Διαγραμμένο μέλος 49167
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 50.715
- Πόντοι
- 24.385

........... άγαπητέ γκουρού πιάσε τόν κλώνο.... ματσου πιτσου........
..ΣΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

![]()
........... άγαπητέ γκουρού πιάσε τόν κλώνο.... ματσου πιτσου........
..ΣΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
...εχω την αποχη,στο γκαραζ,για σερβιςςςςς..... 
αρκετα εντυπωσιακο το προσωπο...η τιμη ομως,πολυ ψηλα,με βαση τι προσφερει...
Συνάντηση με την κυρία. Κοπέλα 27 ετών με τρομερή ενέργεια στο sex. Καθημερινή της διπλανής πόρτας κορίτσι μπαμπατσικη με τρομερό στήθος. Τώρα ξεκίνησε την καριέρα της για εμπειρία και επειδή λατρεύει το sex. Ει απίστευτα μητρομανης και τα υγρά τρέχουν ποτάμι. Καλιεργημενο κορίτσι τι οποίο έχει και κανονική εργασία. 70 ευρώ με anal έδωσα τα υπόλοιπα μαζί της
νομίζω αυτό είναιτο λινκ δεν βγαζει καπου//
εισαι σε φαση διαπραγματευσης?...ποσα λειπουν?....(πλακα κανω ε?)....Εδώ έχει μιλήσει κανείς..να βοηθήσει λίγο την κατάσταση?
Για το κορίτσι γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής να ενημερώσει?
Τυπε την έχεις δει;ζώον ολικής. και όλες οι φίλες της φακλάνες. την έχει δει σταρ και βάλε. τα 100 ακατέβατα.
Τυπε την έχεις δει;
Φαίνεται καλό στην φωτό..
Οκτην έχω δει, δεν έχω προχωρήσει γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση λόγο ότι είναι στη κοσμάρα της. από ομορφιά είναι τούμπανο. δεν την πλήρωνα με τίποτα.

την έχω δει. δεν έχω προχωρήσει γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση λόγο ότι είναι στη κοσμάρα της. από ομορφιά είναι τούμπανο. δεν την πλήρωνα με τίποτα.
Να σου πω, μια οικονομική βοήθεια δεν θα ήταν κακή ιδέα))!!εισαι σε φαση διαπραγματευσης?...ποσα λειπουν?....(πλακα κανω ε?)....
ξερουμε κατι ?? China number one!
Εγω περιμενω 2 μερες τωρα μου εκανε λικε σε φωτο να μου ανοιξει το οριο ηλικιας και ακομα δεν μου εχει απαντηση αν εχω κατι θα στειλω!!Να σου πω, μια οικονομική βοήθεια δεν θα ήταν κακή ιδέα))!!
Χαχαχα
Όχι απλά να μου δώσει τρόπο επικοινωνίας γιατί δεν έχω vip κ να μου πει εάν είναι στο κόλπο
ωραιος τωρα καταλαβα ποια ειναι! ναι ισχυει ειναι πολυ καιρο!Διαβασε στο νημα υπαρχουν σελιδεs ολοκληρεs ......αλλα τσεκ και εδω ...