Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωνσγ!

Ξεκίνα την μελέτη τύπε , μόνο 149 σελίδες έχεις .Είμαι καινούργιος, έχει ωραίο κωλαρακι το μωρό, υπάρχουν φωτογραφίες???? Πολύ ωραίο μωρό φαίνεται
Αυτο λεγεται ρουφιανια, το καταλαβαινεις φανταζομαι
Γιατί το λες τύπε αυτό, προθέρμανση για τρίο τους κάνω...Αυτο λεγεται ρουφιανια, το καταλαβαινεις φανταζομαι
Παναθηναϊκός είναι ο @Rebirthed Sapiens Sapiens δεν περίμενα κάτι καλύτεροΑυτο λεγεται ρουφιανια, το καταλαβαινεις φανταζομαι
Και εγω βαζελος ειμαι αλλα δεν ρουφιανευω δημοσιως, μονο ιδιωτικα αμα χρειαστειΠαναθηναϊκός είναι ο @Rebirthed Sapiens Sapiens δεν περίμενα κάτι καλύτερο
Είμαι υπέρ των μονών πρώτων αριθμώνΑς γίνει πρώτα το 2 και μετά προχωράμε και στο 3 καλημέρα
Με πλήγωσεςΠαναθηναϊκός είναι ο @Rebirthed Sapiens Sapiens δεν περίμενα κάτι καλύτερο
Ότι μπορώ κανωΜε πλήγωσες
Χρειάζεσαι δουλειά ακόμαΌτι μπορώ κανω
Σέβομαι γιατί έχεις F4 εξώφυλλοΧρειάζεσαι δουλειά ακόμα![]()
Δημιούργησα...!
![]()
![]()
Ορίστε, σε κάτι συμφωνούμεΣέβομαι γιατί έχεις F4 εξώφυλλο
Αντε να πάμε για κάνα τσιπουρακι από πάνω, στα γαριδαδικα..Ήμουν ιχθυόσκαλα να βγει το μεροκαματο.![]()
Οι μισοί είναι στην εντατική φιλε... μαθαίνω τους ψεκάζει με τα υγρά της, με τα βογγητα της τους αιχμαλωτίζει όπως οι σειρήνες τους συντρόφους του Οδυσσέα... πόσα να αντέξουν οι άμοιροι..Η Μαρία ακούγεται στην πιάτσα ότι δουλεύει σφυρί αλλά απ ότι βλέπω έχουμε πέσει σε μυστικοπαθείς πελάτες που δεν γράφουν κριτικές.
![]()