πως μπορειτε ρε μαγγες?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πως μπορειτε ρε μαγγες?
πως μπορειτε ρε μαγγες?
μην εισαστε ψαρια..οι γκομενες αυτου του τυπου,ειναι citytour απο καποιο πρακτορειο...
όντως παίζουν μαζί παρτούζες στο σπίτι της AllaΚάτι ακόμα ρε μάγκες η Alla μου είπε ότι κάνεις παρτούζες με την γνωστή 50+50 χωρίς αναλ
Γνωρίζει κανείς τίποτα
...μηπως εγραψες,καλημερα,ανορθογραφα,και εκνευριστηκε..?
![]()
![]()
![]()
Τα βλεπω!!!!!Βλέπω το ατού σου, και πετάω στο τραπέζι το υπερατού μου
Soco και Nick σταματηστε να ποσταρετε νεαρες καυλερες μουναρες , εχω αρχισει κι ανακατευομαι ρε :S :SΒλέπω το ατού σου, και πετάω στο τραπέζι το υπερατού μου
Soco και Nick σταματηστε να ποσταρετε νεαρες καυλερες μουναρες , εχω αρχισει κι ανακατευομαι ρε :S :S![]()
Εντάξει φίλε, τι να πω. Κέρδισες!
χαχαχαχαSoco και Nick σταματηστε να ποσταρετε νεαρες καυλερες μουναρες , εχω αρχισει κι ανακατευομαι ρε :S :S![]()
Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που άρχισα να έχω αυτό το αίσθημα...Soco και Nick σταματηστε να ποσταρετε νεαρες καυλερες μουναρες , εχω αρχισει κι ανακατευομαι ρε :S :S![]()
σε ποιο λεωφορειο ειναι?...σκεφτομαι να της κανω προταση εν κινησει.....Βλέπω το ατού σου, και πετάω στο τραπέζι το υπερατού μου
δαχτυλιδι να παρεις ;) ρωτα αν εχει ασανσερ στο σπιτι ;)σε ποιο λεωφορειο ειναι?...σκεφτομαι να της κανω προταση εν κινησει.....![]()
Κάτι ακόμα ρε μάγκες η Alla μου είπε ότι κάνεις παρτούζες με την γνωστή 50+50 χωρίς αναλ
Γνωρίζει κανείς τίποτα
αρραβώνα...?σε ποιο λεωφορειο ειναι?...σκεφτομαι να της κανω προταση εν κινησει.....![]()
ντουετακι δεν κάνουν μεταξύ τους ... σκρίνιο δεν νομιζω παίχτη (η λανα εννοώ)αυτή ειναι το γνωστό ρώσικο σκρίνιο , με αυτή πρέπει να δένει καλύτερα το ντουετάκι για κανε μια κρούση ...
τσου.αρραβώνα...?![]()
![]()
![]()