Κριτικές
34
Like
3.107
Πόντοι
5.271
Δυο λογια κι απο μενα.




Η εμπειρια μου με την ΜariTina.


Στατιστικα να το παρεις ειχα πολυ καιρο να φαω φολα. εκανα συναντησεις ομως πιο safe ή με στανταρακια.  με ετρωγε όμως να δοκιμασω και κατι νεο.
μου ετυχε λοιπον η στραβη με τη Μαριτινα.
θελω να ξεκαθαρισω εδω οτι δε θελω να αμφισβητησω καμμια κριτικη απο οσους εχουν γραψει,δεν εχω κανενα λογο αλλωστε,απλα θα καταγραψω την εμπειρια μου.
ας τα παρουμε λοιπον απο την αρχη .


στελνω πμ κι επειτα απο δυο μερες ηρθε η απαντηση με το τηλεφωνο και τον τιμοκαταλογο της κοπελλας. το πμ που ελαβα και που μαλλον ειναι το ιδιο τυποποιημενο που στελνει σε ολους,το εβαλα και στο φορουμ οταν γινοταν μια συζητηση για τις τιμες της κοπελλας.
απο κει και περα η συνεννοηση εγινε στο τηλεφωνο.
η κοπελλα απαντουσε σχετικα γρηγορα στα μηνυματα και χωρις πολλα πολλα κλεισαμε το ραντεβου μας ευκολα.


εμφανισιακα για μενα η κοπελλα δεν ειναι κατι αξιοπροσεκτο και superwow οπως λενε μερικοι. εχει ενα απλο συνηθισμενο προσωπο,με σκουρα μαλλια μεχρι τους ωμους,πεταχτα δοντακια,ηταν περιποιημενη,ντυμενη και βαμμενη ωραια,με περιποιημενα ακρα,ειχε piercing στη μυτη και στη γλωσσα.


εκει που τα χαλαγε για μενα και διαφωνω καθετα με αυτα που γραφονται ειναι στο σωμα. δεν ειναι τουμπανο σε καμμια περιπτωση.
οκ ειχε μικρο στηθος με piercing και στις δυο ρωγες που εμενα δε με χαλαει,λεπτη μεση και αρκετα μεγαλη λεκανη ομως. η περιφερεια της και ο κωλος της ειναι αντιπροσωπευτικοτατο δειγμα του σωματοτυπου των περισσοτερων Ελληνιδων.
πολυ μεγαλος και πολυ πλαδαρος κωλος λοιπον που μαζι με τα καπως καλυτερα αλλα χοντρα μπουτια,χαλανε ολη την εικονα του σωματος της,για μενα επαναλαμβανω παντα και για τα γουστα μου.
να συμπληρωσω στο σετ piercing του κοριτσιου αυτα στον αφαλο και στην κλειτοριδα.
κατι μικρα τατουαζ που ειχε ειναι νομιζω αυτο που συμπληρωνε περαιτερω την εμφανιση.
αυτα περι εμφανισεως.



στη συμπεριφορα της η κοπελλα ειναι ευγενικη,συμπαθεστατη,με χαμογελο και μπορεις ανετα στο διαλειμμα να πεις δυο κουβεντες.
παμε στο σερβις τωρα που κι εδω αρχιζουν τα ασχημα.



ενω δειχνει καβλιαρα και με διαθεση αυτο για μενα ηταν πολυ κλισε. πολυ τυποποιημενο ρε παιδι μου.
απεφευγε με τροπο τα βαθια φιλια,στο γλυψιμο απο μερους μου ηταν μεν δεκτικη αλλα οχι με τις αντιδρασεις που εχουν περιγραψει αλλοι συναγωνιστες. αυτα δηλ που γραφτηκαν οτι το γουσταρει κι οτι χυνει ευκολα και αμεσως ποταμια μουνοζουμα, εγω δεν το ειδα. αντιθετως ουτε δακτυλο δεν ηθελε.
το στοματικο απο πλευρας της θα το χαρακτηριζα μονοτονο και κατω του μετριου. τον πηρε κανα δυο φορες ολον μεσα,αλλα περισσοτερο με το χερι δουλευε και επαιζε μαλακια,παρα τσιμπουκι. σε συστασεις  μου να μη χρησιμοποιει το χερι της τοσο πολυ σταματουσε για λιγο,αλλα επειτα ξανασυνεχιζε. σαλιωνει πολυ το πεος και αν την αφησεις παιζει πιο πολλη μαλακια παρα γλυφει.
στο τελειωμα στο στομα απλα τα δεχτηκε αλλα τα εφτυσε αμεσως και σαλιωνοντας ακομα περισσοτερο το πεος συνεχισε να το παιζει.
ειχα αποδεχτει την ηττα μου και τη φολα που εφαγα λοιπον κι απλα περιμενα να περασει η ωρα.


