Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο τύπος της γυναίκας που προτιμώ ακριβώς.. χαχαχατυχερακια...παλια καποιος ειχε αναφερει,οτι ηταν αεροσυνοδος(μαλλον σε βομβαρδιστικα του 1940)....
Υ.Γ.θα κανεις και δωρεαν ταξιδια...![]()
![]()
Φτουυυυυ.... Και νόμιζα ότι μόνο σε εμένα τα έκανε... Την άπιστη...Το γνωρίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μου την έχει πέσει με like, φιλάκια κλπ κλπ .. χαχα
Ντροπή της.. αλλά τι περιμένειςΦτουυυυυ.... Και νόμιζα ότι μόνο σε εμένα τα έκανε... Την άπιστη...![]()
![]()
![]()
Ο τύπος της γυναίκας που προτιμώ ακριβώς.. χαχαχα
λογικα ψαχνει μεγαλα σχηματα.ετσι ειναι..οι ωραιες γυναικες,ανηκουν σε πολλους.Φτουυυυυ.... Και νόμιζα ότι μόνο σε εμένα τα έκανε... Την άπιστη...![]()
![]()
![]()

φιλε θα σου πω κατι επειδη εχω και την δικη της αποψη ;) και επειδη δεν θελω να επεκταθω
στο ξαναλεω εγω δεν πειθομαι οτι δεν ειναι κατι αλλο....
Έτσ' ακριβώς... Άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα!!!Ντροπή της.. αλλά τι περιμένεις
Έχεις πιάσει το νόημα αρχηγέ μου!λογικα ψαχνει μεγαλα σχηματα.ετσι ειναι..οι ωραιες γυναικες,ανηκουν σε πολλους.![]()
Υ.Γ.![]()

Προσωπικό !!! Προσωπικό !!! Είναι το θέμα σου 100% !!!!Γιάννη μου,
Όσα γράφτηκαν και γράφονται από εμένα, να γνωρίζεις και εσύ και οι λοιποί συναγωνιστές ότι είναι πραγματικά και όχι τής φαντασίας μου.
Να μην σας ενοχλεί λοιπόν όταν λέμε τή σκάφη σκάφη και τα σύκα σύκα.
Εδώ φαντάζομαι γράφουμε τί βιώσαμε με την εκάστοτε κοπέλα.
Άλλοτε καλά και άλλοτε όχι τόσο ευχάριστα.
Δεν είπα ποτέ ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφεις.
Η κοπέλα είναι μία χαρά.
Όμως κάνει και τα λαθάκια της, τά οποία δεν βλέπω το λόγο να μην τα αναφέρω.
Δεν είναι προσωπικό το θέμα διότι σάν πελάτης καταθέτω τί βίωσα.
Άλλωστε ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για να βελτιώσει τις μικροατελειες στις υπηρεσίες της.
Θα ήθελα πολύ να μάθω τό λόγο μια και γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, γιατί είναι προσωπικό και όχι στα πλαίσια της ενημέρωσης και του τί βίωσα.Προσωπικό !!! Προσωπικό !!! Είναι το θέμα σου 100% !!!!
Το κουρασες το θεμα πολυ νεαρε μου. Αν δεν σ αρεσει η Βαλεριανα , σε ολους εμας μας αρεσι. Ικανοποιηθηκες τωρα ? Για να μην θελει να σ ακουμπησει η βαλεριανα ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ !( πονταρεις παντα οτι ποτε δεν μιλησε δημοσια ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ)Θα ήθελα πολύ να μάθω τό λόγο μια και γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, γιατί είναι προσωπικό και όχι στα πλαίσια της ενημέρωσης και του τί βίωσα.
Εσύ φιλαράκο έχεις βρεθεί στο δωμάτιο με κοπέλα και να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σιχαίνεται να σε ακουμπήσει, χωρίς να ξέρεις ποιος ο λόγος.??????
νομιζω οτι καπου χοντραίνει το πραγμα :thubsdown: η βαλερια δεν εχει επιδείξει ποτε τετοια συμπεριφορα σε κανενανΘα ήθελα πολύ να μάθω τό λόγο μια και γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, γιατί είναι προσωπικό και όχι στα πλαίσια της ενημέρωσης και του τί βίωσα.
Εσύ φιλαράκο έχεις βρεθεί στο δωμάτιο με κοπέλα και να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σιχαίνεται να σε ακουμπήσει, χωρίς να ξέρεις ποιος ο λόγος.??????
στειλτης μια κοκκινη,και προχωρα παρακατω...:thubsdown:
Φιλτατε και εμένα μου αρέσει. Η παιδιάστικη συμπεριφορά με χάλασε.Το κουρασες το θεμα πολυ νεαρε μου. Αν δεν σ αρεσει η Βαλεριανα , σε ολους εμας μας αρεσι. Ικανοποιηθηκες τωρα ? Για να μην θελει να σ ακουμπησει η βαλεριανα ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ !( πονταρεις παντα οτι ποτε δεν μιλησε δημοσια ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ)
Ρε Τάσσο σαφώς και είναι κάτι μεταξύ ημών.νομιζω οτι καπου χοντραίνει το πραγμα :thubsdown: η βαλερια δεν εχει επιδείξει ποτε τετοια συμπεριφορα σε κανενανμονο αν υπάρχει κατι αρνητικό στην συνάντηση
επιβεβαιώνεις για αλλη μια φορα οτι ειναι κατι μεταξυ σας......
φιλε μου ... μιας και σε λενε stopsaksimo [ ψάχνεις δηλαδή] ,ψαξε για κατι άλλο και σταματα να βγαζεις τα απωθημένα σου για τη βαλερια. Τοσο χολη...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Θα ήθελα πολύ να μάθω τό λόγο μια και γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, γιατί είναι προσωπικό και όχι στα πλαίσια της ενημέρωσης και του τί βίωσα.
ξερεις τι γινεται επειδη ολο αυτο ειναι μεταξυ σας ;) και εγω τυγχάνει να εχω καλες σχεσεις με ολες σχεδον της κοπέλεςΡε Τάσσο σαφώς και είναι κάτι μεταξύ ημών.
Και το έχουμε κουράσει τό θέμα.
Αλλά εφόσον δεν γνωρίζετε μην μου λέτε μαλακίες, γιατί θα απαντώ

Έχω συναντήσει την Βαλέρια δύο φορές, την δεύτερη φορά λίγο πιο γεματούλα από την μέση και κάτω συγκριτικά με την πρώτη φορά. Στις σεξουαλικές υπηρεσίες της όμως ήταν πολύ καλή και δοτική. Ελπίζω να βοήθησα.