Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ασε ρε λιπος μη μιλας για αποτιχημενους εισε ο πρωτος και στο μαγαζι αποτιχημενος και στο νταβατζιλικι τα ιδια σε χεσανε ολες οι πουτανες και ξεμεινες να στελνεις μηνηματα μη με κανεις αγιες μερες να γραψω τι εκανες στην καθεμια

Α ΡΕ
παλι Ετσι μπραβο χοντρουλη βαλε την ουρα στα σκελια γιατι δε σε περνει πια

σε τροει ο χοντρος σου κολος αλλα δε θα συνεχισω σημερα το ξεβρακομα σου θα σε γλεντισω οπως εγω θελω παντως σε αγαπαει πολυς κοσμος ρε καρπιδακο ξερις ποσα μηνηματα περνω για χαρι σουΕτσι μπραβο χοντρουλη βαλε την ουρα στα σκελια γιατι δε σε περνει πια![]()
σε τροει ο χοντρος σου κολος αλλα δε θα συνεχισω σημερα το ξεβρακομα σου θα σε γλεντισω οπως εγω θελω παντως σε αγαπαει πολυς κοσμος ρε καρπιδακο ξερις ποσα μηνηματα περνω για χαρι σουΕτσι μπραβο χοντρουλη βαλε την ουρα στα σκελια γιατι δε σε περνει πια![]()
Στο μονταζ εισε κοριφαιος εχεις και πλουσια σιλογη ε τασουληηηη μουρο μου
χρονια πολλα φιλε ειδες πιος ξεκινισεενταξει συνεχιστε ετσι να γαματε το νημα ... Καλα Χριστουγεννα και στους δυο ...,,,
από ότι ξέρω φοιτήτρια ερασιτέχνης . Δεν έφαγα μόνο μίλησα .ξέρει κανείς τίποτα?
από ότι ξέρω φοιτήτρια ερασιτέχνης . Δεν έφαγα μόνο μίλησα .ξέρει κανείς τίποτα?
Εγώ θα πόσταρα και άλλο ενα πιπίνι που βρήκα αλβανάκι αλλα δεν υπάρχει λόγος , αφου προτιμάται να τσακώνεστε αντι να ανταλλάσετε πληροφορίες συνεχίστε. Και δεν την δίνω σε κανέναν, αν θέλει κάποιος πληροφορίες να τις ζητήσει απο αυτούς που μετράνε τα πουλιά τους.