sentinel21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2025
- Like
- 8.078
- Πόντοι
- 1.056
ουτε πορνο θελει να γυρισει ουτε βιζιταρει τυπε. Ηρεμιστε λιγο.Πως θα μάθουμε αν και που βιζιτωνει ρε πουστη?? Για τσόντα δε φαίνεται να ψήνεται αφού τις έστειλα μήνυμα και δεν απάντησε
Το ξέρεις σίγουρα δηλαδή? Αυτά που έλεγε για Ντουμπάι , ταξίδια κλπ.?ουτε πορνο θελει να γυρισει ουτε βιζιταρει τυπε. Ηρεμιστε λιγο.
ε ναι ρε τυπε...τα ιδια λετε και για την στεριανου και για πολλες αλλες ακομη..πραγματικα ρε σεις, μην δειτε μια ωραια γκομενα αμεσως ν'αρχισετε τα δικα σας, "ειναι πουτανα" "γαμιεται" "ειναι βιζιτα" "ειναι ετσι" ειναι αλλιως" τι ειναι αυτο το πραγμα με σας, το οτι τα κανουν πολλες δεν σημαινει οτι τα κανουν ολες.Το ξέρεις σίγουρα δηλαδή? Αυτά που έλεγε για Ντουμπάι , ταξίδια κλπ.?
Έστειλες ντικπικ?Πως θα μάθουμε αν και που βιζιτωνει ρε πουστη?? Για τσόντα δε φαίνεται να ψήνεται αφού τις έστειλα μήνυμα και δεν απάντησε
Εγώ προσωπικά δε λέω για όλες. Απλά μου κίνησε την περιέργεια γιατί έλεγε στο big brother για μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικόε ναι ρε τυπε...τα ιδια λετε και για την στεριανου και για πολλες αλλες ακομη..πραγματικα ρε σεις, μην δειτε μια ωραια γκομενα αμεσως ν'αρχισετε τα δικα σας, "ειναι πουτανα" "γαμιεται" "ειναι βιζιτα" "ειναι ετσι" ειναι αλλιως" τι ειναι αυτο το πραγμα με σας, το οτι τα κανουν πολλες δεν σημαινει οτι τα κανουν ολες.
Όχι και όχι!Έστειλες ντικπικ?
Είπες οτι είσαι απο το σαη?
με τον γκομενο της. Οχι μονη της ουτε με φιλες της.Εγώ προσωπικά δε λέω για όλες. Απλά μου κίνησε την περιέργεια γιατί έλεγε στο big brother για μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι και όχι!
Δηλαδή υπάρχει σταθερός γκόμενος ? Τον εχει ακόμα?με τον γκομενο της. Οχι μονη της ουτε με φιλες της.
μαλλον οχι αφου τον ειχε καταγγειλει για ξυλοδαρμο.Δηλαδή υπάρχει σταθερός γκόμενος ? Τον εχει ακόμα?
Και πως θα καταλάβει οτι είσαι πάμπλουτος πανέμορφος εντεπρενερ με 25-28 ποντοι?Εγώ προσωπικά δε λέω για όλες. Απλά μου κίνησε την περιέργεια γιατί έλεγε στο big brother για μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι και όχι!