Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μονο μεσω mamba ;)θα θελα το τηλ βεβαια σε πμ αν γινεται απο καποιν εν μπουρδελης αδερφο
ωραιος παιχτη...
Υ.Γ.τα τεμαχια που αναφερεις,ειναι κανενα προικισμενο...![]()
![]()
![]()
To ένα που είναι ζωγραφισμενο είναι... προικισμενο.ωραιος παιχτη...
Υ.Γ.τα τεμαχια που αναφερεις,ειναι κανενα προικισμενο...![]()
![]()
![]()
Σπίτι στην εξοχή, αμάξι, ηλεκτρικό ποδήλατο και χωράφι με φωτοβολταϊκά.![]()
To ένα που είναι ζωγραφισμενο είναι... προικισμενο.
το ειδα,thnx!στα μεγεθη που παιζεις μαλλον οχι.. αλλα εχεις και πμ
προικισμενο ειναι,αλλα με τιμες αναλογες του στηθους... :thubsdown:![]()
To ένα που είναι ζωγραφισμενο είναι... προικισμενο.
προικισμενο ειναι,αλλα με τιμες αναλογες του στηθους... :thubsdown:
Για το θέμα των φιλιών(που για μένα είναι μείζον), καθότι αναφέρθηκε χθές έγκριτος συνάδελφος...εκεί μήπως έχουμε κάποιο θεματάκι, ή όχι?Στον αγωνα τωρα λόγω εμπειρίας και dna (πρωην εσσδ) έχει τον τροπο να σε κάνει τουρμπο ... να σε ξεπεταξει αν θέλει μπαμ μπαμ το κανει ... η γυναίκα είναι μέσα στην καύλα για να μη πολυλογω ... πίπα που πρέπει να διδάσκεται . για να κλείσω εμενα μου εβγαλε περισσότερο gfe κατασταση , αλλά πιστεύω ότι μπορει να παει και σε πιο ψηλές στροφες ....
Για το θέμα των φιλιών(που για μένα είναι μείζον), καθότι αναφέρθηκε χθές έγκριτος συνάδελφος...εκεί μήπως έχουμε κάποιο θεματάκι, ή όχι?
Έτσι δεν κάνουν όλες.,...Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Αλλά πώς γίνεται να μη δίνει φιλιά στην ουσία κι από την άλλη να είναι gfe η φάση μαζί της; Εκτός κι αν τα δίνει κατά περίσταση, σε άλλους ναι και σ' άλλους όχι.
Έτσι δεν κάνουν όλες.,...
Έτσι δεν κάνουν όλες.,...
Με μένα δεν είχε γλωσσόφιλα, δεν το πίεσα κιόλας, μόνο χειλάκια. Όταν βλέπω πως δεν έχει σχετική διάθεση η κοπέλα, συνεχίζω με άλλο κομμάτι του προγράμματος.
πως να το φάμε όταν το μόνο που μου έρχεται ειναι ξερατο!
Από τις περιπτώσεις που δεν καταλαβαίνω. Το έχει φάει κανείς?