Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ξερω οτι πρπεπει να εχει αναφερθει αλλα οπως κανανε το σαιτ πρεπει να εισαι χακερ για να μπορεσεις να ψαξεις παλιοτερσ δημοσιευσειες εχει κανεις να μου πει πληροφοριες και οχι κριτικες για τα γουστα μου που το ξερω οτι ειναι αρρωστα![]()
αξιζει μου ειπε την τιμουλα της αλλα η συνεννοηση παραμενει δυσκολη στα του αγωνα τι λεει
ξερω οτι πρπεπει να εχει αναφερθει αλλα οπως κανανε το σαιτ πρεπει να εισαι χακερ για να μπορεσεις να ψαξεις παλιοτερσ δημοσιευσειες εχει κανεις να μου πει πληροφοριες και οχι κριτικες για τα γουστα μου που το ξερω οτι ειναι αρρωστα![]()
αξιζει μου ειπε την τιμουλα της αλλα η συνεννοηση παραμενει δυσκολη στα του αγωνα τι λεει
Η κυρία σας λέει κάτι? Προσπαθώ να μιλήσω και όλο vip είναι
Ναι ρε παιδιά!!! Στην Λιοσίων στα μπουρδέλα θα βρεις λιγότερο καρνάγια και σε καλύτερες τιμές!!!
Η κυρία σας λέει κάτι? Προσπαθώ να μιλήσω και όλο vip είναι
καλα σοβαρα τωρα θες να πληρωσεις για αυτην? 56 ετων? λιγο πριν τη συνταξη ειναι.
υπαρχουν και χειροτερα βεβαια πιο κατω απο σενα. 68 ετων.
αυτη εχει βγει ηδη στη συνταξη.
παει το χασανε τελειως ορισμενοι
Πες τα φιλε μου γιατι και εγω εχω αυτη την απορια οσα βιτσια και να εχεις αυτες η γιαγιαδες του ΜΑΜΠΑ θα επρεπε να σε πληρωνουν για να πας μαζι τους οσο και να τις προωθει ο χονδρουληςΜη δινετε λεφτα για να γαμισετε τις γιαγιαδες του μαμπα υπαρχουν καλυτερες επιλογες ψαξτε παιδια.
Επιδη εκλασε ο σαπιοκιλιας και βρομισε παλι το σαι να του πω να κατσει με τις γριουλες του που δεν πουλανε πια και να μας αφησει να γαμαμε οποια γουσταρουμε βρε κακομιρη παπλοματα καμια δε σε θελει καταλαβε οτι ολες οι καλες σε σιχενοντε
Μη δινετε λεφτα για να γαμισετε τις γιαγιαδες του μαμπα υπαρχουν καλυτερες επιλογες ψαξτε παιδια.
Επιδη εκλασε ο σαπιοκιλιας και βρομισε παλι το σαι να του πω να κατσει με τις γριουλες του που δεν πουλανε πια και να μας αφησει να γαμαμε οποια γουσταρουμε βρε κακομιρη παπλοματα καμια δε σε θελει καταλαβε οτι ολες οι καλες σε σιχενοντε

γεια σου σοχχακο πηδηχταρα με το 5cm τσουτσουνι που ελεγε η ευα 
με τους τρυπιους υποστηρικτες σου τον matsu apo piso και τον πουστλερ 

πουστλερ τα μακαρονια μισκο ποσο εχουν σημερα ρε μπακαλακοΟύτε μαξιλάρι να μη πουλήσει ο γλιτσας ...
![]()

ιδιος ο ζηκος εισαι ρε κακομοιρη 
ρε μπαμια εχεις πολυ πλακα πισω απο τα πληκτραΠες τα φιλε μου γιατι και εγω εχω αυτη την απορια οσα βιτσια και να εχεις αυτες η γιαγιαδες του ΜΑΜΠΑ θα επρεπε να σε πληρωνουν για να πας μαζι τους οσο και να τις προωθει ο χονδρουληςΜη δινετε λεφτα για να γαμισετε τις γιαγιαδες του μαμπα υπαρχουν καλυτερες επιλογες ψαξτε παιδια.

μπροστα ποτε θα βρεθουμε ??? να δεις εχω και κατι αλλο χοντρο
θα σου αρεσει 

η κιθαρα της γαμιετε καλυτερα μου ειπε φιλος μη δινετε λεφτα στις γριες του μαμπα οτι ιλικια γραφουν βαλτε 10 15 χρονια παραπανωΣυνάντηση με την συγκεκριμένη κυρία στον χώρο της.. είχαμε συμφωνήσει για 60 όλα χωρίς ποπό ... αλλά δυστυχώς αλλά λέει και άλλα κάνει αν και είχα διαβάσει κάποια σχόλια συναγωνιστή δυστυχώς την πάτησα..πολύ τυπική ..μασάζ σκετο χαιδεμα .. χωρίς πρωτοβουλίες..τσάμπα τα 60 ευρώ που ζήτησε για μια φορά..στην ηλικία πολύ μεγαλύτερη από Συνημμένατι δείχνει στης φωτογραφίες..προς το gilf θα έλεγα
ti na βγαλεις ρε χεστη ουτε οι πουτανες δεν σου μιλανε τζαμπατζηΕπειδη βγαζει πολυ γλοσα η χοντροκουραδα να μαθει να βολεβετε με τις γριουλες και να ειναι ευχαριστημενος αν βγαλει κανενα χαρτζιλικι οι καλες πεταξανε γιαυτονε αμα θελι ας συνεχισει τις εξιπναδες του για να γελαμε περισοτερο μαζι του και μην προκαλει μη βγαλω τα σμσ που μου εχουν στειλει πολες πουτανες για δαφτονε αλλα να εχει χαρι που σεβομε τις κοπελες

σε προκαλω βγαλτα