Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειρωνικο ηταν φιλε το σχολιο μου, αφου βρηκε αγαπητικο μια κυρια +50 να τις πληρωσει τα εξοδα για να κανει τουρ στην ευρωπη ειμαστε μακραν ο πιο ...αγαπουλης λαος του κοσμου.Εμεις είμαστε αλλου...αυτες καλα περνάνε...και να μαθεις που ειναι τι θα βγει, θα πας να την βρεις για ενα γρηγορο ραντεβου?![]()
Αν και καθήμενος (φαντάζομαι), ορθώς εμίλησες! ;) Αυτό το ερώτημα θα έπρεπε να μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό...τωρα ολες αυτες τις πολυδιαφημιζομενες που συζητιουνται εδω θα τις πληρωναν σε καμμια αλλη χωρα του κοσμου για να τις πηδηξουν εκτος απο την ελλαδα? και μαλιστα με αυτα τα ποσα που ζητανε?
αρκετα χρονια.Αν και καθήμενος (φαντάζομαι), ορθώς εμίλησες! ;) Αυτό το ερώτημα θα έπρεπε να μας απασχολεί εδώ καιαρκετό καιρό...

Την καλημέρα μου παικταρά και καλή εβδομάδα! Σωστή η επισήμανσή σου!αρκετα χρονια.
Υ.Γ.καλημερα αγορινα!!![]()
Το Ουκρανάκι έστειλε φώτος (αρκετά καλές θα έλεγα), ζητώντας 200€ πίστωση (credit) για να μας επισκεφθεί εξ Ουκρανίας. Τώρα βέβαια πίσω από το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι ο Ιβάν ο νταλικέρης με την αξύριστη πλάτη και να χασκογελάει με αυτά που γράφει. Σε κάθε περίπτωση της υποσχέθηκα αν τα καταφέρει να μας επισκεφθεί θα τιμηθεί δεόντως. Θίχτηκε (βέβαια) απαντώντας:
[8/12, 6:56 μ.μ.]: All men said me it. I am disappointed in all people
[8/12, 6:56 μ.μ.]: You need just sex
[8/12, 6:56 μ.μ.]: I am not needed anybody
πάλι ζημιά έπαθαμαύρα μαλλιά, γαλανό-κάτι μάτια
πιπινα 22 περίπου χρόνων. Απλά να πω σε σύγκριση με την Κατερίνα 24 είναι μακράν πιο όμορφη. Δεν θα μπω σε λεπτομέριες διότι δεν είναι του παρόντος νήματος, με μια λέξη για μένα VFM.
![]()
ειμαστε φιλος και μαλιστα ολες τις αποκαθιστούμε. μια άλλη κυρια του χωρου όχι ιδιαιτερα γνωστη αλλα με πολύ γνωστες φιλες εγγυμονει και θα φερει αρχες του 19 στον κοσμο τον καρπο του νεου ερωτα τηςειρωνικο ηταν φιλε το σχολιο μου, αφου βρηκε αγαπητικο μια κυρια +50 να τις πληρωσει τα εξοδα για να κανει τουρ στην ευρωπη ειμαστε μακραν ο πιο ...αγαπουλης λαος του κοσμου.
...μαλλον ο πιο μαλακας λαος ειμαστε...ειρωνικο ηταν φιλε το σχολιο μου, αφου βρηκε αγαπητικο μια κυρια +50 να τις πληρωσει τα εξοδα για να κανει τουρ στην ευρωπη ειμαστε μακραν ο πιο ...αγαπουλης λαος του κοσμου.
Το παλεύει πάντως.Θέλει να έρθει αλλά δεν βρίσκει χορηγό.