Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν πας στο νημα της vikis veronika υπαρχει μεσα αναρτημενο και δεν χρειαζεται να υποχρεωθεις σε κανενανΥπαρχει περιπτωση κανενας συναδελφος να μου δωσει το τηλ της Σβετ σε ΠΜ; Εχεμυθα παντα
επειδή έψαξα αλλά δεν βρήκα αναφορά για την κυρία αυτή ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει με την γνώμη του
ωραίος μαν....πολύ καλή η τιμή,και για δικό της χώρο...από ότι διαβάζω όμως,η συμμετοχή,είναι κάτω του μηδεν...Ινφο για την παρακατω μετα απο δοκιμη πριν λιγες μερες
[URL unfurl="true"]https://m.mamba.ru/users/1778571193?hit=10[/url]
Μιλφακι πρωην μασατζου που βγηκε στον αγωνα να δοκιμασει μονη της. Με χωρο δικο της και υπηρεσιες μασαζ και μια εκτονωση. Ελευθερο στοματικο τελειωμα σε στηθος και κωλαρακι οχι ! Φιλια οχι παρα πολλα συμμετοχη ετσι και ετσι. Πιπα χωρις γλυψιμο μπαλλων μασαζακι οχι παρα πολλα πραγματα και λιγο τυπικη. Ωραιο σχετικα κορμι οτι βλεπετε στις φωτο αλλα απο εμενα δεν για δευτερη φορα... κοστος 50€/1ωρα μασαζ και εκτονωση με χωρο δικο της. Αυτα απο εμενα
η κυρια σβετλανα 46 χρονων το επιβεβαίωσα ;)παμε τωρα στην περιγραφη ;) σωματικά στέκει πολύ καλά βυζί 3αρι με την υποβοήθηση σιλικόνης χωρίς να είναι ορατή πολύ καλοφτιαγμένο
φιλιά φουλ ;) 1,70+ ύψος πίπα πολύ καλή ρουφαγε το τρομπονι με παθος και τα περνει στόμα ;) γαμησι πολύ καλό
στα 4 με θέα το απεραντο γαλαζιο
ωραίο τυπακι ομιλητική χαλαρη με χιουμορ
ευγενικη και κοιταει να σε περιποιηθει να περασεις καλα ;) δεν την θεωρεις ουτε αδύνατη ουτε χοντρη
μασσαζ εγω δεν πηρα αν και λεει οτι το εχει επαγγελματικα ;) για το τελος αποψη μου παντα αξίζει έναν Πουτσίνι
![]()
![]()
![]()
Μου θυμιζει μια τυπισα που δουλευε Φρανζτη 4 πριν κλεισουν...Τάσο έχεις εξελιχθεί σε πρωτοπόρο ανιχνευτή ταλέντων!!!![]()
μιλφοταλέντα ;)Τάσο έχεις εξελιχθεί σε πρωτοπόρο ανιχνευτή ταλέντων!!!![]()

Ινφο για την παρακατω μετα απο δοκιμη πριν λιγες μερες
[URL unfurl="true"]https://m.mamba.ru/users/1778571193?hit=10[/url]
Μιλφακι πρωην μασατζου που βγηκε στον αγωνα να δοκιμασει μονη της. Με χωρο δικο της και υπηρεσιες μασαζ και μια εκτονωση. Ελευθερο στοματικο τελειωμα σε στηθος και κωλαρακι οχι ! Φιλια οχι παρα πολλα συμμετοχη ετσι και ετσι. Πιπα χωρις γλυψιμο μπαλλων μασαζακι οχι παρα πολλα πραγματα και λιγο τυπικη. Ωραιο σχετικα κορμι οτι βλεπετε στις φωτο αλλα απο εμενα δεν για δευτερη φορα... κοστος 50€/1ωρα μασαζ και εκτονωση με χωρο δικο της. Αυτα απο εμενα

επειδή έψαξα αλλά δεν βρήκα αναφορά για την κυρία αυτή ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει με την γνώμη του