Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πως πάμε; όλα καλά; πήγα για πατσαδάκι σήμερα λόγω κούρασης και έκανα και μια βόλτα.
Γελάστε εδώ...
![]()
Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 231 - bourdela.com forum
Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος των ενημερώσεων,ας γράφουμε εδώ οτι θέλουμε να σχολιάζουμε εκτενέστερα. Επειδή συχνά ανοίγουν συζητήσεις σχετικά με το πώς και γιατί κάποια εκδιδόμενη είναι καλή ή όχι, παρακάτω μεταφέρουμε τη σκέψη του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου για το θέμα. Ο Ρούμπενς...www.bourdela.com
![]()
Πάντα πίστευα ότι στα μπουρδέλα πας κυρίως για να γελάς κι όχι για να γαμάς!
![]()
Πάντως τύποι φουλ στα άσχετα το νήμα.
Τωρα κανει συγκολληση και ειναι ετοιμηΤο νύχι έφτιαξε?? γιατί αν είναι να κλείσω ραντεβού θέλω να είναι ετοιμο
O πτεροδαχτυλος ειναι στη φωτο;![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετοιμααααααααα μωράκια
Φτιάξε μας μανάρι μου, τέτοια θέλω!!![]()
Ετοιμααααααααα μωράκια
O πτεροδαχτυλος ειναι στη φωτο;
Βγήκαν από το συνεργείο.Πολλά τα άλογαΦτιάξε μας μανάρι μου, τέτοια θέλω!!
Ενα είναι το άλογο μαναρι μου και ακόμα δεν το έχω καβαλήσει... δυστυχώς...Βγήκαν από το συνεργείο.Πολλά τα άλογα
Ωπα.Μηπως πατας και εσυ με οτι κινειται;Αν ειναι κανονιζουμε ραντεβου στο ΡιμπαςΒγήκαν από το συνεργείο.Πολλά τα άλογα
Σύντομα μωράκιΕνα είναι το άλογο μαναρι μου και ακόμα δεν το έχω καβαλήσει... δυστυχώς...
Δεν με βλέπουν κανΩπα.Μηπως πατας και εσυ με οτι κινειται;Αν ειναι κανονιζουμε ραντεβου στο Ριμπας
Ιουυυ![]()
Ετοιμααααααααα μωράκια
Ναι όντως τραγικό
Αν τα κόψει πέφτει 4 νούμερα παπούτσι χαλαρά![]()
Ετοιμααααααααα μωράκια

Αν τρέχεις ξυπόλυτη, το καλύτερο αντισπίν. Λειτουργεί και στο χιόνι των ημερών...![]()
Ετοιμααααααααα μωράκια