Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μου έχει πρήξει τα αρχίδια το mamba με τις γυναίκες που βλέπουν το προφίλ μου και τους αρέσει η φωτο μου. Για να δω όμως ποιες είναι πρέπει να πληρώσω. Ουστ ρε απατεώνες. Άμα της αρέσω ας στείλει μήνυμα η κάργια...
Αναζήτηση, φίλτρο, από (βάζεις Ουκρανία)Boηθα λιγακι , πως γινεται αυτη η αλλαγη ?
Πάντα οι άντρες πληρώνουν γαμώτο. Στα sites γνωριμιών οι γυναίκες γράφονται δωρεάν, εμείς όχιΜου έχει πρήξει τα αρχίδια το mamba με τις γυναίκες που βλέπουν το προφίλ μου και τους αρέσει η φωτο μου. Για να δω όμως ποιες είναι πρέπει να πληρώσω. Ουστ ρε απατεώνες. Άμα της αρέσω ας στείλει μήνυμα η κάργια...

μπορεις να αλλαξειςΠάντα οι άντρες πληρώνουν γαμώτο. Στα sites γνωριμιών οι γυναίκες γράφονται δωρεάν, εμείς όχι![]()

μπορεις να αλλαξεις![]()
![]()
![]()
Εμένα δεν με αφήνει ούτε αυτό να κάνω.. θέλει πιστωτική χαχαχαΑναζήτηση, φίλτρο, από (βάζεις Ουκρανία)
όπως λέει και το λαϊκό άσμα .. το νινι σέρνει καράβι..Πάντα οι άντρες πληρώνουν γαμώτο. Στα sites γνωριμιών οι γυναίκες γράφονται δωρεάν, εμείς όχι![]()
Ενιοτε και στολους δεσποινις μουόπως λέει και το λαϊκό άσμα .. το νινι σέρνει καράβι..

valeriana που κάνει συναντήσεις;
Τελικά έγινε η συνάντηση.. Η συγκεκριμένη είναι το κούρεμα διαφορετικό με κοντό μαλί απο την μία πλευρά που της πήγαινε. Κατά τα άλλη αδυνατη και μέτριου αναστήματος με ανύπαρκτο βυζί! Κάνει και μασάζ ( όχι τίποτα σπουδαίο αλλά το παλεύει ) και εμένα τουλάχιστον δεν με ενέπνευσε για σεξ αλλα δύο πιπούλες πολύ καλές ! Δεν κάνει πρωκτικό, κάθισε 2 ώρες, πήρε 80 Ευρώ και ήταν καθαρή και καλοντυμένη.καμία πληροφορια???
μάλλον πρέπει να είσαι VIP. 4,5€ το μήνα με 3μηνη συνδρομή και μιλάς με όποια θες.Εμένα δεν με αφήνει ούτε αυτό να κάνω.. θέλει πιστωτική χαχαχα
Φέρτες και τις πέντε Αφήνα και χέσου στο τάληρο και μεις στο γαμήσι!
Τελικά έγινε η συνάντηση.. Η συγκεκριμένη είναι το κούρεμα διαφορετικό με κοντό μαλί απο την μία πλευρά που της πήγαινε. Κατά τα άλλη αδυνατη και μέτριου αναστήματος με ανύπαρκτο βυζί! Κάνει και μασάζ ( όχι τίποτα σπουδαίο αλλά το παλεύει ) και εμένα τουλάχιστον δεν με ενέπνευσε για σεξ αλλα δύο πιπούλες πολύ καλές ! Δεν κάνει πρωκτικό, κάθισε 2 ώρες, πήρε 80 Ευρώ και ήταν καθαρή και καλοντυμένη.
Δεν έχω τηλέφωνο αλλά όλα έγιναν μέσω τσατ απο mamaba. Καλή χρονιά σε όλους!
Γιατί φίλε; Άλλο μου είχες γράψειδεν θα την συνεστηνα ουτε εγω την συγκεκριμενη γιατι εχω ασχημη εμπειρια μαζι της
καλη χρονιαΓιατί φίλε; Άλλο μου είχες γράψει
την μπλακ λιστ την ξερεις φιλε μου

καλη χρονιατην μπλακ λιστ την ξερεις φιλε μου
![]()
![]()