Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τυπε αν σ αρέσουν οι στεγνες μια χαρά θα περάσεις.ξερει κανεις αν ειναι του αθληματος?
Καλησπέρα σε όλους,
προσπαθώ να το ψήσω καιρό τώρα αλλά απαντά σπάνια και δεν δίνει πληροφορίες τι κάνει στο κρεβάτι... Φοβάμαι να το ρισκάρω μην είναι όλο όχι και μη... Αν ξέρει κανείς τίποτα ας βοηθήσει
Τα παντα ολα με ενα 40ρι το πολύ.
Δεν αξίζει για παραπάνω λόγω σωματοτυπου
Κ εμένα με ενδιαφέρει. Υπάρχει κανένα τηλέφωνο? Είναι vip επικοινωνία
ειχε φτερα ? φλογες εβγαζε ?Πολυ προσφατο ραντεβου με τη Σβετλανα τη μελαχρινη λευκορωσιδα πριν το μεσημερι στο χοτελι του μπιλι ηρθε στην ωρα της μπηκε στο μπανιο και σε λιγο την ακολουθισα ο πρωτος γυρος πεχτηκε στη ντουζιερα με γλωσοφιλα μουνοδαχτυλα κολοδαχτυλα και υποβρυχιες πιπες μουσκεμα πηγα κι εφερα την καποτα για να τη γαμισω στα ορθια τελικα την εχυσα στο προσοπο. Στο ημιχρονο προσπαθισε να με πεισει για παρτουζες με τις φιλες της ο δευτερος γυρος ηταν σε δυνατους ρυθμους πρωτα μουνι και μετα κολο νον στοπ τα βογγητα της ακουγονταν ως το πριβε στο τελος τα πηρε στο στομα και τα καταπιε, πολυ καλη συνεδρια και τη βαζω στο προγραμμα παλι τιμη 80 ευρο αν και εχει κανει αυξηση στα 100 για το φουλφουλ. Καλα γαμισια συναγωνιστες

και μετά λέω ότι εγώ βγάζω Λαυράκια....ειχε φτερα ? φλογες εβγαζε ?Πολυ προσφατο ραντεβου με τη Σβετλανα τη μελαχρινη λευκορωσιδα πριν το μεσημερι στο χοτελι του μπιλι ηρθε στην ωρα της μπηκε στο μπανιο και σε λιγο την ακολουθισα ο πρωτος γυρος πεχτηκε στη ντουζιερα με γλωσοφιλα μουνοδαχτυλα κολοδαχτυλα και υποβρυχιες πιπες μουσκεμα πηγα κι εφερα την καποτα για να τη γαμισω στα ορθια τελικα την εχυσα στο προσοπο. Στο ημιχρονο προσπαθισε να με πεισει για παρτουζες με τις φιλες της ο δευτερος γυρος ηταν σε δυνατους ρυθμους πρωτα μουνι και μετα κολο νον στοπ τα βογγητα της ακουγονταν ως το πριβε στο τελος τα πηρε στο στομα και τα καταπιε, πολυ καλη συνεδρια και τη βαζω στο προγραμμα παλι τιμη 80 ευρο αν και εχει κανει αυξηση στα 100 για το φουλφουλ. Καλα γαμισια συναγωνιστες![]()
αρχοντα και δεν :και μετά λέω ότι εγώ βγάζω Λαυράκια....ειχε φτερα ? φλογες εβγαζε ?Πολυ προσφατο ραντεβου με τη Σβετλανα τη μελαχρινη λευκορωσιδα πριν το μεσημερι στο χοτελι του μπιλι ηρθε στην ωρα της μπηκε στο μπανιο και σε λιγο την ακολουθισα ο πρωτος γυρος πεχτηκε στη ντουζιερα με γλωσοφιλα μουνοδαχτυλα κολοδαχτυλα και υποβρυχιες πιπες μουσκεμα πηγα κι εφερα την καποτα για να τη γαμισω στα ορθια τελικα την εχυσα στο προσοπο. Στο ημιχρονο προσπαθισε να με πεισει για παρτουζες με τις φιλες της ο δευτερος γυρος ηταν σε δυνατους ρυθμους πρωτα μουνι και μετα κολο νον στοπ τα βογγητα της ακουγονταν ως το πριβε στο τελος τα πηρε στο στομα και τα καταπιε, πολυ καλη συνεδρια και τη βαζω στο προγραμμα παλι τιμη 80 ευρο αν και εχει κανει αυξηση στα 100 για το φουλφουλ. Καλα γαμισια συναγωνιστες![]()
Αυτό είναι Λαυράκι..
