jimadams71
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Κριτικές
- 18
- Like
- 872
- Πόντοι
- 311
Απ ότι φαίνεται διαθέτει πλούσιαΒυζουκλες διακρίνω,η μπα???
Ζήτησα φώτο αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση
Απ ότι φαίνεται διαθέτει πλούσιαΒυζουκλες διακρίνω,η μπα???
ζητα απο τon HUSTLER ;) ουτε τα τηλεφωνα δεν του σηκωνουνΑπ ότι φαίνεται διαθέτει πλούσια
Ζήτησα φώτο αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση
μεγάλη αλήθεια φίλε μου...Στο Mamba πριν 7 χρόνια είχε αρκετές κανονικές κοπέλες με τις δουλείες τους και ψάχνανε σχέση και πούτσα, είχα γνωρίσει 3 πολύ κόλλες περιπτώσεις Ρωσίδων άλλα σιγά σιγά έχει γίνει τώρα μόνο με πουτάνες επί πληρωμή.
Εγώ το έκοψα .....
Εμείς φταίμε για αυτό έμπαινε η άλλη 40-50-60 χρονών καθαρίστρια και την παρακάλαγαν να την γαμήσουν με χρήματα .....
Δεν το πίστευαν αυτές ότι θα τις πλήρωναν για να τις γαμήσουν τώρα είναι γεμάτο γριές που πληρώνονται για να γαμηθούν..... έχουν κανονική πελατεία .....ουρά για τις μπαζογριές χαχαχαχα
Έχει βέβαια και κάποιες νεότερες....
θα στο δώσω εγω εσυ τι θα μου δωσεις
31 λεει , αμ δεν θαναι 35αρα και βαλε ? Οποτε τα 70 ειναι καλααφου ειναι ισπανιδα λογικα θα εχει ενα 3αρακι νουμερο
Ξέρει κανένας τίποτα γι αυτό το τεμάχιο;
κανει παιχτη αλλα ρωτο των ειδικο (hustler) υπαρχουν λεπτομερειες καποιες σελιδες πισωτης έχω μιλήσει και δε μου είπε ότι κάνει ραντεβού, δεν την ρώτησα χύμα όμως... υπάρχουν λεπτομέρειες;
kaλημερα αρχοντα θα ειναι απασχολημενος
Καλημεριζω φίλοι μου..η καπότα φάνηκε σήμερα??
θα έχει λάβει νέες οδηγίες παρακολούθησης και διαλεύκανσης.kaλημερα αρχοντα θα ειναι απασχολημενος
Καλημεριζω φίλοι μου..η καπότα φάνηκε σήμερα??
.. πεθαίνω με την πάρτη ΣΟΥ ρε μπαγασα.με φώναξε κανείς?
έλα δε σε διακρίνω. σήκωσε λειρί...
το εχει δωσει εδω μεσα η φιλη της,που εχει και δικο της νημα...ψαξε λιγο...Χαχαχα, κριμας και είπα βρήκα το τηλ της :/
Δηλαδή πρέπει να πληρώσω το μαμπα για να της στείλω μήνυμα για να πάρω το τηλέφωνο της... :
Αν έχει κανείς πληροφορίες, θα το εκτιμούσα πολύ )
Χαχαχα, κριμας και είπα βρήκα το τηλ της :/
Δηλαδή πρέπει να πληρώσω το μαμπα για να της στείλω μήνυμα για να πάρω το τηλέφωνο της... :
Αν έχει κανείς πληροφορίες, θα το εκτιμούσα πολύ )
Σορυ φιλε τιποτα. Αλλα για πολλές σφαλιαρες αυτο το κωλαρακι!!