Μμμ... ωραία μάτια....
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μμμ... ωραία μάτια....
τα λογια περιττα για αθτη την κορμαραα και τι στησιμο αλλα δεν απαντασ στα μνμ στο viber
Δεν έχω πλέον βαιμπερ μόνο WhatsAppτα λογια περιττα για αθτη την κορμαραα και τι στησιμο αλλα δεν απαντασ στα μνμ στο viber
Γειά σου κοριτσαρε καυλωσες εσύ και είπες ας τους καυλωσω όλους συγκλονιστικό το πίσω μέρος
Με τέτοιο κολο είναι κρίμα που δεν το διαθέτεις στο πρόγραμμα καυλα μου!
Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να έχουμε όλα τα καλάΜε τέτοιο κολο είναι κρίμα που δεν το διαθέτεις στο πρόγραμμα καυλα μου!
Αφου ειναι δουλεμενος γτ δεν το βαζεις στο προγραμμα?Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να έχουμε όλα τα καλά
Να πας να γίνεις εμπειρογνώμονας πολύ εμπειρία ρε παιδί μου.Τέτοιο μάτι να βλέπει εσωτερικά πρώτη φορά βλέπωΑφου ειναι δουλεμενος γτ δεν το βαζεις στο προγραμμα?
Δεν χρειάζεται να δω εξωτερικά.... φαίνεται και αλλιώς και το ξέρεις... αλλά δεν θα κάτσω να το αναλύσω εδώ...και μην παρεξιγιεσαι είναι δικαίωμα σου να μην το δίνεις ....δεν πειράζει πραγματικά όλο το υπόλοιπο παρουσιαστικό και αύρα σου αρκούν σε κάποιον να περάσει καλά!!!Να πας να γίνεις εμπειρογνώμονας πολύ εμπειρία ρε παιδί μου.Τέτοιο μάτι να βλέπει εσωτερικά πρώτη φορά βλέπω
Είναι μουναρααα και φρέσκο το κορίτσι
Μωράκι κι όμως δεν έχω λόγω να πω ψέματα για αυτό κι ολας με πείραξε διότι όντως δεν το έχω «δουλέψει».Ευχαριστώ πολύ πάντως για τα ωραία σου λόγιαΔεν χρειάζεται να δω εξωτερικά.... φαίνεται και αλλιώς και το ξέρεις... αλλά δεν θα κάτσω να το αναλύσω εδώ...και μην παρεξιγιεσαι είναι δικαίωμα σου να μην το δίνεις ....δεν πειράζει πραγματικά όλο το υπόλοιπο παρουσιαστικό και αύρα σου αρκούν σε κάποιον να περάσει καλά!!!
Εχεις ωραια μουνα! Εισαι σκετη καυλα! Αξιζεις ενα καλο σπατουλαρισμα!

Ασύλληπτης ομορφιάς και καυλας κωλαρα!!!
Ωραια μουνοχειλα εχεις...
Είναι πιο ωραίο από της Αννα24?Με τετοιο ωραιο μουνακι αξιζουν τα λεφτα σιγουρα...ολοι θελουν να το γλυψουν!!!
Εχω παρει μονο την αννα την μαρια οχι ακομα για να σου πω...!!!Είναι πιο ωραίο από της Αννα24?
Σε γεύση ?Είναι πιο ωραίο από της Αννα24?
ρε μαρσελο πες μας τπτ απο τα κρυφα που εχεις ξερεις εσυ....!!Σε γεύση ?
Σε εμφάνιση ?
Σε βάθος ?
![]()