Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Nαι αλλα στη καρτελα για τις κριτικες φερεις τον αριθμο 4.Μια είναι η Μαρία
Κανω και εγω guest εμφανισειςΠαιδιά θα γραψει κάνας άλλος τίποτα η μόνο εγώ με νοτχόρνυ και μπαθορυ10 θα γράφουμε;
![]()
Μαρια στα 4 εννοεί το κορίτσι...Όντως αυτό πως εξηγείται; είναι κάποιο μυστικιστικό συνθηματικό ότι πετάει στα 4 σημεία του ορίζοντα;![]()
Ειναι η 4η Μαρια του siteΌντως αυτό πως εξηγείται; είναι κάποιο μυστικιστικό συνθηματικό ότι πετάει στα 4 σημεία του ορίζοντα;![]()
Πλεον εχουν φυγει ολοι οσοι εκραζαν.Μειναμε λιγοι και καλοιΕγώ ξέρω να πω πάντως ότι το φτιάξαμε το νήμα του κοριτσιού και τώρα μας κάνει μόνο guest εμφανίσεις.. (τώρα θα γράψει το υπέρτατο μωρό, δεν είχα ανάγκη εχω τον λαό μου...)
Φίλε εσυ θα την κερνάς πίτσες, εγω όμως??? Δες παρακάτω γατακι...Μαρία σε ζητάω σε γάμο αυτή την στιγμή.
![]()
Φέρω τον αριθμό 4 γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα 1000 .. μαξ είναι γιατί το μέγιστο για κάποιον που δεν έχει κάνει πολλές κριτικές είναι το νούμερο 7 ..Nαι αλλα στη καρτελα για τις κριτικες φερεις τον αριθμο 4.
Βιτσιανωμαλε αγαπημένε μου μεγια τα εσώρουχα πολύ όμορφαΜαρία που έχεις βάλει το πάπλωμα; κρυώνω και δεν το βρίσκω!
![]()
Μην ξεχάσεις να περάσεις από το σπίτι σου να πάρεις την προβατίνα... περιμένει το κορίτσι.Με το που σχολάσω, έφυγα για Μαρία.
![]()
Τι άνδρας! Η τεστοστερόνη στο φουλ!Με το που σχολάσω, έφυγα για Μαρία.
![]()
Μαράκι η Τσικνοπέμπτη φανταζομαι είναι ήδη κλεισμένη εε?? Ολη μερα με @Βιτσιανώμαλος ??Βιτσιανωμαλε αγαπημένε μου μεγια τα εσώρουχα πολύ όμορφατα κόκκινα ήταν Ντεκαυλε να αλλάζεις που και που γιατί πιάνουν τσίκνα
![]()
Μολις εντόπισα το emoticon που να τρέχουν τα σάλια στην φατσουλα .... θα το βάζω κάθε φορά που ποσταρεις φωτο..
Το σχέδιο του χαλιού μωράκιΕξαιρετική ως σύνολο Μαρίακαι καμία σχέση με κάτι χλαπάτσες που λιμαίνονται τον χώρο.
Το κρεβάτι βλέπω δονούμενο με πρίζα. Ε ρε γλέντα που θα πέφτου΄ν.
Αυτά κάτω πασατέμπος είναι ή το σχέδιο του χαλιού;
![]()
Εξαιρετική! Σε περίπτωση που συνοδεύεται και από ένα έστω σχετικά ωραίο πρόσωπο τότε τα δεδομένα αλλάζουν και όλα είναι πιθανά...
Αποξηραμένο σπέρμα είναι...Εξαιρετική ως σύνολο Μαρίακαι καμία σχέση με κάτι χλαπάτσες που λιμαίνονται τον χώρο.
Το κρεβάτι βλέπω δονούμενο με πρίζα. Ε ρε γλέντα που θα πέφτου΄ν.
Αυτά κάτω πασατέμπος είναι ή το σχέδιο του χαλιού;
![]()
Που θα παει, δε θα φτασει το Σαββατο; Θα φτασει…