Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εφόσον σε ενοχλεί ο τίτλος θα τον αλλάξω.Φαντάζομαι αν κάποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες θα στείλει ώστε να μάθει.Γιατί πέραν του στάνταρ προγράμματος μπορεί να μ ζητήσει κάτι που εγώ να δεχτώ και να μου αρέσει κ να το κάνουμε χωρίς χρέωση.Μπα...
Εκτός του ότι θα σας πάρει πολύ χρόνο να γράψετε το τί δεν συμπεριλαμβάνεται στο "όλα", η αγγελία σας θα πιάνει 2-3 σελίδες και θα είναι και κουραστικό για τους ενδιαφερόμενους να την αναγνώσουν. Οπότε προτιμότερο (καθώς και πιο έντιμο από πλευράς σας) θα είναι το να κάνετε αναφορά στα 2-3 πράγματα που κάνετε.
Αγαπητε σε ευχαριστώ αλλά το πρόγραμμα είναι σχετικό.ο καθενας ψάχνει αλλαΑπιστευτο μωρο μεν με διεκπεραιωτικό προγραμμα δε.
Εφόσον σε ενοχλεί ο τίτλος θα τον αλλάξω.Φαντάζομαι αν κάποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες θα στείλει ώστε να μάθει.Γιατί πέραν του στάνταρ προγράμματος μπορεί να μ ζητήσει κάτι που εγώ να δεχτώ και να μου αρέσει κ να το κάνουμε χωρίς χρέωση.
Νομίζω πρώτου γράψεις κάτι καλό θα ήταν να το ψάξεις και να μην λες αυθαίρετα πράγματα.Ποτέ δεν είπα πως χρεώνω το γλωσσόφιλο.Αλλά εννοείται γεμίσαμε εξυπνάκηδες που τα ξέρουν όλα
Δηλαδή τι δίνεις φιλί χωρίς γλώσσα!Η κάθε υπηρεσία αγάπη δεν σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνεται το γλωσσοφιλο μέσα προφανώς.Μιλάω για αλλά πιο extreme πράγματα που μπορεί κάποιος να έχει φετίχ.Αν κάποιος δηλαδή μου ζητήσει να κάνω κάτι αρκετά δύσκολο και περίπλοκο προφανώς δεν θα είναι το ίδιο.Αν και παλι σε πολλά πράγματα δεν τα έχω εξτρα (στραπονκλπ) Το έχω πει άλλωστε πολλές φορές πως φιλι με ΓΛΩΣΣΑ δεν δίνω διότι δεν μου αρέσει και δεν με εκφράζει.
Στο εσιαξα με παραφρασμενα τα λογια του Τζανετακου για τις σφαλιαρες που ειχε φαει.«Εχει μακρύ χέρι σαν παντόφλα και όταν το σήκωνει για να αμολήσει τον κεραυνό (τη σφαλιάρα), γινεται σεισμός οκτώ Ρίχτερ και τα μάτια μου βλεπουν αστράκια στον αέρα. Του λεω συνεχως: ρε Zebu, δεν μπορείς να βάζεις λιγότερη δύναμη;»
Υπάρχει μια βασική λογική στο τα κάνω όλα πχ δεν απλώνω τραχανάΜάλιστα!
Δηλαδή το "ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ", το κοτσάρατε για την περίπτωση που κάποιος ίσως σας ζητήσει κάτι που ίσως εσείς θα δεχθείτε γιατί ίσως σας αρέσει.
Εντάξει... Κι άλλες βρίσκανε αφελείς δικαιολογίες, αλλά εσείς το ξεχειλώσατε λίγο.
Τέλος πάντων... Δικαίωμα σας να προβάλετε εαυτόν, καθώς και να κοστολογείτε τις υπηρεσίες σας, όπως εσείς κρίνετε δέον.
