Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χαχαχαδεν είπα αν το ήξερες ότι άρχισε η πρεσβυωπία είπα![]()
![]()
για τη θειτσα με τις βυζαρες ξερουμε κατι/?
Εδώ θα την βρεις. έχει δικό της thread
που αλλου θελεις να την βρεις ;) παρακολουθα λιγο παιχτη οχι ολα ετοιμα ;) μπες στο προφιλ της και μιλα της ;)Ας απαντήσει κάποιος την σβετλανα μόνο στο mamba την βρίσκουμε;;;;
τοτε ο θεος ειναι μεγαλος ;) καλη συνεχεια απο εμεναΔεν έχω λογαριασμό εκεί και δεν θέλω να κάνω.

ντροπη να λες τη στελλα θειτσα εμενα δεν ειναι στο ηλικιακο ταργκετ γρουπ που προτιμαω αλλα δεν ειναι σωστη τετοια λεξη ο καθενας τα γουστα του αλλα να σεβομαστε τις γυναικες της δουλειας
για τη θειτσα με τις βυζαρες ξερουμε κατι/?
ντροπη να λες τη στελλα θειτσα εμενα δεν ειναι στο ηλικιακο ταργκετ γρουπ που προτιμαω αλλα δεν ειναι σωστη τετοια λεξη ο καθενας τα γουστα του αλλα να σεβομαστε τις γυναικες της δουλειας
Δεν έχω λογαριασμό εκεί και δεν θέλω να κάνω.
άποψή σου
για μένα μαλάκας είναι αυτός που ενώ μπορεί να έχει (οικονομικά μιλώντας) κολ γκερλ (άρα ανθρώπινες συνθήκες κατά....), πάει στην Αχαρνών 85 και σε όλα τα ανάλογα.
και αναγκασμενος ο κάθε άλλος που απλά δεν έχει να πληρωσει κατοστάρια (και σοφά δεν το κάνει).
εσύ που ανήκεις?
οχι, καμια σχεση, αυτη ειναι μανεκεν μπροστα στην λιουμπα.
έχουμε πληροφορίες;
τι ζηταει η δεσποινης?
οκ.. πολλά για amateur μου φαίνονται ευχαριστούμε για την ενημέρωση80 εως 100 θα σου πει η ιδια (no anal)