στο δευτερο γυρο ξεκινησε με στοματικο παλι,περνωντας κι απο τα αρχιδια αυτη τη φορα,αλλα δεν ειχε καποια βελτιωση ως προς αυτο που περιεγραψα παραπανω.
αρχισαμε σεξ με αυτην απο πανω κι επειτα τη γυρισα σε ιεραποστολικο. δεν ειχα καποια καλη συμμετοχη απο μερους της και τη γυριζω στα τεσσερα.
εκει στα τεσσερα ηταν καπως πιο καλα. κουνουσε κι αυτη με δυναμη τον κωλο της και μαλλον μπορει να ηταν η σταση που της αρεσε περισσοτερο.
στο πρωκτικο ειχε καλη αισθηση,ηταν στενη,αλλα τι να το κανεις οταν γαμας και συνειδητοποιεις ποσο τεραστιος ειναι ο κωλος της.  πραγματικα τεραστιος!!!!!!!!!!!
τελειωσα παλι στο στομα της.


συμπερασματικα ηταν μια εντελως αποτυχημενη συναντηση. δεν ξερω τι μπορει να εφταιξε αλλα με μενα η κοπελλα ηταν εντελως διαφορετικη απο αυτα που περιγραφονται απο αλλους.
το προγραμμα της,αλλα και η ιδια ηταν πολυ τυποποιημενη,δεν εβγαζε καβλα γενικοτερα,ενω κατι δηθεν φωνες στη διαρκεια του σεξ ηταν οτι πιο fake μου εχει τυχει. απο τις λιγες φορες που κλαιω τα λεφτα που εδωσα.
βαζω μια υποκειμενικη βαθμολογια για οσους αρεσκονται στα νουμερα.


Εμφάνιση (πρόσωπο): 6
Εμφάνιση (σώμα): 5
Γενική συμπεριφορά: 7
Επικοινωνία: 9
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 6
Σχέση απόδοσης/τιμής: 5
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Οχι




αυτα  :hi:

Φίλε peter,

Προφανώς δεν γνωριζόμαστε για αυτό και δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω εάν έγινε το ραντεβού ή οχι, αυτό το ξέρετε μόνο εσύ και η μαριτίνα. Αυτό που θέλω να σχολιάσω όμως είναι η τόσο αναλυτική σου περιγραφή για την εμφάνιση της κοπέλας. Καλός ή κακός η κοπέλα έχει πρωινή δουλειά και έχει επιλέξει να μην φανερώνει πολλές πληροφορίες για εκείνη, το να λες τόσο χαρακτηριστικές πληροφορίες είναι τουλάχιστον ανέντιμο γιατί μπορεί να την εκθέσεις σε άτομα ακόμα και συγγενικά της που μάλλον δεν χρειάζεται. Γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε να αναλύσεις τους λόγους που εσύ δεν πέρασες Καλά, χημεία, δεν έκανε η γκόμενα κλπ, και να περιορίσεις την περιγραφή σου ως προς τα στοιχεία της εμφάνισης της, και φυσικά δεν εννοώ την μεγάλη περιφέρεια και τα μπούτια.

Σκέψου εάν και εκείνη ή άλλα κορίτσια της δουλειάς έβγαζαν στην φόρα τις ανωμαλίες και τα γούστα του καθένα από εμάς, ή ακόμα χειρότερα περιέγραφαν κάποιο τατουάζ ή κάτι που πιθανόν να πρόδιδε την ταυτότητα σου σε κάποιους ανθρώπους. Μην ξεχνάμε πως στο internet δεν υπάρχει λογοκρισία, όλοι είναι ελεύθεροι να γράψουν ότι θέλουν, θα πρέπει όμως να σεβόμαστε την επιθυμία του καθενός για διατήρηση της ανωνυμίας του.

