Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν κανει,εισαι αρπαχτικο.Καλησπέρα , θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο της Daria; Ευχαριστώ πολύ
μονο αυτη το δινει...Καλησπέρα , θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο της Daria; Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα σας λινκ νταριασ μπορείτε να μού δώσετε σασ παρακαλώμονο αυτη το δινει...
λινκδεν κανει,εισαι αρπαχτικο.
εχουν ερθει πολλες καινουργιες μου φενεταιΚαλημερα στην παρεα. Ξερουμε κατι για εδω?
Καλησπέρα σας λινκ νταριασ μπορείτε να μού δώσετε σασ παρακαλώ
δείχνει ότι έχει διαγράψει
Νομιζω κατα καιρους βγαζει και βαζει φωτοδείχνει ότι έχει διαγράψει
21.55 χθες βραδυ συνδεδεμενηδείχνει ότι έχει διαγράψει
δεν μας τα λες καθολου καλα
υπαρχει εμπειρια για την κοπελα; δεν απαντησε ακομη στα μηνυματα μου

συναντηση πριν λιγο καιρο αρκετα καλη σε όλα της ψαχνει αντρες που να της αρεσουν για εποικοινωνια αποκλειστικα μεσω ιντερνετ και εκει θα κανονισετε τα υπολοιπα μη ρωτατε εμενα γιατι μου ξεκαθαρισε οτι δεν ειναι επαγγελματιας![]()
33-37 οριο ηλικιας δεν θα εχει πολυ σουκσε πες της
συναντηση πριν λιγο καιρο αρκετα καλη σε όλα της ψαχνει αντρες που να της αρεσουν για εποικοινωνια αποκλειστικα μεσω ιντερνετ και εκει θα κανονισετε τα υπολοιπα μη ρωτατε εμενα γιατι μου ξεκαθαρισε οτι δεν ειναι επαγγελματιας![]()
ο τυπος καταρχην δεν πηδηξε33-37 οριο ηλικιας δεν θα εχει πολυ σουκσε πες της

καταλαβαο τυπος καταρχην δεν πηδηξε![]()
η γκομενα εχει μια εβδομαδα + να συνδεθει ;) και στις 30/8 ρωταγε αν ξερεις κανεις τιποτα για αυτην
![]()
μετα γραφει την πηδηξα πριν λιγο καιρο
ποτε
οποτε αερογαμης
![]()
![]()
ο τυπος καταρχην δεν πηδηξε![]()
η γκομενα εχει μια εβδομαδα + να συνδεθει ;) και στις 30/8 ρωταγε αν ξερεις κανεις τιποτα για αυτην
![]()
ποτε
οποτε αερογαμης
![]()
![]()

Δυστυχώς το φαινόμενο (Κατά φαντασίαν γαμιας) έχει παραγινει! Αναφέρομαι γενικότερα!ο τυπος καταρχην δεν πηδηξε![]()
![]()
ποτε
οποτε αερογαμης
![]()
![]()
τζιμμαρα φιλε μου καλε
ολα καλα