Διαγραμμένο μέλος 249079
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
ΔυσκολαΜε ιντερνετικό φλερτ έχουμε καμία ελπίδα να μας στείλει στον παράδεισο τύπε?
ΔυσκολαΜε ιντερνετικό φλερτ έχουμε καμία ελπίδα να μας στείλει στον παράδεισο τύπε?
Εσύ την είχες γκόμενα η απλά πηδήξες λίγο?Δυσκολα
Δεν είναι όλες οι γυναίκες πουτανες ρε σύντροφεΜε 180;![]()
Να στειλω dick pics δηλαδη;Φαίνεται πάντως δεκτική στο να απαντάει σε μυνήματα τουλάχιστον σε εμένα. Αρκεί βέβαια να είσαι νορμάλ και να μην παρεκτρέπεσαι και στέλνεις μαλακίες
τα δινει ολα στο αθλημα και δεν λεει οχι για την πισω πορτα
Ειναι επιλεκτικη
Ημουν τυχερος και μπηκα
To δυνατο της σημειο μπορω να πω

Καλησπέρα file
![]()
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση (δεν κολλάει εδώ αλλά δεν γαμιέται) . Στείλε παπαρι στα ίσια και παλικαρισιαΝα στειλω dick pics δηλαδη;
Αν στείλει παπάρι θα πάρει τ 'αρχίδια μου !Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση (δεν κολλάει εδώ αλλά δεν γαμιέται) . Στείλε παπαρι στα ίσια και παλικαρισια
Έχεις αργήσει χαρακτηριστικά... Έπρεπε ήδη να είχε δεί ντικ πικΜοιάζει αρκετά δεκτική στην επικοινωνία τύποι μου. Τι λέτε να της γράψω για να μπω λίγο πιο επιθετικά και να της δώσω να καταλάβει κάτι?
Ανωμαλιαρηδες το κάνουν αυτό ρε σύντροφεΈχεις αργήσει χαρακτηριστικά... Έπρεπε ήδη ν
Στείλε πικ σε στάση για ριμινγκ τότες , που δεν είναι για ανωναλιάρηδες. Και κάνε πρόταση να σου ρουφήξει την σουφρα μαζί με την ξανθιά.Ανωμαλιαρηδες το κάνουν αυτό ρε σύντροφε![]()
Αν έχεις λεφτά όλα γίνονται!Σύντροφοι λέω να ζητήσω από την ξανθιά την Ελβη να μου κάνει το κονέ και ότι κάτσει. Να το κάνω??
Μια χαρά είσαι, πήγαινε μίλα της.Σύντροφοι λέω να ζητήσω από την ξανθιά την Ελβη να μου κάνει το κονέ και ότι κάτσει. Να το κάνω??
Ζήτα τρίο, ή ταν ή επί ταςΣύντροφοι λέω να ζητήσω από την ξανθιά την Ελβη να μου κάνει το κονέ και ότι κάτσει. Να το κάνω??