nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.332
- Πόντοι
- 456
Συναγωνιστή εδώ θα βρεις το τηλέφωνο της Μαρίνας:Τηλ και φωτό υπάρχουν η απο την μια η απο την άλλη??
Ευχαριστώ
Για Αντιγόνη, δεν έχω στοιχεία
Συναγωνιστή εδώ θα βρεις το τηλέφωνο της Μαρίνας:Τηλ και φωτό υπάρχουν η απο την μια η απο την άλλη??
Ευχαριστώ
Ελπίζω να μην ειναι θεία τύπου πιπινακι ουτε μπαζο και να είναι απλά όμορφες οχι κατι τρελόΦωτογραφίες δεν υπάρχουν, αν δεν κάνω λάθος και αυτή η φωτογραφία στην καρτέλα της Μαρίνας δεν είναι δικιά της, αλλά είναι κοντά στον σωματότυπο της. Διάβασε κριτικές για να έχεις μία ιδέα πως είναι. Η Αντιγόνη πάντως εμφανισιακά σαφώς υποδεέστερη, καλή από άποψη υπηρεσιών, αξίζει για μένα αν θες ένα τρίο σε καλή τιμή.
Πρέπει να εισαι πολυ μικρός.δε την ξερω φιλε,φαινεται θα μαι απ'τους νεωτερους που μαθαινουν κ οχι απ'τους παλιους..παιζει κανα λινκ,για να τη βρουμε?
![]()
Έτσι ακριβώςΥποθέτω την Αντιγόνη την βρίσκεις για πρώτη φορά μόνο σε ντούο με Μαρίνα και μετά σου δίνει τηλ για μόνη της?
Δες λίγο παραπάνωΤηλέφωνο της κυρίας ;
Μπορώ να έχω το τηλέφωνο και εγώ φιλαρακιΤο τηλέφωνό είναι ακόμα αυτό που τελειώνει σε 089 ?
Συναγωνιστή, λίγο πιο πάνω διάβασεΜπορώ να έχω το τηλέφωνο και εγώ φιλαρακι
Απ'τις πιο vfm επιλογές. Και πιπάρα οσκαρικών προδιαγραφών...Μαριναρα μιλάμε. Την έχω πάρει πάνω από 20 φορές. Σε ξενοδοχεία, στον χώρο μου, στο γραφείο, παντού. Ρωσικη μουναρα και με ένα 60αρι σε διαλύει. Έχω να την πάρω κάνα χρόνο αλλά τώρα που είδα το νήμα και θυμήθηκα θα την συναντήσω πάλι...

Ρε φίλε μπήκα στο σάιτ και σχεδόν δάκρυσα από συγκίνηση. Δίπλα είχε ονόματα διάφορων παλιών κοριτσιών/γυναικών/γριώ. Τι Βανέσσα, τι Λίλυ, τι Νάντια, τι Αναστασία, τι Μαριάν. Κοπέλες που πριν από μια ντουζίνα χρόνια τις είχα πάρει. Οι περισσότερες από αυτές την ίδρωναν τη φανέλα και με το παραπάνω και έβγαζαν και γούστα και δεν ήθελαν μισό μισθό θα για τις πάρεις για 1.5 ώρα .Συναγωνιστή εδώ θα βρεις το τηλέφωνο της Μαρίνας:
Για Αντιγόνη, δεν έχω στοιχεία
φιλε μου ποσο δικιο εχεις. ειδικα βανεσσα και ελλη θυμαμαι τις ειχα συναντησει πολλες φορες μια δεκαετια πισω.Ρε φίλε μπήκα στο σάιτ και σχεδόν δάκρυσα από συγκίνηση. Δίπλα είχε ονόματα διάφορων παλιών κοριτσιών/γυναικών/γριώ. Τι Βανέσσα, τι Λίλυ, τι Νάντια, τι Αναστασία, τι Μαριάν. Κοπέλες που πριν από μια ντουζίνα χρόνια τις είχα πάρει. Οι περισσότερες από αυτές την ίδρωναν τη φανέλα και με το παραπάνω και έβγαζαν και γούστα και δεν ήθελαν μισό μισθό θα για τις πάρεις για 1.5 ώρα .
Βανέσσα, Έλλη και Μαριαν. Το λιγότερο 5 φορές τις είχα δει. Με Μαριαν μάλιστα μια φορά δεν έβρισκε ταξί για να πάει σπίτι της, την πήγα εγώ με τ αμάξι στη περιοχή που έμενε και επειδή πεινούσαμε πήγαμε και για σουβλάκια. Η Έλλη είχε έρθει μια φορά σπίτι μου και μας άκουσε όλη η πολυκατοικια.φιλε μου ποσο δικιο εχεις. ειδικα βανεσσα και ελλη θυμαμαι τις ειχα συναντησει πολλες φορες μια δεκαετια πισω.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου! Έτσι είναι! Τωρα πρέπει να δώσεις το ένα νεφρό για κυρίες που αμφιβάλλω αν έχουν ισάξια απόδοση με εκείνη τη φουρνιά γυναικών....Ρε φίλε μπήκα στο σάιτ και σχεδόν δάκρυσα από συγκίνηση. Δίπλα είχε ονόματα διάφορων παλιών κοριτσιών/γυναικών/γριώ. Τι Βανέσσα, τι Λίλυ, τι Νάντια, τι Αναστασία, τι Μαριάν. Κοπέλες που πριν από μια ντουζίνα χρόνια τις είχα πάρει. Οι περισσότερες από αυτές την ίδρωναν τη φανέλα και με το παραπάνω και έβγαζαν και γούστα και δεν ήθελαν μισό μισθό θα για τις πάρεις για 1.5 ώρα .
αυτες οι ιστοριες ειναι που μενουν στο τελος.Βανέσσα, Έλλη και Μαριαν. Το λιγότερο 5 φορές τις είχα δει. Με Μαριαν μάλιστα μια φορά δεν έβρισκε ταξί για να πάει σπίτι της, την πήγα εγώ με τ αμάξι στη περιοχή που έμενε και επειδή πεινούσαμε πήγαμε και για σουβλάκια. Η Έλλη είχε έρθει μια φορά σπίτι μου και μας άκουσε όλη η πολυκατοικια.
Και φυσικά Λίλυ γιατί ήμουν σκληρός καριόλης τότε
Αν μπορείς να μου στείλεις τηλ γιατί δεν το βρίσκωΔες λίγο παραπάνω