Πριν βιαστείτε, δεν είμαι προμοτορας καμμιάς, δεν έχω ζητήσει ποτέ έκπτωση ή έξτρα χρόνο από καμμία και προκαλώ όποια κοπέλα του χώρου έχει βρεθεί μαζί μου να με αμφισβήτησει. Ο λόγος που μπήκα στον κόπο να γράψω όλο αυτό το σεντόνι, είναι αφενός το ότι εγώ πέρασα εξαιρετικά, με την όποια εμφάνιση και υπηρεσίες της κοπέλας(Χωρίς να αμφισβήτω το ότι εσυ δεν πέρασες Καλά), αφετέρου δε διότι όπως προείπα θεωρώ ανέντιμο να αποκαλύπτουμε ιδιαίτερα στοιχεία των κοριτσιών που εχουν επιλέξει να κάνουν αυτή την δουλειά ανώνυμα.
 

kaki_epiroi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Μηνύματα
919
Κριτικές
6
Like
1.178
Πόντοι
366
Μερικοί πάντως έχετε μεγάλη κάψα για την προστασία/υπεράσπιση της....
 

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Μηνύματα
7.283
Like
1.505
Πόντοι
266
Στην πρώτη ας την πούμε αρνητική κριτική, γιατί για μένα, αρνητική  δεν ήταν...
Μιας κ η εμφάνιση είναι θέμα του τι θέλει ο καθένας από εμάς κ είναι υποκειμενική
Είπες αυτό
Και εσυ αλλά μου έλεγες όταν ήμασταν στο κρεβάτι ότι είμαι η πιο όμορφη
Γυναίκα στον κόσμο.
Αλλά τέτοιοι είστε εσείς οι ΑΝΤΡΕΣ οι ΣΑΤΡάπηδες

Χαχαχαχα ❤️
Στην δεύτερη αρνητική κριτική λες αυτό
Peter

θα έμπαινα στην διαδικασία να το αναλύσω αλλά δεν έχει νόημα! Γιατί δεν σε ξέρω και  δεν με ξέρεις..
Δεν έχουμε βρεθεί καν οπότε δεν έχει νόημα να κάνουμε μια φανταστική λογομαχία που δεν θα φέρει αποτελέσματα κ θα γίνει απλά φαύλος κύκλος.
Είτε σαρεσει είτε όχι τα γούστα του καθενός διαφέρουν δεν μπορούμε να είμαστε σε όλα τέλειοι για όλους
Αλλά από την στιγμή που βγαίνεις δημόσια κ λες αυτά
ΕΥχαριστω παρά πολύ το εκτιμώ
Λένε από ότι διάβασα ότι είσαι κλώνος.
Έλα να γελάσουμε μαζί
:2funny:
για κάποιο άτομο με 17 μύνηματα κ η μόνη κριτική του αφορά εσένα κ το υπερασπίζεσαι οφείλεις να σεβαστείς απόψεις ατόμων με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία κ αξιοπιστία
Αν κάτι δεν σαρεσει τότε κοιτάς να γίνεις καλύτερη όχι να βγάλεις τρελούς επάνω γιατί κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά πχ για εμένα κ αυτό που είπε ο φίλος από εδώ κ τον ευχαριστείς
Η νεαρά, είκοσι και ολίγων Δεκεμβρίων, μετρίου αναστήματος με στήθος 1,5 πλήρως ανταποκρίσιμο, ενισχυμένο πίσω διαφορικό το αποίο παρέχετε προς χρήσην, ωράιο πρόσωπο με όμορφο κατάλευκο χαμόγελο και βελούδινη επιδερμίδα αντάξια της ηλικίας της.
κ αυτό που είπε ο Πέτερ
εκει που τα χαλαγε για μενα και διαφωνω καθετα με αυτα που γραφονται ειναι στο σωμα. δεν ειναι τουμπανο σε καμμια περιπτωση.
οκ ειχε μικρο στηθος με piercing και στις δυο ρωγες που εμενα δε με χαλαει,λεπτη μεση και αρκετα μεγαλη λεκανη ομως. η περιφερεια της και ο κωλος της ειναι αντιπροσωπευτικοτατο δειγμα του σωματοτυπου των περισσοτερων Ελληνιδων.
πολυ μεγαλος και πολυ πλαδαρος κωλος λοιπον που μαζι με τα καπως καλυτερα αλλα χοντρα μπουτια,χαλανε ολη την εικονα του σωματος της,για μενα επαναλαμβανω παντα και για τα γουστα μου.

