Έχεις λινκ να καταλάβουμε ποια λέμεκαλησπερα!!
μια αναστασια22 που ειναι καλλιθεα
την κανει την δουλεια;
ξερει κανεις;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχεις λινκ να καταλάβουμε ποια λέμεκαλησπερα!!
μια αναστασια22 που ειναι καλλιθεα
την κανει την δουλεια;
ξερει κανεις;
μαλλον για αυτη αναφερεται...Έχεις λινκ να καταλάβουμε ποια λέμε
Ναι , την κάνει τη δουλειά και την κάνει μια χαρά ! Πρέπει όμως να την πάρεις από εκεί που μένει ( Ξενοδ. Ελληνις) και να πάτε κάπου αλλου.. Επικοινωνία μόνο με Αγγλικά ! Αστέρι η μικρή Αναστασία , πιο όμορφη από τις φωτό που έχει και αρκετά δραστήρια στο παιχνίδι !
H κυρια Αλυα θελει 100 ακατεβατα για μια φορα νορμαλ σεξΝα συμπληρώσω ότι μένει μαζί ( είναι φίλη δλδ ) της Alya .
άργησες παίκτη! Εδω τσακωνοντουσαν ποιος τη πρωτογαμησε τη κυρα oksikΠολύ νορμάλ όπως. Με γάντια και μάσκα. Πάντως, πέφτει στα 80€ χωρίς προσπάθεια. Από τη νηστεία δε θα εκπλαγώ αν φτάσει τα 60€. Εμ, 3 στόματα είναι αυτά.
Στο μεταξύ, στο μάμπα έχουμε νέες αφίξεις.
Oksik, 29 ετών.
Είναι η ιδέα μου ή από τη μέση και πάνω είναι γυναίκα και στα πόδια είναι άνδρας;
Πολύ νορμάλ όπως. Με γάντια και μάσκα. Πάντως, πέφτει στα 80€ χωρίς προσπάθεια. Από τη νηστεία δε θα εκπλαγώ αν φτάσει τα 60€. Εμ, 3 στόματα είναι αυτά.
εμφανησιακα πάντως αξίζει μιας και η Αναστασία δείχνει την φιλη της ...τώρα για τις υπηρεσίες της λογικά είναι ίδιες και στις δυο .Δεν αξίζει η Αλυα με τίποτα , αν είναι μόνο η μικρή η Αναστασία όπως είπε κάποιος και πιο πριν , δεν έχω άποψη προσωπική ακόμα.
εννοω ότι όταν συναντήσεις την Αναστασία θα σου προτείνει και θα σου δείξει φωτό της φίλης της ! Λογικά οι φίλες παρέχουν ίδιες υπηρεσίες και με το ίδιο κόστος ...Τι εννοείς "η Αναστασία δείχνει τη φίλη της";
Από υπηρεσίες, αν ισχύουν αυτά που μου γράφει η Άλυα, δεν προσφέρουν τις ίδιες.
Τώρα, αν άλλα γράφει και άλλα κάνει, τι να πω...
Δε ζητάς καλύτερα τα νούμερα του jocker ρε φίλε;θα ηθελα αν καποιος εχει εμπειρια απο Βαλερια36
η αν υπαρχει καπου κριτικη
ευχαριστω πολυ

Η Βαλερια εχεις πολλες αναφορες και οι περισοτερες θετικες πολλες σελιδες πισω .θα ηθελα αν καποιος εχει εμπειρια απο Βαλερια36
η αν υπαρχει καπου κριτικη
ευχαριστω πολυ
Τη συνάντησα και δε μου είπε τίποτα.εννοω ότι όταν συναντήσεις την Αναστασία θα σου προτείνει και θα σου δείξει φωτό της φίλης της ! Λογικά οι φίλες παρέχουν ίδιες υπηρεσίες και με το ίδιο κόστος ...
Σε "ρηχά νερά" από τις μέχρι τώρα (λιγοστές) η αλήθεια είναι, μαρτυρίες, και πληροφορίες...απο υπηρεσιες η Αναστασια22 παιδια? καμια λεπτομερεια?
Οχι πολλες υπηρεσιες. Απολαμβανεις ωραιι σεξ με φρεσκια μικρουλα με γλυκο προσωπακι!απο υπηρεσιες η Αναστασια22 παιδια? καμια λεπτομερεια?