argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.369
- Πόντοι
- 16.235
Να μας λέτε και σε τι είναι διάσημη...να μην σκέφτομαι ότι μπήκε άλλη μια άκυρη στο νήμα.
Στα τσιμπούκιαΝα μας λέτε και σε τι είναι διάσημη...να μην σκέφτομαι ότι μπήκε άλλη μια άκυρη στο νήμα.
Με τέτοια κωλάρα θα πόνταρα στα κωλογαμήσιαΣτα τσιμπούκια
Τι τσιμπούκι είναι αυτό;
Μόνο σε χρηματοδότες πιθανότατα...Στα τσιμπούκια
Φυσικά και θα λιποθυμήσει η πλεμποτελευταια μπροστά μου...Αργυροτοχε αν την δεις από κοντά μπορεί και να λιποθυμήσει
Λάθος μ μεγαλο.. εε απο Κορδελιό σγρ ρουπουΑπό Κορδελιό και ξέρω πού ακριβώς μένει..και κάτι έχω ακούσει ότι είναι και ρωσοποντιακι
Μήπως ξέρεις και τίποτα για τις φήμες που ακούστηκαν εδώ μέσα, οτι το δίνει με δωράκι.Από Κορδελιό και ξέρω πού ακριβώς μένει..και κάτι έχω ακούσει ότι είναι και ρωσοποντιακι
Τυπε μου πως την κοβεις... Σε κλειστο κύκλο παιζει να έχουν δει μέχρι τις αμυγδαλές τηςΜήπως ξέρεις και τίποτα για τις φήμες που ακούστηκαν εδώ μέσα, οτι το δίνει με δωράκι.
Η προσπέλαση για τις αμυγδαλές της πρέπει να έγινε από την κωλοτρυπίδαΤυπε μου πως την κοβεις... Σε κλειστο κύκλο παιζει να έχουν δει μέχρι τις αμυγδαλές της
Εισαι γνώστηςΗ προσπέλαση για τις αμυγδαλές της πρέπει να έγινε από την κωλοτρυπίδα
Η ανατομία ήταν το αγαπημένο μου μάθημαΕισαι γνώστης
Για να κάνει το επάγγελμα δεν νομίζω κάτι τέτοιο.. αλλά φίλος μου και γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός την έχει πάρει για one night stand και δεν ενθουσιάστηκε και πολύ..και έχει περάσει πολλά τέτοια κορασια δεν είναι τυχαίος, για να το είπε τον πίστεψαΜήπως ξέρεις και τίποτα για τις φήμες που ακούστηκαν εδώ μέσα, οτι το δίνει με δωράκι.
Αυτο έλειπε να θεωρείται κ διάσημηΣυγνώμη ρε μάγκες, αλλά θεωρείται διάσημη κάποια Μαρία Παντελίδου...? Δηλαδή,αν στρίψει από Εύοσμο για Κορδελιό την ξέρει η κοπέλα που δουλεύει στα 4all?
Νέα μέθοδος;Θα πάει για Νόμπελ Ιατρικής...Η προσπέλαση για τις αμυγδαλές της πρέπει να έγινε από την κωλοτρυπίδα
Πες τα ρε...επειδή ένα μέλος είχε σηκωμαρες με τον που την είδε ,αμέσως διάσημη να την κάνουμε.Συγνώμη ρε μάγκες, αλλά θεωρείται διάσημη κάποια Μαρία Παντελίδου...? Δηλαδή,αν στρίψει από Εύοσμο για Κορδελιό την ξέρει η κοπέλα που δουλεύει στα 4all?
σε βαριά πορτοφόλια δεν νομίζω πως λέει όχιΜήπως ξέρεις και τίποτα για τις φήμες που ακούστηκαν εδώ μέσα, οτι το δίνει με δωράκι.