Εύγε ΝΤΟΥΣΚΟ-Σοχο...
ΠΡΟΣΚΥΝΏ ..
και γραφει
την καλημερα μου 
Τυπε αν σ αρέσουν οι στεγνες μια χαρά θα περάσεις.ξερει κανεις αν ειναι του αθληματος?
Καλησπέρα σε όλους,
προσπαθώ να το ψήσω καιρό τώρα αλλά απαντά σπάνια και δεν δίνει πληροφορίες τι κάνει στο κρεβάτι... Φοβάμαι να το ρισκάρω μην είναι όλο όχι και μη... Αν ξέρει κανείς τίποτα ας βοηθήσει
Αν θέλει κάποιος τηλέφωνο της κυρίας θα ήθελα κι εγώ, ευχαριστώ προκαταβολικά.
Παίζει καιρό τώρα μια Κατερίνα γύρω στα 24-25 στο 70αρι .. έχουνε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλησπέρα σε όλους,
Αν θέλει κάποιος τηλέφωνο της κυρίας θα ήθελα κι εγώ, ευχαριστώ προκαταβολικά.
Την έχει κάποιος πηδήξει για να μας πει ναι ή όχι;
Εχουμε link στο mamba?Παίζει καιρό τώρα μια Κατερίνα γύρω στα 24-25 στο 70αρι .. έχουνε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
συναδελφε σου εστειλα με πμ το τηλεφωνο της.
το Κατερινακι ειναι απο τις πιο αξιολογες επιλογες του μαμπα,ισως και η μοναδικη αξιολογη. συνδυαζει καλη εμφανιση,τιμιο προγραμμα,πολυ καλη τιμη σε συγκριση με τον ανταγωνισμο και ειναι και καλο παιδι.
ολες οι υπολοιπες θειτσες και γιαγιαδες που κυκλοφορουν εδω ειναι απλα για κλαματα.
και απο θεμα σερβις αλλα και απο θεμα τιμης.
Άντε, ας τα πει και κανένας άλλος γιατί έχω γίνει γραφικός πια..
Πολυ προσφατο ραντεβου με τη Σβετλανα τη μελαχρινη λευκορωσιδα πριν το μεσημερι στο χοτελι του μπιλι ηρθε στην ωρα της μπηκε στο μπανιο και σε λιγο την ακολουθισα ο πρωτος γυρος πεχτηκε στη ντουζιερα με γλωσοφιλα μουνοδαχτυλα κολοδαχτυλα και υποβρυχιες πιπες μουσκεμα πηγα κι εφερα την καποτα για να τη γαμισω στα ορθια τελικα την εχυσα στο προσοπο. Στο ημιχρονο προσπαθισε να με πεισει για παρτουζες με τις φιλες της ο δευτερος γυρος ηταν σε δυνατους ρυθμους πρωτα μουνι και μετα κολο νον στοπ τα βογγητα της ακουγονταν ως το πριβε στο τελος τα πηρε στο στομα και τα καταπιε, πολυ καλη συνεδρια και τη βαζω στο προγραμμα παλι τιμη 80 ευρο αν και εχει κανει αυξηση στα 100 για το φουλφουλ. Καλα γαμισια συναγωνιστες