Φερτε μας λουλουδια παρακαλω και μια φιαλη σπεσιαλ.Κερναει η Μαρια,σημερα ειχε πολλα ραντεβου και το γιορταζουμε.Λουλούδια παρακαλώ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φερτε μας λουλουδια παρακαλω και μια φιαλη σπεσιαλ.Κερναει η Μαρια,σημερα ειχε πολλα ραντεβου και το γιορταζουμε.Λουλούδια παρακαλώ
Mαρια η Μαριε η οποιος γραφει μας τα εχεις ζαλισει 24 ωρες το 24ωρο εισαι εδω μεσα,κανε και ενα διαλειμα να δειξεις οτι εχεις και κανενα πελατη
Δεν κάθομαι σε ίδια τραπέζια με άτομα του λόγου σουΦερτε μας λουλουδια παρακαλω και μια φιαλη σπεσιαλ.Κερναει η Μαρια,σημερα ειχε πολλα ραντεβου και το γιορταζουμε.
Τι δουλεια κανεις?Διάλειμμα κάνω μόνο όταν κοιμάμαι τις υπόλοιπες ώρες εργάζομαι
![]()
Ειμαι ηδη σε αλλο τραπεζι εγω με καλη παρεα και τα εχω ολα πληρωμενα,δεν ησουν ποτε καλεσμενη ουτε και θα εισαι. Καλες δουλειες Μαρια δουλευταρου!!Δεν κάθομαι σε ίδια τραπέζια με άτομα του λόγου σου
Στην υγεία σαςΤι δουλεια κανεις?
![]()
Θα μπορεσεις να μου κοψεις τιμολογιο για τις υπηρεσιες σου να μου εκπεσει ο ΦΠΑΑυτοαπασχολουμενη ειμαι
Παρε κι εσυ μια καρδούλα αρχιμαλάκα.Το τερματισατε ρε μαλακες. Αμα δεν γουσταρετε μην τα δινετε και τελος. Λες και σας τα κλεψε κανετε.
Kορμαρα!!το καλο να λεγεται![]()
Δεν τρώω ψωμί χαβιάρι τρώω
Ψωμί φάε εσυ
Δες πισω στην φωτο που έχει βάλει που φαίνεται καθαρά η ποτισμένη απ το σκατό κωλοτρυπιδα.Με τα 1,2,3 συμφωνω. Με το 4 αν ειναι αληθεια ειναι θετικο. Το 5 που το διεκρινες?
Τη δικασε και την εστειλε στο βουνο να μαζεψει σεσκουλαΛοιπόοοοννν έχουμε κ λέμε κ κλαίμε:
1. Cover profile photo θολωμένη κάτω απ τη μασχάλη στη θηλή τα βυζγιά δεν είναι βυζιά , στήθος γυναικείο. Μιλάμε ή για γυναικομαστία ή για κλασσικό στήθος πιροσκί που αξιώνει 150€.
2. Το ύφος ο τρόπος του γράφειν τα "ειμαι τοπ" "μόνο άνοδος" δείχνουν ουσίες σε βαθμό καψίματος όπως κ το σερί στο γράψιμο.
3. Καμία απάντηση από την ίδια κ από κανένα για το αν κάποιος έχει ακούσει την φωνή της.
4. Εμφανέστατο ότι δεν είναι Ελληνίδα
5. Ο κωλος είναι κατεστραμμένος μαύρος σκατωμένος για μερακλήδες του είδους με ραγάδες ψηλά στα μπούτια πραγμα που δείχνει ότι τα χε τα κιλακια της κάποτε.
6. Γεγονός ότι βάζει φωτο απ το Bill, είναι στους πρώτους πρώτους ορόφους τέζα από όλα αν γράφει αυτή που δεν το νομίζω.
Ας σταματήσουμε λοιπόν όλοι να γράφουμε να μείνουν μόνο τα παπαρια της να πάει κι αυτή για υπνο
Φίλε είμαστε άντρες, και δεν πρέπει να προσβάλλουμε έτσι μία γυναίκα. Δεν χρειάζεται όλο αυτό. Δεν σου αρέσει, σου τη σπάει το στυλάκι της, τη βρίσκεις ακριβή, όλα οκ και σεβαστά. Γιατί ασχολείσαι; Προσπέρασε, σαν να μην υπάρχει.Λοιπόοοοννν έχουμε κ λέμε κ κλαίμε:
1. Cover profile photo θολωμένη κάτω απ τη μασχάλη στη θηλή τα βυζγιά δεν είναι βυζιά , στήθος γυναικείο. Μιλάμε ή για γυναικομαστία ή για κλασσικό στήθος πιροσκί που αξιώνει 150€.
2. Το ύφος ο τρόπος του γράφειν τα "ειμαι τοπ" "μόνο άνοδος" δείχνουν ουσίες σε βαθμό καψίματος όπως κ το σερί στο γράψιμο.
3. Καμία απάντηση από την ίδια κ από κανένα για το αν κάποιος έχει ακούσει την φωνή της.
4. Εμφανέστατο ότι δεν είναι Ελληνίδα
5. Ο κωλος είναι κατεστραμμένος μαύρος σκατωμένος για μερακλήδες του είδους με ραγάδες ψηλά στα μπούτια πραγμα που δείχνει ότι τα χε τα κιλακια της κάποτε.
6. Γεγονός ότι βάζει φωτο απ το Bill, είναι στους πρώτους πρώτους ορόφους τέζα από όλα αν γράφει αυτή που δεν το νομίζω.
Ας σταματήσουμε λοιπόν όλοι να γράφουμε να μείνουν μόνο τα παπαρια της να πάει κι αυτή για υπνο
Για να έχεις κι εσύ μια απάντηση Κυριακάτικα:Φίλε είμαστε άντρες, και δεν πρέπει να προσβάλλουμε έτσι μία γυναίκα. Δεν χρειάζεται όλο αυτό. Δεν σου αρέσει, σου τη σπάει το στυλάκι της, τη βρίσκεις ακριβή, όλα οκ και σεβαστά. Γιατί ασχολείσαι; Προσπέρασε, σαν να μην υπάρχει.
Φίλος κλαίω από το γέλιο με το πάρε κ εσύ μια καρδούλαΓια να έχεις κι εσύ μια απάντηση Κυριακάτικα:
Στην πραγματική ζωή ναι. Αυτό εδώ δεν ειναι η πραγματική ζωή. Αλλά κι αφού το θες στην πραγματική σε τέτοιο υφάκι μόνο κλωτσές κι αν δεν σ αρέσει πάρε κι εσύ μια καρδούλα.
Έγραψα παραπάνω πως είναι καλύτερα να απέχουμε να μείνουν τα παπάρια κι επειδή εννοώ ότι γράφω κ λεω ας δούμε πόσα και ποια είναι. Χαιρετώ

Ειναι παραλλαγη του τσιμπα ενα αρχιδιΦίλος κλαίω από το γέλιο με το πάρε κ εσύ μια καρδούλα![]()
Τι δουλεια κανεις?
![]()