giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.380
- Πόντοι
- 2.306
Δεν χρειαζεται, εχω γραψει, ειναι επιβεβαιωμενο ..μου ζητησε 120 για free sexρωτα την ποσα θελει για ακαποτο και θα δεις...αν σου πει οχι,πες της 200 για ψαρωμα...
Δεν χρειαζεται, εχω γραψει, ειναι επιβεβαιωμενο ..μου ζητησε 120 για free sexρωτα την ποσα θελει για ακαποτο και θα δεις...αν σου πει οχι,πες της 200 για ψαρωμα...
Και για να συμπληρωσω, την εχω παρει πριν μαθω για τα ακαποτα, φυσικα με προφυλαξηΔεν χρειαζεται, εχω γραψει, ειναι επιβεβαιωμενο ..μου ζητησε 120 για free sex
ωραιος παιχτη,αλλα θα συνιστουσα να κανεις πισω,μιας και τα γεραματα τα εχεις στο τσεπακι...τοπο στα νιατα...παω εγω...αλλη μια σουπερ πετυχημενη συναντηση με το Κατερινακι.
εχει γινει πολυ επικινδυνο θηλυκο.![]()
θα τη μουρνταρει κανεις στο δρομο ετσι οπως κυκλοφορει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σκαει με ενα σορτσακι που ουτε που φαινοταν κατω απο ενα αερινο μπλουζοφουστανακι εξαιρετικα κοντο που φορουσε :o :o :o
ο μισος,ποιος μισος? ολος ο κωλαρακος εξω ηταν ετοιμος για φαγωμα![]()
τα ελεγε ο Γιωργος εδω στο φορουμ αλλα δεν περιμενα τοση βελτιωση στην εμφανιση.
η συνεδρια ξεκινησε αμεσως μετα τα αμφοτερα φρεσκαρισματα μας και το κοριτσι εδωσε ρεστα.
πιπα σεμιναριακου επιπεδου -και λιγα λεω- ρουφηγμα και γλυψιμο στα μπαλλακια και dt μεχρι δακρυων.![]()
![]()
![]()
![]()
μουνακι πεντακαθαρο που το γευτηκα για αρκετη ωρα ωσπου να κατεβασει ζουμια![]()
σεξ σε διαφορες στασεις με περισσοτερη εμφαση στα τεσσερα και ιεραποστολικο με σηκωμενα τα ποδια της.![]()
![]()
και τελειωμα στο στομα οπου δεν μου εμεινε σταγονα.
να ΄ναι καλα το κοριτσι αλλα με ψοφησε σημερα.![]()
ή μηπως γερναω?:S

Λοιπον πεντε συναντησεις με Μιραντα ,εαν ηταν Αμερικη θα μπορουσε ανετα να γινει plus size model, εδω την εχουμε με 100 ευρω για 2+++ ωρες .Εξαιρετικη σ ε ολα .Τελευταιο ποστ απο εμενα αφιερωμενο σους φιλους Εκλεκτικος, giorgospriv,guru13,jimi.m , Βρετανος.GAME OVER ...A ,μην ξεχασω τις κυριες NTARIA ,VALERIA.

Αυτο τι ειναι παλι ? Σαν σεξουαλικη διαθηκη μοιαζει . Αποφασισες να εγκαταλειψεις τα σεξοσμια ? χαχαχαχα .Λοιπον πεντε συναντησεις με Μιραντα ,εαν ηταν Αμερικη θα μπορουσε ανετα να γινει plus size model, εδω την εχουμε με 100 ευρω για 2+++ ωρες .Εξαιρετικη σ ε ολα .Τελευταιο ποστ απο εμενα αφιερωμενο σους φιλους Εκλεκτικος, giorgospriv,guru13,jimi.m , Βρετανος.GAME OVER ...A ,μην ξεχασω τις κυριες NTARIA ,VALERIA.
τα σέβη μού είσαι μέγας κομάντο τυπε μου Καλημέρα!!!!Αντε και μια τελευταια Μιραντα .![]()
Πλάκα μας κάνεις φίλε;Λοιπον πεντε συναντησεις με Μιραντα ,εαν ηταν Αμερικη θα μπορουσε ανετα να γινει plus size model, εδω την εχουμε με 100 ευρω για 2+++ ωρες .Εξαιρετικη σ ε ολα .Τελευταιο ποστ απο εμενα αφιερωμενο σους φιλους Εκλεκτικος, giorgospriv,guru13,jimi.m , Βρετανος.GAME OVER ...A ,μην ξεχασω τις κυριες NTARIA ,VALERIA.
παψε εσυ...ολο κοροιδευεις.....τι μου θυμιζε,τι μου θυμιζει...![]()