να συμπληρωσω στο σετ piercing του κοριτσιου αυτα στον αφαλο και στην κλειτοριδα.
κατι μικρα τατουαζ που ειχε ειναι νομιζω αυτο που συμπληρωνε περαιτερω την εμφανιση.
αυτα περι εμφανισεως.
Είναι ακριβώς τα ίδια για μένα μπαμπατσικη από την μέση κ κάτω αλλάζει απλά η διατύπωση κ αυτό αφορά τα γούστα κ τον χαρακτήρα του καθενός
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΟΜΩς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΌ ΕΙΠΑΝ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΛΟΓΙΑ
Οπότε οπότε αντί να λες  μπράβο μόνο στα καλά που λέγονται κ να βγάζεις τρελούς όσους δεν σου αρέσει αυτό που λένε κ να τους διαψεύσεις όλους μα όλους
Κοίτα απλά να βελτιώνεται καλά θα σου κάνει γιατί εμένα η στάση σου όπως κ άλλους σαν εμένα μας έχει ξενερώσει βκ απλά λέμε δεν αξιζεις
Καλή συνέχεια κ ελπίζω να τα σκεφτείς αν κ αμφιβάλλω
 

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Μηνύματα
7.283
Like
1.505
Πόντοι
266
Φίλε peter,

1) Προφανώς δεν γνωριζόμαστε για αυτό και δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω εάν έγινε το ραντεβού ή οχι, αυτό το ξέρετε μόνο εσύ και η μαριτίνα. Αυτό που θέλω να σχολιάσω όμως είναι η τόσο αναλυτική σου περιγραφή για την εμφάνιση της κοπέλας. Καλός ή κακός η κοπέλα έχει πρωινή δουλειά και έχει επιλέξει να μην φανερώνει πολλές πληροφορίες για εκείνη, το να λες τόσο χαρακτηριστικές πληροφορίες είναι τουλάχιστον ανέντιμο γιατί μπορεί να την εκθέσεις σε άτομα ακόμα και συγγενικά της που μάλλον δεν χρειάζεται. Γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε να αναλύσεις τους λόγους που εσύ δεν πέρασες Καλά, χημεία, δεν έκανε η γκόμενα κλπ, και να περιορίσεις την περιγραφή σου ως προς τα στοιχεία της εμφάνισης της, και φυσικά δεν εννοώ την μεγάλη περιφέρεια και τα μπούτια.

2) Σκέψου εάν και εκείνη ή άλλα κορίτσια της δουλειάς έβγαζαν στην φόρα τις ανωμαλίες και τα γούστα του καθένα από εμάς, ή ακόμα χειρότερα περιέγραφαν κάποιο τατουάζ ή κάτι που πιθανόν να πρόδιδε την ταυτότητα σου σε κάποιους ανθρώπους. Μην ξεχνάμε πως στο internet δεν υπάρχει λογοκρισία, όλοι είναι ελεύθεροι να γράψουν ότι θέλουν, θα πρέπει όμως να σεβόμαστε την επιθυμία του καθενός για διατήρηση της ανωνυμίας του.

