nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.332
- Πόντοι
- 456
Είχαν γραφτεί κάποιες κριτικές εδώ μέσα αλλά ήταν αρκετά πίσω και δεν τις έχω βρει...αυτό δεν το ξέρω αδερφέ .πολυ πιθανό όμως.αν δοκιμάσεις κανε μια ενημέρωση
Είχαν γραφτεί κάποιες κριτικές εδώ μέσα αλλά ήταν αρκετά πίσω και δεν τις έχω βρει...αυτό δεν το ξέρω αδερφέ .πολυ πιθανό όμως.αν δοκιμάσεις κανε μια ενημέρωση
δεν θελει η ιδια,να μοιραζεται το τηλ της.Μήπως μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο της Κατερίνας γιατί δεν έχω mamba?..... το ειχα ζητησει και παλιοτερα χωρις επιτυχια.Ευχαριστώ
Μακρυά!είσαι σίγουρος νικο;; 50 ευρώ ζητάει και μόνο στον χορό της Πειραιά μαρίνα Ζέας. Πίπα χωρίς Όχι κωλο
Ναι αυτό μου είπε. Με βολεύει η περιοχή και γουσταρω που έχει βυζάρες. Απλώς ρωτάω αν ξέρει κανείς για τη συμμετοχή ή αν είναι κομοδίνο...
Πρέπει η θεία να έχει την ταβέρνα στανταρακι, οι περισσότερες φωτό στο μαμπα ειναι από ουζοταβερνια.. :SΔεν την έχω δοκιμάσει, αν και μου έχει δείξει "ενδιαφέρον" μέσω mamba, οπότε ο,τι σου γράψω είναι η εντύπωση που έχω γι' αυτήν από αναφορές άλλων μελών εδώ. Η συγκεκριμένη κυρία τα 'χει τα χρονάκια της, όπως φαίνεται και στις φωτό, αλλά όπως και κάποιες άλλες εδώ μέσα της ίδιας εσό μ' αυτήν (Lana, Alla) την ιδρώνει την φανέλλα και δεν είναι καθόλου φειδωλή με τον χρόνο που σου διαθέτει. Οπότε για τα λεφτά που ζητάει, σε συνδυασμό με το ότι δεν επιβαρύνεσαι με το έξτρα του δωματίου, αν είσαι οκ με την εμφάνισή της, δεν είναι αμελητέα ως περίπτωση. Υπάρχουν δε και παίκτες που έχουν αναφέρει ότι με πελάτες της που έχει ήδη συναντήσει, αρέσκεται πρώτα να πηγαίνει μαζί τους για κανένα φαγητό με συνοδεία (μπόλικου) κρασιού στη γειτονία της και μετά τους πάει στον χώρο της, όπου γίνεται γερό παιχνίδι. Όσοι έχουν δοκιμάσει ας επιβεβαιώσουν ή ας με διαψεύσουν.
Δεν την έχω δοκιμάσει, αν και μου έχει δείξει "ενδιαφέρον" μέσω mamba, οπότε ο,τι σου γράψω είναι η εντύπωση που έχω γι' αυτήν από αναφορές άλλων μελών εδώ. Η συγκεκριμένη κυρία τα 'χει τα χρονάκια της, όπως φαίνεται και στις φωτό, αλλά όπως και κάποιες άλλες εδώ μέσα της ίδιας εσό μ' αυτήν (Lana, Alla) την ιδρώνει την φανέλλα και δεν είναι καθόλου φειδωλή με τον χρόνο που σου διαθέτει. Οπότε για τα λεφτά που ζητάει, σε συνδυασμό με το ότι δεν επιβαρύνεσαι με το έξτρα του δωματίου, αν είσαι οκ με την εμφάνισή της, δεν είναι αμελητέα ως περίπτωση. Υπάρχουν δε και παίκτες που έχουν αναφέρει ότι με πελάτες της που έχει ήδη συναντήσει, αρέσκεται πρώτα να πηγαίνει μαζί τους για κανένα φαγητό με συνοδεία (μπόλικου) κρασιού στη γειτονία της και μετά τους πάει στον χώρο της, όπου γίνεται γερό παιχνίδι. Όσοι έχουν δοκιμάσει ας επιβεβαιώσουν ή ας με διαψεύσουν.
έχουν πει για γραφείο, με + και +... Βέβαια σε επικοινωνία που είχα με μια κοπέλα με μέτριες φωτογραφίες για τα γούστα μου το πρόγραμμα της ξεκινάει από 80. Αυτά πριν καιρό...Παίδες, θυμηστε μου λίγο τι παίζει με την εν λόγω
Μου έστειλε 2 φωτογραφίες, για μένα αρκετά καλές με 80 απλό κ 100 λέει φουλ, αλλά χωρίς αναλ, τώρα τι φουλ είναι αυτό..έχουν πει για γραφείο, με + και +... Βέβαια σε επικοινωνία που είχα με μια κοπέλα με μέτριες φωτογραφίες για τα γούστα μου το πρόγραμμα της ξεκινάει από 80. Αυτά πριν καιρό...
ελευθερο στοματικό εννοεί ... και μετά έχει κάποια επιπλέον συν ... αν θες ...Μου έστειλε 2 φωτογραφίες, για μένα αρκετά καλές με 80 απλό κ 100 λέει φουλ, αλλά χωρίς αναλ, τώρα τι φουλ είναι αυτό..
Στα 80 θα τον βάλεις όσο πατάει ή γάτα, Στα 100 όλον... Τι άλλο θα ακούσουμε.Μου έστειλε 2 φωτογραφίες, για μένα αρκετά καλές με 80 απλό κ 100 λέει φουλ, αλλά χωρίς αναλ, τώρα τι φουλ είναι αυτό..
Είναι γραφείο δηλαδή;ελευθερο στοματικό εννοεί ... και μετά έχει κάποια επιπλέον συν ... αν θες ...
Kαποιες φιλες μεταξυ τους , που εχουν ενωσει τις δυναμεις τους..Είναι γραφείο δηλαδή;
Μου έστειλε 2 φωτογραφίες, για μένα αρκετά καλές με 80 απλό κ 100 λέει φουλ, αλλά χωρίς αναλ, τώρα τι φουλ είναι αυτό..
το φουλ ειναι το ελευθερο στοματικο?....ωραια!..θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.ελευθερο στοματικό εννοεί ... και μετά έχει κάποια επιπλέον συν ... αν θες ...
θαντερκατς,και ετσι.....Kαποιες φιλες μεταξυ τους , που εχουν ενωσει τις δυναμεις τους..

Kαποιες φιλες μεταξυ τους , που εχουν ενωσει τις δυναμεις τους..
ο λάινο ποιος ειναι ? καθώς και ο σναρφ? καιρια ερωτήματα ..... χρήζουν άμεσης απάντησης προς ενημέρωσηθαντερκατς,και ετσι.....![]()
δεν εχουν μοιραστει ακομα,οι ρολοι.ψηνεσαι να μπεις στην ομαδα?..κανε αιτηση!ο λάινο ποιος ειναι ? καθώς και ο σναρφ? καιρια ερωτήματα ..... χρήζουν άμεσης απάντησης προς ενημέρωση
Εγώ θα συμβούλευα ωα το ξανασκεφτείς ¨Ναι αυτό μου είπε. Με βολεύει η περιοχή και γουσταρω που έχει βυζάρες. Απλώς ρωτάω αν ξέρει κανείς για τη συμμετοχή ή αν είναι κομοδίνο...