bellylove
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2013
- Like
- 81
- Πόντοι
- 6
Είναι πράγματι αυτο το κορμί της??Συναγωνιστή εδώ θα βρεις το τηλέφωνο της Μαρίνας:
Για Αντιγόνη, δεν έχω στοιχεία
Είναι πράγματι αυτο το κορμί της??Συναγωνιστή εδώ θα βρεις το τηλέφωνο της Μαρίνας:
Για Αντιγόνη, δεν έχω στοιχεία
Δεν είναι η ίδια στην φωτογραφία, αλλά πολύ κοντά. Ψηλή, πολύ μακριά πόδια, λίγα παραπάνω κιλά από την φωτογραφία γιατί έχει περάσει και μια δεκαετία τουλάχιστον από τότε, μεγάλα «πέτρινα» φτιαγμένα στήθη, πρόσωπο πολύ σπασμένο. Δεν είναι μικρή. Αλλά άψογη επαγγελματίας.Είναι πράγματι αυτο το κορμί της??
Ναι Αλλά Αξίζει......Δεν είναι η ίδια στην φωτογραφία, αλλά πολύ κοντά. Ψηλή, πολύ μακριά πόδια, λίγα παραπάνω κιλά από την φωτογραφία γιατί έχει περάσει και μια δεκαετία τουλάχιστον από τότε, μεγάλα «πέτρινα» φτιαγμένα στήθη, πρόσωπο πολύ σπασμένο. Δεν είναι μικρή. Αλλά άψογη επαγγελματίας.
Είναι πολύ παλιά αυτή η φωτογραφία. Όμως ακόμα και τώρα κρατάει πολύ καλάΕίναι πράγματι αυτο το κορμί της??
Εδώ είσαι. Πάτα στο link και κάτω από τη φωτογραφία φαίνεται το τηλέφωνο τηςΑν μπορείς να μου στείλεις τηλ γιατί δεν το βρίσκω
Συμφωνούμε!Ναι Αλλά Αξίζει......
60 και 60Το κοστος για ντουετο με Αντιγονη πιο ειναι συναγωνισται?
Κάποτε γαμούσαν με 3,5 χιλιάρικα και γκρίνιαζαν...Πληθωρισμός λέγεται φίλοι μου και είναι σε ολα τα προϊόντα και υπηρεσίες
Η Αντιγόνη πως είναι εμφανισιακά;60 και 60
μπορω να σου πω εγωΗ Αντιγόνη πως είναι εμφανισιακά;
Για ποια Λίλυ μιλάς;Βανέσσα, Έλλη και Μαριαν. Το λιγότερο 5 φορές τις είχα δει. Με Μαριαν μάλιστα μια φορά δεν έβρισκε ταξί για να πάει σπίτι της, την πήγα εγώ με τ αμάξι στη περιοχή που έμενε και επειδή πεινούσαμε πήγαμε και για σουβλάκια. Η Έλλη είχε έρθει μια φορά σπίτι μου και μας άκουσε όλη η πολυκατοικια.
Και φυσικά Λίλυ γιατί ήμουν σκληρός καριόλης τότε
Πες Τοξότημπορω να σου πω εγω
Σου έχω στείλει πμμπορω να σου πω εγω
Συμφωνώ, Είσαι θεόςΣήκωσε τοοοο μπλιατττ
Μπορείς και σε μένα;μπορω να σου πω εγω