3) Πριν βιαστείτε, δεν είμαι προμοτορας καμμιάς, δεν έχω ζητήσει ποτέ έκπτωση ή έξτρα χρόνο από καμμία και προκαλώ όποια κοπέλα του χώρου έχει βρεθεί μαζί μου να με αμφισβήτησει. Ο λόγος που μπήκα στον κόπο να γράψω όλο αυτό το σεντόνι, είναι αφενός το ότι εγώ πέρασα εξαιρετικά, με την όποια εμφάνιση και υπηρεσίες της κοπέλας(Χωρίς να αμφισβήτω το ότι εσυ δεν πέρασες Καλά), αφετέρου δε διότι όπως προείπα θεωρώ ανέντιμο να αποκαλύπτουμε ιδιαίτερα στοιχεία των κοριτσιών που εχουν επιλέξει να κάνουν αυτή την δουλειά ανώνυμα.
1) εμένα προσωπικά όλη η περιγραφή μου θυμίζει 4 κοπέλες που έχω συναντήσει στο παρελθόν κ δεν ξέρω κ εγώ πόσες που δεν έχω συναντήσει που είδες εσύ να εκθέτει χαρακτηριστικά?
Έκανε ανάλυση μήπως το σχέδιο απο κάποιο τατουάζ που είναι πολύ δύσκολο να το έχει άλλη κ την εκθέσει?
Η μήπως είπε τι δουλειά κάνει?
Σε λίγο θα μας πείτε ότι έβγαλε στον αέρα κ την ταυτότητα της
Ας ηρεμήσουμε λίγο :hi:

2) αυτό το έχω πει εγώ πολύ πιο πριν κ τότε θα βλέπαμε πόσοι θα έτρεχαν να κρυφτούν στα λαγούμια τους :tooth:

3)εσύ πέρασες καλά γιατί έχει κάποια Ά ΣΤΆΝΤΑΡΝΤ κ έδεσε κ η χημεία ο Πέτερ δεν πέρασε καλά γιατί έχει κάποια 'Β ΣΤΆΝΤΑΡΝΤ με ποιο πολλές απαιτήσεις λόγω εμπειρίας κ δεν έδεσε κ η χημεία
Γι'αυτό κ λέγονται υποκειμενικές οι κριτικές μεμονωμένα κ για αντικειμενική άποψη  θέλουμε αρκετές
Που είναι το παράλογο κ το κακό? :dunno:
 

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Μηνύματα
1.844
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Όσοι έχουν ασχοληθεί λίγο με το άθλημα αναγνωρίζουν την αξια 5-10 ατόμων εδώ στο φορουμ (ίσως και λιγότερων τώρα πια) που τα γούστα τους είναι παρεμφερή και οι οποίοι θα γράψουν αντικειμενική κριτική χωρίς να υπολογίσουν τα αρνητικά σχόλια που θα δεχθούν.
Προσωπικά τέτοιες ενημερώσεις/κριτικές τις εκτιμώ απεριόριστα, καθώς κάποιος άλλος θυσίασε το χρόνο του και τα χρήματά του είτε για να μας προειδοποιήσει για τυχόν αποτυχημένο ραντεβού είτε για να μας ενημερώσει ότι κατά τα δικά του δεδομένα αξίζει.

Τέτοιες κριτικές ωφελούν και εμάς(για ευνόητους λόγους) αλλά και τα κορίτσια, καθώς αυτοί που θα έγραφαν αρνητικά σχόλια σε τυχόν συνάντηση υψηλών προσδοκιών, ελαχιστοποιούνται.
 

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
15.821
Κριτικές
8
Like
19.194
Πόντοι
4.636
Peter

θα έμπαινα στην διαδικασία να το αναλύσω αλλά δεν έχει νόημα! Γιατί δεν σε ξέρω και  δεν με ξέρεις..
Δεν έχουμε βρεθεί καν
οπότε δεν έχει νόημα να κάνουμε μια φανταστική λογομαχία που δεν θα φέρει αποτελέσματα κ θα γίνει απλά φαύλος κύκλος.
η αντίδραση σου σε πραγματική κριτική δείχνει τον χαρακτήρα σου...

 

SilverAries

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Μηνύματα
324
Κριτικές
34
Like
3.107
Πόντοι
5.271
1) εμένα προσωπικά όλη η περιγραφή μου θυμίζει 4 κοπέλες που έχω συναντήσει στο παρελθόν κ δεν ξέρω κ εγώ πόσες που δεν έχω συναντήσει που είδες εσύ να εκθέτει χαρακτηριστικά?
Έκανε ανάλυση μήπως το σχέδιο απο κάποιο τατουάζ που είναι πολύ δύσκολο να το έχει άλλη κ την εκθέσει?
Η μήπως είπε τι δουλειά κάνει?
Σε λίγο θα μας πείτε ότι έβγαλε στον αέρα κ την ταυτότητα της
Ας ηρεμήσουμε λίγο :hi:

