Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτα ειναι ψιλα γραμματα για την παρεα-πελατες του καλου ανθρωπου οποτε μη δινεις σημασια αλλωστε στον μπερναρντ σω λενε οτι ανηκει η φραση οτι η σιωπη ειναι η μεγαλυτερη περιφρονηση
δίνεις λεφτά για μπάζο???
έστω και 30...
το θέμα δεν είναι τα 30.
είναι το αν πας με κάποια που θεωρείς μπάζο (με τα δικά σου γούστα πάντα).
προσωπικά δεν βλέπω το γιατί, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα !!
αλλά οκ ο καθένας το βλέπει αλλιώς
Της κατεβάζω την τιμή για όσα αξίζει. Μπορεί να γαμιεται καλά.
Απλα να ξέρει που βρίσκεται. Βέβαια κάποιοι της τα δίνουν για να τα ζητάει.
Μέχρι 50€ την ώρα έπεσε. Αλλά αν δεν πάει 30 εγώ δεν πάω.
Της είπα για να γλυκαθει 60€ 2 ώρες και πολλά της είναι..
?Για ποιάν λες τόση ώρα; Αν θες βάλε το λινκ.
Για ποιάν λες τόση ώρα; Αν θες βάλε το λινκ.
δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσω σε κάποια έστω και 1 ευρω αν τη βλέπω μπάζο (που δεν μου αρέσει η λέξη αλλά κάπως να συννενοηθούμε).
απλά για να γαμήσω κάποια ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? NEVER !!!
Αυτή είναι και στα 3?.. μπράβο!
Anyway παλιά γνώριμη ξεκινήσε από π.φαληρο κ μετά νότια, μετά γραφείο κλπ. Την έχω πάρει σαν ανεξάρτητη στο κρεολι πάει όμως καιρός. Το σώμα της απλά δεν παίζεται. Ο λωκος νομίζεις ότι είναι ζωντανό φωτοσοπ. Στα 100 εάν θυμάμαι καλά με αναλ. Επίδοση όμως μέτρια. Αυτά τα ολίγα.
100 ουτε για αστειο δεν τα αξιζει τυπε για μια ωρα μολις πιασουν η αναδουλειες θα ριξει την ταριφαΜου είπε ότι θέλει 100 την ώρα. Της πρότεινα 70 και αρνήθηκε. Της λέω να μου στείλει καμια σέξι φωτογραφία και αν μου αρέσει θα δώσω τα 100, αλλά πάλι αρνήθηκε.
Εννοείτε τύπε μου, δεν τρελάθηκα ακόμα...100 ουτε για αστειο δεν τα αξιζει τυπε για μια ωρα μολις πιασουν η αναδουλειες θα ριξει την ταριφα