Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχει κάνει όλα τα εμβόλια;
Ασφαλιτης είσαι ρε και τις ξέρεις όλες;Παλιοσκυλο εμβολιασμενο από Εύοσμο αν δν κάνω λάθος
Εσένα δεν σε ξέρωΑσφαλιτης είσαι ρε και τις ξέρεις όλες;
Το παίρνω σαν παράσημο αυτόΕσένα δεν σε ξέρω
Με απογοητευσες.περιμενα να την ξέρειςΤο παίρνω σαν παράσημο αυτό
Ποιος είμαι ο tralalas για να ξέρω τέτοια γκομενάκια;Με απογοητευσες.περιμενα να την ξέρεις
Για πες, έχουμε στοιχεία επικοινωνίας; Πως γίνεται το νταραβέρι;Βυζιτα δυτικων προαστίων...
Εντάξει δε λέω.. μουνάρα, αλλά ρε μαγκες, έχουμε χάσει τη μπάλα.. όποια είναι μουνάρα, κάνει ένα βίντεο και απευθείας "διάσημη" !!! ας μείνει και καμιά άσημη.. δε πειράζει.
αυτά τα ποστ γίνονται με γνώμονα αν είναι μούναρα, όχι αν ειναι διάσημη. Στα παπαρια μας ειναι διάσημη ή οχι. Ο τιτλος ελληνίδες διασημες είναι να χαμε να λέγαμε.Εντάξει δε λέω.. μουνάρα, αλλά ρε μαγκες, έχουμε χάσει τη μπάλα.. όποια είναι μουνάρα, κάνει ένα βίντεο και απευθείας "διάσημη" !!! ας μείνει και καμιά άσημη.. δε πειράζει..
Από Κορδελιό και ξέρω πού ακριβώς μένει..και κάτι έχω ακούσει ότι είναι και ρωσοποντιακιΠαλιοσκυλο εμβολιασμενο από Εύοσμο αν δν κάνω λάθος
Kαγκουροειδες για αναλογου
είμαστε χαμηλού επιπεδου και το γουσταρουμε. Εγω μέχρι που θα καθόμουν να με πηδήξει η συγκεκριμένη. άμα λάχει ναούμKαγκουροειδες για αναλογου
χαμηλού επιπέδου τύπους...βαρέθηκα..πάω παρακάτω.
Ειναι αναφτρα αλλά μόνο που σκέφτομαι ότι μοιάζει με κάτι σουργελα που κυκλοφορούν ξενερώνω...είμαστε χαμηλού επιπεδου και το γουσταρουμε. Εγω μέχρι που θα καθόμουν να με πηδήξει η συγκεκριμένη. άμα λάχει ναούμ