Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι, πρέπει να έχεις λογαριασμό πλέον...Κάποτε κάναμε κλικ πάνω στα link του mamba και βλέπαμε το πρόσωπο και τις φώτο. Τώρα τελευταία πλέον δεν γίνεται αυτό. Υπόψη δεν έχω λογαριασμό mamba. Άλλαξε η δυνατότητα πρόσβασης και αφορά μόνο τα μέλη?
Bρεθηκαμε με την κοπελλα στα 100 εur τα παντα ολα . Δεν μιλαει καθολου αγγλικα αλλα εστω και με το γοογλε τρανσλατορ τα βρηκαμε . Ωραια φιλια ωραια πιπα ξυρισμενο μουνακι και ωραιο κωλαρακι .Μου είπε ότι θέλει 100 την ώρα. Της πρότεινα 70 και αρνήθηκε. Της λέω να μου στείλει καμια σέξι φωτογραφία και αν μου αρέσει θα δώσω τα 100, αλλά πάλι αρνήθηκε.
Καλησπερα.συναγωνιστη.στειλε μου εαν θες το τηλεφωνο της γιατι μου λεει ειναι φουλ και δεν με αφηνει να της στειλω.σ ευχαριστω.
eur 70 ολα με προφυλαξξη
Καλησπερα.συναγωνιστη.στειλε μου εαν θες το τηλεφωνο της γιατι μου λεει ειναι φουλ και δεν με αφηνει να της στειλω.σ ευχαριστω.
Γίνεται φίλε, απλά δεν είναι όπως στο μπου, θέλει παζάρια και καμια φορά πολύ μπίρι μπίρι μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου. Άλλες είναι ξεκάθαρες και σου λένε αμέσως τι κάνουν και πόσο, άλλες θέλουν ψήσιμο, άλλες έχουν στάνταρ τιμές κι άλλες όπου σε πιάσουν...Γίνεται παιχνίδι σε αυτά τα,sites παιδιά ή είναι μουφα;
Γίνεται φίλε, απλά δεν είναι όπως στο μπου, θέλει παζάρια και καμια φορά πολύ μπίρι μπίρι μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου. Άλλες είναι ξεκάθαρες και σου λένε αμέσως τι κάνουν και πόσο, άλλες θέλουν ψήσιμο, άλλες έχουν στάνταρ τιμές κι άλλες όπου σε πιάσουν...
Μάλιστα. Άρα είναι ψωνιστηρι επί πληρωμή κυρίως. Όχι να πας να κάνεις παιχνίδιΓίνεται φίλε, απλά δεν είναι όπως στο μπου, θέλει παζάρια και καμια φορά πολύ μπίρι μπίρι μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου. Άλλες είναι ξεκάθαρες και σου λένε αμέσως τι κάνουν και πόσο, άλλες θέλουν ψήσιμο, άλλες έχουν στάνταρ τιμές κι άλλες όπου σε πιάσουν...
Υπάρχουν και κάποιες που λένε ότι ψάχνουν για σχέση και δεν θέλουν χρήματα, αλλά συνήθως ζητάνε στην πορεία να τους πληρώσεις διακοπές κλπ...Μάλιστα. Άρα είναι ψωνιστηρι επί πληρωμή κυρίως. Όχι να πας να κάνεις παιχνίδι
Ομοιως με προφυλαξηγια δοκιμασε και εδώ ...
Καλησπερα.ευχαριστω για την πληροφορια.....αλλα ειμαι πιο κατω απο την ηλικια που λεει.....εαν εχεις τον αριθμο της η οποιος ξερει ας μου στειλει ενα μυνημα.ευχαριστω.για δοκιμασε και εδώ ...
Τυχερέ..αυτή θέλει παππουδια για να μην την ταλαιπωρήσουν πολύ..σαν κ εμένα χαχαχαΚαλησπερα.ευχαριστω για την πληροφορια.....αλλα ειμαι πιο κατω απο την ηλικια που λεει.....εαν εχεις τον αριθμο της η οποιος ξερει ας μου στειλει ενα μυνημα.ευχαριστω.
Μπράβο στο κορίτσι. Να και μία που δεν ζητάει νεαρούς ;)Τυχερέ..αυτή θέλει παππουδια για να μην την ταλαιπωρήσουν πολύ..σαν κ εμένα χαχαχα