2) αυτό το έχω πει εγώ πολύ πιο πριν κ τότε θα βλέπαμε πόσοι θα έτρεχαν να κρυφτούν στα λαγούμια τους :tooth:

3)εσύ πέρασες καλά γιατί έχει κάποια Ά ΣΤΆΝΤΑΡΝΤ κ έδεσε κ η χημεία ο Πέτερ δεν πέρασε καλά γιατί έχει κάποια 'Β ΣΤΆΝΤΑΡΝΤ με ποιο πολλές απαιτήσεις λόγω εμπειρίας κ δεν έδεσε κ η χημεία
Γι'αυτό κ λέγονται υποκειμενικές οι κριτικές μεμονωμένα κ για αντικειμενική άποψη  θέλουμε αρκετές
Που είναι το παράλογο κ το κακό? :dunno:

Καλημέρα φίλε Μαικ.

Συμφωνώ μαζί σου 100% στα 2 & 3. Σχετικά με το 1, η περιγραφή ήταν λίγο παραπάνω συγκεκριμένη (χρώμα και μήκος μαλλιών, οδοντοστοιχία, θέση των piercing) ειδικά εάν αναλογιστεις ότι στις φώτο της κοπέλας δεν φαίνεται τίποτα και φοράει περούκα, θεωρώ πως δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Σκέψου ένα ξαδερφακι της ή ο αδερφός της, ο γκομενος της (τυχαία παραδείγματα) να Διάβασε την κριτική και αυτος να ήταν ο λόγος να την υποψιαστεί.

Όσον αφορά το πως πέρασε ο peter,φυσικά είναι 100% υποκειμενικό. Αλλοίμονο εάν 30.000 τύποι εδώ μέσα γουσταραν τα ίδια 5-10-20 κορίτσια. Πόδι δεν θα έκλειναν... :cheesy:
 

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
Καλημέρα φίλε Μαικ.

Συμφωνώ μαζί σου 100% στα 2 & 3. Σχετικά με το 1, η περιγραφή ήταν λίγο παραπάνω συγκεκριμένη (χρώμα και μήκος μαλλιών, οδοντοστοιχία, θέση των piercing) ειδικά εάν αναλογιστεις ότι στις φώτο της κοπέλας δεν φαίνεται τίποτα και φοράει περούκα, θεωρώ πως δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Σκέψου ένα ξαδερφακι της ή ο αδερφός της, ο γκομενος της (τυχαία παραδείγματα) να Διάβασε την κριτική και αυτος να ήταν ο λόγος να την υποψιαστεί.

Όσον αφορά το πως πέρασε ο peter,φυσικά είναι 100% υποκειμενικό. Αλλοίμονο εάν 30.000 τύποι εδώ μέσα γουσταραν τα ίδια 5-10-20 κορίτσια. Πόδι δεν θα έκλειναν... :cheesy:
παιχτη μου δεν νομιζω οτι ειναι η μονη με αυτα τα χαρακτηριστικα  ;) απο την αλλη οταν εκτέθηκε εδω μεσα δεν τα ηξερε ολα αυτα  :think:
 

KALLIMAXOS

Μέγας
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
5.760
Κριτικές
25
Like
10.167
Πόντοι
4.746
Ναι η περιγραφη ειναι τοσο φωτογραφικη οσο η φωτο που εχει ανεβασει η κοπελια
Απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω αυτο το δεν με ξερεις δεν σε ξερω.Γιατι επρεπε να τον ξερει και με το νικ ναμε εδω μεσα .Δηλαδη οποιος παει βαραει προσοχη και αναφερεται με το νικ ναμε.
 

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
15.821
Κριτικές
8
Like
19.194
Πόντοι
4.636
Ναι η περιγραφη ειναι τοσο φωτογραφικη οσο η φωτο που εχει ανεβασει η κοπελια
Απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω αυτο το δεν με ξερεις δεν σε ξερω.Γιατι επρεπε να τον ξερει και με το νικ ναμε εδω μεσα .Δηλαδη οποιος παει βαραει προσοχη και αναφερεται με το νικ ναμε.
είπαμε ότι εδώ έχει face control...
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom