αμα δεν εχει τετοιο,καθομαι με τις γυναικουλες μου και παιρναω ζαχαρη.αχ καλη μου νταρια.περιπου τα ιδια ;) η διαφορα μονο νο λοκω![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αμα δεν εχει τετοιο,καθομαι με τις γυναικουλες μου και παιρναω ζαχαρη.αχ καλη μου νταρια.περιπου τα ιδια ;) η διαφορα μονο νο λοκω![]()
![]()
οπως ξερεις ισως επειδη εχουμε τα ιδια γουστα στις κυριεςαμα δεν εχει τετοιο,καθομαι με τις γυναικουλες μου και παιρναω ζαχαρη.αχ καλη μου νταρια.

καλα ... όταν φτιάξει φανουροπιτα να με φωνάξεις να πάρω ένα κοματι....οπως ξερεις ισως επειδη εχουμε τα ιδια γουστα στις κυριεςη λανα ειναι πιο νοικοκυρα ;) κανει πιο ωραιες πιτες
![]()
![]()

φερε της λίγο λαδι της κυρίας λάνας και λοκο θα πάρεις αλλά και το τραπέζι θα σου κάνει ...αμα δεν εχει τετοιο,καθομαι με τις γυναικουλες μου και παιρναω ζαχαρη.αχ καλη μου νταρια.
εσύ έχεις πάρει πίσω πόρτα από την λανα?το στήθος της πιάνεις και γκρινιάζειφερε της λίγο λαδι της κυρίας λάνας και λοκο θα πάρεις αλλά και το τραπέζι θα σου κάνει ...
ούτε σοκολάτα βιενουα δεν έχει πάρειεσύ έχεις πάρει πίσω πόρτα από την λανα?το στήθος της πιάνεις και γκρινιάζει
Άστον πολλές ώρες κουρασμένος από τζετ λακ

εγω συναγωνιστή πάντα μπαίνω από το παράθυρο ...σε αυτές τις περιπτώσεις !εσύ έχεις πάρει πίσω πόρτα από την λανα?το στήθος της πιάνεις και γκρινιάζει
ε ναι..10G πρέπει να δέχτηκεούτε σοκολάτα βιενουα δεν έχει πάρει![]()
![]()
![]()
εσενα τη σοκολατίτσα στην είχα παραγγείλει ... αλλά δυστηχως δεν ήρθες ... Σε πρόλαβε ο άλλος ....ούτε σοκολάτα βιενουα δεν έχει πάρει![]()
![]()
![]()

εδώ βλέπεις οράματά :- για σοκολάτες είμαστεεσενα τη σοκολατίτσα στην είχα παραγγείλει ... αλλά δυστηχως δεν ήρθες ... Σε πρόλαβε ο άλλος ....![]()

ρε μήπως λέει για την Γκαλίνα γιατί η γιαγιά από τον Πειραιά άμα την πετύχεις στα κέφια της δεν λέει όχι..εδώ βλέπεις οράματά :- για σοκολάτες είμαστε![]()
![]()
και οχι μόνο σοκολάτες ... από τέλος του μήνα θα κερνάω και pancakes.... ( με φράουλες ) Για αυτό πάρε θέση ... !!εδώ βλέπεις οράματά :- για σοκολάτες είμαστε![]()
![]()
προσφατη συναντηση με το Κατερινακι.
περασα ενα απολαυστικο διωρο.
αν και την προηγουμενη φορα που τη συναντησα ηταν <<καπως>> και δεν ειχε αποδωσει στο maximum,αυτη τη φορα ηταν καταπληκτικη.
ηρθε ντυμενη με ενα σορτσακι ακρως καβλωτικο![]()
το οποιο της τονιζε το κωλαρακι (που δεν δινει δυστυχως)
και μετα τα γνωστα για διακοπες κλπ κλπ αρχισε ο αγωνας που εξελιχθηκε σε δυο ημιχρονα αλλα ειχε και παραταση επειδη εληξε ισοπαλος![]()
στοματικο αρκετα καλο,περιποιηση και μουλιασμα στις μπαλλες,παιξιμο της γλωσσας με το εργαλειο και καταθεση στο στομα![]()
![]()
περιποιηση κι απο μενα στο μουνακι της που ευχαριστηθηκα αρκετα.
σεξακι χαλαρα στην αρχη σε cow που οσο πηγαινε στους γυρους που ακολουθησαν γινοταν πιο εντονο και επειτα απο αλλαγες στασεων (reverse cow - στα ορθια - ιεραποστολικο) η ληξη ηρθε στα τεσσερα με δυνατο σφυροκοπημα και τελειωμα παλι στο στομα.
μπανακι,αποχαιρετισμος και οταν με το καλο ξαναερθει θα τα ξαναπουμε.
υγιαινετε παιχτες.
φίλε όταν φτάσεις στην ηλικια τουρε μήπως λέει για την Γκαλίνα γιατί η γιαγιά από τον Πειραιά άμα την πετύχεις στα κέφια της δεν λέει όχι..
και εσύ και εγώ θα μπερδεύεις και όχι μόνο τα κορίτσια

δεν νομίζω για αγγελία φίλεΗ αληθεια ειναι οτι εχω καιρο να δω το Κατερινάκι αλλα τρεις φορες που την ειδα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις , το καινούργιο σορτς δεν το το εχω πάρει μάτι εκτος αν ο Πήτερ ή καποιος αλλος Γκουρου το ποστάρει εδώ μεσα
Τωρα γιατι νομιζω οτι στους διπλα ειχα δει "αγγελία " με το τηλεφωνο της εκτος πάλι αν δε θυμαμαι και καλά...που αυτο συμβαινει σπανια !
αγγελία χλωμό το βλέπω εδώ ιδρώνεις για να βρεις το τηλέφωνο..Η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο να δω το Κατερινάκι αλλα τρεις φορες που την ειδα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις , το καινούργιο σορτς δεν το το εχω πάρει μάτι εκτος αν ο Πήτερ ή καποιος αλλος Γκουρου το ποστάρει εδώ μεσα
Τωρα γιατι νομιζω οτι στους διπλα ειχα δει "αγγελία " με το τηλεφωνο της εκτος πάλι αν δε θυμαμαι και καλά...που αυτο συμβαινει σπανια !
θα έρθεις και Εσυ νεαρέ στην ηλικία μου και χρατσαα χρουτσα κάτι θα κάνεις .... αλίμονο σε μαςφίλε όταν φτάσεις στην ηλικια τουκαι εσύ και εγώ θα μπερδεύεις και όχι μόνο τα κορίτσια
![]()
![]()

δεν νομίζω για αγγελία φίλε