The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.274
- Πόντοι
- 33.405
Με τι συμπτωματα;
Πρήξιμο, αέρια, και ακανόνιστη αφόδευση.

Με τι συμπτωματα;
μιλαμε για μουνηδεςΤους βλέπεις ότι μαλώνουν επίτηδες για να μην μαζευτεί το ποσό το επιθυμητό
![]()
Στην Μονή Εσφιγμένου βρίσκεστεΓια την οικονομία της συζήτησης θα το εκλάβω ως επαγγελματική διαστροφή.
Δείτε ιατρέ μου.
Τον αν έχει αγνή αμόλυντη και άσπιλη ψυχή θα με ενδιέφερε και μάλιστα πολύ, αν ερχόταν ως δόκιμη μοναχή στην γυναικεία μονή που ιερουργώ.
Ως σεξεργάτρια όμως αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το αν δίνει κώλο.![]()
Είμαι άθεος, στα μέζεά μου που ιερουργείτε.Για την οικονομία της συζήτησης θα το εκλάβω ως επαγγελματική διαστροφή.
Δείτε ιατρέ μου.
Τον αν έχει αγνή αμόλυντη και άσπιλη ψυχή θα με ενδιέφερε και μάλιστα πολύ, αν ερχόταν ως δόκιμη μοναχή στην γυναικεία μονή που ιερουργώ.
Ως σεξεργάτρια όμως αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το αν δίνει κώλο.![]()
Είμαι άθεος, στα μέζεά μου που ιερουργείτε.
Ενώ εσύ ταιριάζεις πιο πολύ στον καραγκιόζη... Του ιδίου σωματείου που υποστηρίζεις ήταν κι εκείνος αφού έχετε τουρκέψει...Σεφερλής και πολύ σου είναι... Υποστηρίζετε και το ίδιο σωματείο.
Πάει να κλασει και χεζεται![]()
Εδω εισαι, μωρη σουπια κι εσυ;
Πάρε την Πόλη μόνος σου Γιώργαρε!Ενώ εσύ ταιριάζεις πιο πολύ στον καραγκιόζη... Του ιδίου σωματείου που υποστηρίζεις ήταν κι εκείνος αφού έχετε τουρκέψει...
Ειλικρινά βαρέθηκα.Καλώς καμωμένο.
Πλην όμως δεν δικαιολογεί την επαγγελματική διαστροφή σας με τις σεξεργάτριες.
Πείτε μου όμως... Εκείνη τη στιγμή τι συμβαίνει στο μυαλό σας; Φαντασιώνεστε ότι θα είστε ο σωτήριος καταλύτης που θα τις λυτρώσει από την πορνεία;![]()
Εδω εισαι, μωρη σουπια κι εσυ;![]()
Μη λες ότι να'ναι. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Έλα κι εσύ και όλοι από εδώ να μπουκάρουμε στην Τουρκιά και να τους ξεσκίσουμεΠάρε την Πόλη μόνος σου Γιώργαρε!
ΥπερΜΠατριώτη!
????????????? Πλακα Κανεις ?.............. Καλα εκανε και Αρνηθηκε !!!! Τι ειναι ? Η Ακροπολη να πας να την Δεις ???? Ρε Φιλε Καταλαβαινεις ΠΟΣΟ CREEPY ειναι αυτο που λες ???????? Παιδια Πολλοι ! Δε πατε καλα εδωμεσα !!! Σοβαρα Ομως !!!εγω της ειχα ζητησει στο παρελθον αν κατσει και ειμαι σε χοτελ που ειναι και αυτη, εστω μεταξυ ραντεβου, να τη δω οπτικα τουλαχιστον στη ρεσεψιον για να κανω ραντεβου μαζι της πραγμα το οποιο αρνηθηκε γιατι δεν ειχε χρονο (αυτη ηταν η δικαιολογια). Απο τοτε μαυρο , το οποιο δεν εχω ματανοιωσει βεβαια..
τι γιατρος ειναι ομως για να ξερουμεΜη λες ότι να'ναι. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Έλα κι εσύ και όλοι από εδώ να μπουκάρουμε στην Τουρκιά και να τους ξεσκίσουμε
Όλοι το ίδιο ισχυρίζονται όταν δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν.Ειλικρινά βαρέθηκα.
Για ποιο λόγο;Μη λες ότι να'ναι. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Έλα κι εσύ και όλοι από εδώ να μπουκάρουμε στην Τουρκιά και να τους ξεσκίσουμε
Πρωκτολόγος πάντως δεν είναι.τι γιατρος ειναι ομως για να ξερουμε![]()
Η ψυχοπαθολογία όταν δεν μου αποφέρει ρευστό, δεν με απασχολεί.Όλοι το ίδιο ισχυρίζονται όταν δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν.![]()