Αρχικά όπως είπα πιο πάνω φιλία με γλώσσα δεν δίνω όχι κανονικά.Το περίεργο με τις περισσότερες κοπέλες αν όχι όλες θα ήταν να βελτιώσουν το πρόγραμμα τους η έστω αυτά που τάζουν προκειμένου να τσιμπήσουν πελάτες... Κατά τα άλλα φταίει ο πελάτης όταν γκρινιάζει... Όταν λοιπόν λέμε ότι προσφέρει κάποια κοπέλα εμπειρία φιλεναδας το φιλί στο στόμα είναι αυτονόητο... Η φραση (όλα εκτός πρωκτικου) νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη.... Δεν χρειάζονται δικαιολογίες... Η διόρθωση στο μενού η διόρθωση στην διαδικασία με τον πελάτη χρειάζεται... Μάθετε και να ακούτε όχι μόνο να λέτε δεν είναι κακό... Αν δεν αντέχετε κριτική (καλή η κακή) καλό θα ήταν να μην ανοίγετε σελίδες σε δημόσιες συζητήσεις... Άλλωστε και τα χρήματα που ζητάτε σχεδόν όλες για ένα ραντεβού είναι σχεδόν ένα βδομαδιατικο για ορισμένα παιδιά... τουλάχιστον ας ξέρουν τι θα πάρουν...!!!
Τα μουνοχειλα σου ειναι για πολυ γλυψιμο!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Καλά Βασιλάκη καϊλα ότι πειςΣτο εσιαξα με παραφρασμενα τα λογια του Τζανετακου για τις σφαλιαρες που ειχε φαει.
Τζανετακο σε εχω κανει στο νημα της Κουλας και σου εχει μεινει απωθημένο που μπερδευεις τα αθλητικα με τα πουτανικα νηματα.
Σου έχω κάνει μεγάλη ζημιά τελικά.
![]()

Κι αν ίσως σας το ζητήσει κάποιος και ίσως θα δεχθείτε γιατί ίσως σας αρέσει;Υπάρχει μια βασική λογική στο τα κάνω όλα πχ δεν απλώνω τραχανά
Είστε λίγο φάουλ μπάρμπα.Δείτε δεσποινίς μου. Η βασική λογική του "ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ" προδήλως αφορά στο τι κάνουν μεταξύ τους και κατά την διάρκεια ενός ραντεβού με σκοπό το σεξ, δύο συναινούντες ενήλικοι. Αυτό λοιπόν, εκτός από παιχνίδια αλλαγής ρόλων και λοιπά μερακλίδικα γούστα, μπορεί και να είναι από χαλαρές σφαλιαρίτσες στα κωλομαγουλάκια με βρισίδια, μέχρι κολπικό τελειωτικό χωρίς προφύλαξη. Κι εσείς αφήνετε όλα τα παραπάνω ως ανοιχτά ενδεχόμενα.
Ενας λογικοτατοσ επιτέλους !Πες τα μπας και τα καταλάβουν γιατί δυσκολευόμαστε πλέον να καταλάβουμε το αυτονόητοΕίστε λίγο φάουλ μπάρμπα.
Το σεξ χωρίς προφύλαξη , μεταξύ κοπέλας επαγγελματία και πελάτου ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΗΘΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ. Θέλει ανάλυση αυτό ;;; Οπότε δεν είναι αναμενόμενο , ούτε από πελάτες, ούτε από κοπέλες ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ και δεν βρίσκονται υπό κηδεμονία , ούτε χρήζουν εγκλισμού σε ψυχιατρικό νοσοκομείο .
Επίσης ... αναμενόμενα δεν είναι .... ακραία φετίχ .... σκατ .... φινγκερ ιν κοκ .... φιστινγκ .... κοκ ........
Καλή συνέχεια.
Αποψή σας καθ' όλα σεβαστή.Είστε λίγο φάουλ μπάρμπα.
Το σεξ χωρίς προφύλαξη , μεταξύ κοπέλας επαγγελματία και πελάτου ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΗΘΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ. Θέλει ανάλυση αυτό ;;; Οπότε δεν είναι αναμενόμενο , ούτε από πελάτες, ούτε από κοπέλες ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ και δεν βρίσκονται υπό κηδεμονία , ούτε χρήζουν εγκλισμού σε ψυχιατρικό νοσοκομείο .
Επίσης ... αναμενόμενα δεν είναι .... ακραία φετίχ .... σκατ .... φινγκερ ιν κοκ .... φιστινγκ .... κοκ ........
Καλή συνέχεια.