Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατί μας δείχνεις τον κωλο σου, αφού δεν τον δινεις;
Απαντα κ σε κάνα pm
Για να τον θαυμάζουνΓιατί μας δείχνεις τον κωλο σου, αφού δεν τον δινεις;
Κάποια στιγμή θα σε ψήσουμε να τον βάλεις στο πρόγραμμα, έννοια σου....Για να τον θαυμάζουν
Δεν είναι κακο να έχεις όνειραΚάποια στιγμή θα σε ψήσουμε να τον βάλεις στο πρόγραμμα, έννοια σου....
Μονο μην αρπαξει στο ψησιμο το κοριτσιΚάποια στιγμή θα σε ψήσουμε να τον βάλεις στο πρόγραμμα, έννοια σου....

Η απλά μπορεί να υπάρχουν κοπέλες που ο,τι κάνουν το γουστάρουν και δεν κάνουν πράγματα που δεν τους αρέσει απλά και μόνο για να το κάνουν !Άμα ήταν θα το έβαζε για να βγάλει λεφτά .από την άλλη ομως μπορεί να έχει και πρόβλημα με αιμορροΐδες .....![]()
Εσυ Μαρια τι γουσταρεις πιο πολυ στο σεξ;Η απλά μπορεί να υπάρχουν κοπέλες που ο,τι κάνουν το γουστάρουν και δεν κάνουν πράγματα που δεν τους αρέσει απλά και μόνο για να το κάνουν !
Αν ήταν στο AGN,απλώς δεν θα πολυμετράει. Εκεί 2 γυναίκες άφησαν το στίγμα τους: Η Νάταλυ που σταμάτησε και η Αλεξία. Ολες οι άλλες ήταν απλώς οδοντόκρεμες και μεταξύ αυτών και η υποφαινόμενη (αν ήταν)..Ηταν στο γραφειο AGN ??
Το 150αρι ...Εσυ Μαρια τι γουσταρεις πιο πολυ στο σεξ;

Να υπάρχει χημείαΕσυ Μαρια τι γουσταρεις πιο πολυ στο σεξ;
Όταν κλείνει η πόρτα και βλεπει τα 3 50ρικα στο κομοδίνο.Εσυ Μαρια τι γουσταρεις πιο πολυ στο σεξ;
Με κάποιους πιο πολύ με άλλους πιο λίγο ανάλογα την χημεία . Θεωρώ πως είναι και το φυσιολογικό εκτός αν πιστευεις πως είμαι ανοργασμικη. Για αυτό δεν έχω και νεύρα και κόμπλεξ γιατί περνάω καλά σε σύγκρουση με πολλούς εδώ μέσα .Επίσης εξίσου σημαντικό πρέπει να είναι κ όταν ο άλλος τελειώνει στο λεπτό
Μιλας για χημεία κ λοιπες βλακείες στο σεξ κ την ίδια στιγμή βγάζεις εξω τα φιλιά από το βασικό πρόγραμμα σου. Κάπου μπαζει ολο αυτό. Προφανώς δεν σ είπε κανείς οτι θα έρθει κάποιος ξεδοντιαρης ή κάποιος με κακη στοματική υγιεινή κ θα πρέπει σώνει και καλά να τον φιλήσεις, αλλα να το βγάζεις τελείως εε δεν το λες ότι παρεχεις κ τοπ εσκορτ υπηρεσίες ή gfe experience. Μια ωραιοποιημένη κ ακριβουτσικη μπουρδελοκατασταση είναι.Όταν κλείνει η πόρτα και βλεπει τα 3 50ρικα στο κομοδίνο.
Με κάποιους πιο πολύ με άλλους πιο λίγο ανάλογα την χημεία . Θεωρώ πως είναι και το φυσιολογικό εκτός αν πιστευεις πως είμαι ανοργασμικη. Για αυτό δεν έχω και νεύρα και κόμπλεξ γιατί περνάω καλά σε σύγκρουση με πολλούς εδώ μέσα .![]()
Αθηνέζοι όπως λέμε @athinaios44 ?Αθηνεζοι;;;
empaines?Αθηνέζοι όπως λέμε @athinaios44 ?