KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.587
- Πόντοι
- 6.536
Θα κανω κασκαντερ τελικα Μου εστειλε μια φωτο απο παραλια χωρις προσωπο να καθιζω ρεσεψιον να δωσω κανενα αριθμο δωματιου μουφα να μην πεσω σε κανενα σκυλοψαρο
αν σου αρεσουν τα αματουρ κορίτσια να δοκιμασεις... αν θες CG αστο.. δεν σου κανει.Ώστε κομοδινακι το Ολιβιακι..κ ήμουν έτοιμος να την δοκιμάσω
Μου έστειλε πολύ δυνατές φωτο κ με έφτιαξε
TI EΓΙΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ......μην ασχολείσαι ...δεν αξίζει...είναι τρελή....
δυστυχως δεν μπορω να βαλω το λινκ γιατι με μπλοκαρε......ειχε ομως την ευκολια να μου στειλει ενα μηνυμα και να προσπαθησει να με προσβαλει.....κατι που φυσικα δεν εκανα στη κριτικη που ανεβασα. με την κινηση της ομως αυτη απλα επιβεβαιωσε τα λογια μου. η κυρια που μαλλον θεωρει τον εαυτο της υπερανω κριτικης μου ειπε οτι θα επρεπε να ντρεπομαι επειδη(αναφερω επι λεξη) "αντι να κοιταξεις τις δικες σου αδυναμιες κατηγορεις εμενα και τα μεγαλοποιεις"....ρωτησα ο αφελης τι απο αυτα που εγραψα ηταν ψεματα και η απαντηση ηταν μπλοκ και απο το βαιμπερ......μιας και διαβαζει λοιπον το σαιτ αυτα που λεγονται για εκεινη θα ηθελα απλα να συμπληρωσω το εξης.....θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο τους συναγωνιστες του σαιτ γιατι απο σεβασμο και μονο προς το γυναικειο πλυθησμο δεν ανεφερα τα εξης....προγουλι αρκετο για την ηλικια της,κυταριτιδα αρκετη,κοιλια σαν του ορεστη μακρη οταν επαιζε τον μεθυστακα,θυληκοτητα τοση οση Αρτεμης Ματσας.......οσο για τις αδυναμιες μου ,δεν θυμαμαι να σου εταξα μισο μετρο πο....α,σωστα? οπως πολυ ωραια δεχτηκες τα χρηματα μαθε να δεχεσαι και την κριτικη....ουτε σου εδωσα λιγοτερα απο οσα σου υποσχεθηκα ουτε ζητησα εκπτωση.....ξεκινα λοιπον διαιτα και ασε τις αδυναμιες των πελατων σου......επειδη ειμαι δικαιος,οποιος συναγωνιστης γουσταρει στρουμπουλες ειναι οτι πρεπει.....
θα ξερεις οτι ολες οι γυναικες θεωρουν τον εαυτο τους μοναδικο. Οποτε μην βγαζεις χολη εκ των υστερων. Δεν σου αρεσε ? Τα ειπες στην πρωτη κριτικη. Αλλα να επανερχεσαι επειδη σε μπλοκαρε μαλλον ζητας εκδικηση . Τα λεω καλα ?δυστυχως δεν μπορω να βαλω το λινκ γιατι με μπλοκαρε......ειχε ομως την ευκολια να μου στειλει ενα μηνυμα και να προσπαθησει να με προσβαλει.....κατι που φυσικα δεν εκανα στη κριτικη που ανεβασα. με την κινηση της ομως αυτη απλα επιβεβαιωσε τα λογια μου. η κυρια που μαλλον θεωρει τον εαυτο της υπερανω κριτικης μου ειπε οτι θα επρεπε να ντρεπομαι επειδη(αναφερω επι λεξη) "αντι να κοιταξεις τις δικες σου αδυναμιες κατηγορεις εμενα και τα μεγαλοποιεις"....ρωτησα ο αφελης τι απο αυτα που εγραψα ηταν ψεματα και η απαντηση ηταν μπλοκ και απο το βαιμπερ......μιας και διαβαζει λοιπον το σαιτ αυτα που λεγονται για εκεινη θα ηθελα απλα να συμπληρωσω το εξης.....θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο τους συναγωνιστες του σαιτ γιατι απο σεβασμο και μονο προς το γυναικειο πλυθησμο δεν ανεφερα τα εξης....προγουλι αρκετο για την ηλικια της,κυταριτιδα αρκετη,κοιλια σαν του ορεστη μακρη οταν επαιζε τον μεθυστακα,θυληκοτητα τοση οση Αρτεμης Ματσας.......οσο για τις αδυναμιες μου ,δεν θυμαμαι να σου εταξα μισο μετρο πο....α,σωστα? οπως πολυ ωραια δεχτηκες τα χρηματα μαθε να δεχεσαι και την κριτικη....ουτε σου εδωσα λιγοτερα απο οσα σου υποσχεθηκα ουτε ζητησα εκπτωση.....ξεκινα λοιπον διαιτα και ασε τις αδυναμιες των πελατων σου......επειδη ειμαι δικαιος,οποιος συναγωνιστης γουσταρει στρουμπουλες ειναι οτι πρεπει.....
Ξέρει κανείς αν η micki έχει καποιό ενεργό προφίλ στο mamba γιατί σε αυτά που βρίσκω εχεί καιρό να μπει.
Και..by the way πόσα fake προφίλ έχει η λεγαμενη
΄
Για την κυρία πείτε καμια γνώμη ρε παιδιά... Μου φαίνεται milfaki καλό!
΄
χαλια μαύρα μαν .... και σε εμφανιση και σε συμεριφορα ... μαλλον δεν σου εχει στειλει φωτο και βλέπεις τις θολές για να λες πως είναι καλό ...
νομιζει πως ειναι το θεόμουνο και γενικα εχει ύφος βαρυ και ότι πρέπει για να τσακωθείς αν εχεις νευρα ... μιλαμε για το θεόμπαζο γενικότερα δηλ
επισης οποιος θελει να καβλαντίσει και να κοροιδέψει ασ το κανει και για μενα που έφαγα μπλοκ ...
..κ το χειρότερο..δεν δίνει κ λωκοτο θεμα δεν ειναι ποσα ψευτικα προφιλ εχει... το θεμα ειναι οτι υπαρχει κοσμος που τις τα σκαει... και 100% εχει βοηθεια εξωτερικων συνεργατων... ισως να εχει μπει και σε κανεναν συνεταιρισμο.... νουμερα τηλ πολλα και διαφορετικα ... και ακομα υπαρχει στον χορο.... με τοσο χαλια σερβις
Τρελή, προβλήματα με ποτό, το παίζει συγγραφέας
Για την κυρία πείτε καμια γνώμη ρε παιδιά... Μου φαίνεται milfaki καλό!
Όπως τα λες είναι, ειδικά τα δύο πρώτα. Επιβεβαιώνω εγώ που την είχα πάρει πριν πολύ καιρό. Συν ότι βρωμούσε τσιγάρο από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Δεν ξαναπήρα.Τρελή, προβλήματα με ποτό, το παίζει συγγραφέας
Όχι η καλύτερη περίπτωση, αλλά από σώμα κ εμφάνιση Γενικά μέτρια, όχι πολύ χάλια
Cult κατάσταση, άλλοι έχουν περάσει κ καλά, άλλοι πάλι όχι, εγώ δεν πήρα