Εγω θα κλείσω ένα 3ωρο στο Bill με την @Maria. που δεν έχει ηχομόνωση και θα φωνάζω ολη την ωρα αχ μαριααααααα αχ μαριααααα τι μου κάνεις του @Βιτσιανώμαλος
Πες μας ποτε θα πας.
Θα κλεισουμε τα υπολοιπα δωματια με ποπ κορν και θα ακουμε τη συναυλια!
Εγω θα κλείσω ένα 3ωρο στο Bill με την @Maria. που δεν έχει ηχομόνωση και θα φωνάζω ολη την ωρα αχ μαριααααααα αχ μαριααααα τι μου κάνεις του @Βιτσιανώμαλος
Θα είναι πολύ power metal η φάση.....
Άμα ανοίξουν παράθυρο μέχρι το μέτρο θα ακούγονται......
Αφού θα γίνεται της κολάσεως στο δωμάτιο δεν θα έχουν πρόβλημα......
Σαχάρα.....
Μην περάσεις από κάτω και σε πιτσιλισωΘα μας ερθει και σκονη απο Αφρικη;

Μην περάσεις από κάτω και σε πιτσιλισω![]()
Εγω ήμουν και εκεί... Α να σου πω και κάτι τώρα που το έφερε η κουβέντα... την γυναικα μου στο μπαλκόνι την γκαστρωσα... μπεσα...Μην το κανετε στο μπαλκονι και πεσει οπως στη Συγγρου!
Εγω ήμουν και εκεί... Α να σου πω και κάτι τώρα που το έφερε η κουβέντα... την γυναικα μου στο μπαλκόνι την γκαστρωσα... μπεσα...
Ποιος ειναι?......Ο απίθανος Χαλκ!!!!
Ήταν το μπαλκόνι στο σπίτι μου... Σεπτέμβρης, ωραια βραδιά... μεγάλο μπαλκόνι...Εκεινο το μπαλκονι θα ειχε γερα θεμελια.
Δεν τα φτιαχνουν ετσι πια!
Είχε θέα καλή τουλάχιστον....?
Να βάλω μια φωτο αν και από άλλο site που είχαμε κάνει απόπειρα για swinging (βαριεμαι να ανοίξω το pc)...για να καταλάβετε γιατί μαρεσουν τα μικροκαμωμενα?Η θεα ηταν πανω στο μπαλκονι!
Να βάλω μια φωτο αν και από άλλο site που είχαμε κάνει απόπειρα για swinging (βαριεμαι να ανοίξω το pc)...για να καταλάβετε γιατί μαρεσουν τα μικροκαμωμενα?
Δεν το βρίσκω
Κατάλαβες φιλε Ρέγγα? Έχω ψυχολογικό με τα αδύνατα μωρά... η δικιά μου εχει κωλαρα βέβαια αλλά είναι αδύνατη... ίσως και για αυτό να μην εχω κλείσει ακόμα με το Μαράκι...Εχει κλεισει αυτο το νημα.
Βαλε σε αυτο που σου εστειλα.
Εδω βαζουν και οι παντρεμενοι κι ας λεει σχεσεις!
Αν διαγράψουν τον @Βιτσιανώμαλος θα κάνω απεργία πείνας έξω από το Bill... τόσα βραδιά ατελείωτου γέλιου μου έχει χαρίσει.. ήμαρτον..Έλα ρε θηρίο, εγώ είμαι παλιόφιλε από το ναυτικό.Θυμασαι βρε πως περνούσαμε; τώρα κάνω τον μεταφορέα κοριτσιών για μπουρδέλα με αμάξι και το απόγευμα ντιλίβερι. Έχεις κάνα βύσμα να με κρατήσουν στο σάιτ; τους έκανα ένα ποστ με υγεία στα μπουρδέλα κι έχουν λυσσάξει στις αναφορές.
Με μισούν επειδή λέω αλήθειες. Θέλουν να με διαγράψουν επειδή είναι για τα μπάζα όλες σχεδόν, τους παραθέτω τα λόγια τους και πάλι εγώ τους φταίω. Ας γράφουν μόνοι τους τα παλιόπαιδα. Παιδιά τι άλλα εδώ; όλα κομπλέ;
![]()