η βαλερια ειναι σουπερ για αυτα που προσφερει χαιρη ιδιαίτερης αγαπης και εκτίμησης εδω μεσα ;)ααα...οταν ειναι καλο το πραγμα,ακομη και να διαφημιζεται,δεν λεω τιποτε...(βλεπε Βαλερια)... ;) ;) ;)

Αντε και μια τελευταια Μιραντα .![]()
Αν σου αρεσουν οι BBW εύκολα, από εδώΚαι πως βρίσκουμε σημείο επαφής με την Μιράντα εμείς οι κοινοί θνητοί?

και μπραβο της.Στον αγωνα καλη , με συμμετοχη , ιδιαιτερα αν δεν εισαι κι εσυ τσιγκουνης και την περιποιηθεις (εγω παντως τη μουλιασα
).2 γυροι δυνατοι και αρκουντως ικανοποιητικοι , διαφορες στασεις και εντασεις.Η καλυτερη της σταση παντως ειναι στα τεσσερα , οπου στηνεται αψογα και δεν κλεβει καθολου.Επαγγελματιας ερασιτεχνης που κοιταει να σε ευχαριστησει.70 εουρα , καθολου ασχημα , σημειωθηκε για επαναληψη.Και κατι ακομα :
Αν σου αρεσουν οι BBW εύκολα, από εδώ
αλίμονο σε μας που αρέσουν οι αδυνατούλες![]()
και λίγα είπες...
προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κανείς να επιλέγει να πληρώσει για κάποια που δεν είναι τουλάχιστον όμορφη, ένα 7άκι κατ'ελαχιστον (με τα δικά του γούστα) σε σώμα και πρόσωπο. όσο μα όσο καλές υπηρεσίες και αν προσφέρει, το call girl ΠΡΕΠΕΙ να είναι τουλάχιστον όμορφο. έως κουκλάρα.
αλλοιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσω, ο κόσμος έχει πήξει από θηλυκά που ψάχνονται...
ειδικά αν είναι χοντρές, άσχημες ή και τα δύο.
Δοκίμασα και εγώ την BBW. Πράγματι, πολύ όμορφο πρόσωπο, επικοινωνιακή και ευχάριστη. Πολύ καλές υπηρεσίες με εξαίρεση το μέτριο κατ'εμέ στοματικό. Πργματικά σαν να είσαι με φιλενάδα σου, αλλά κατά πόσο όντως "το ζει" επιτρέψτε μου να έχω μια επιφύλαξη. Μικρή σημασία άλλωστε. Το ζητούμενο είναι ότι πρόκειται για Very BBW! Δεν είμαι από αυτούς που ψάχνουν για μοντέλα αλλά είναι πραγματικά πολλά τα κιλά και όχι 86 που έγραψε κάποιος. Ειδικά από την μέση και κάτω ξεφεύγει πολύ.... Το σώζει προς το παρόν το σφριγηλό της μικρής ηλικίας αλλά σε λίγα χρόνια θα έχει σοβαρό αισθητικό και όχι μόνο πρόβλημα.και λίγα είπες...
προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κανείς να επιλέγει να πληρώσει για κάποια που δεν είναι τουλάχιστον όμορφη, ένα 7άκι κατ'ελαχιστον (με τα δικά του γούστα) σε σώμα και πρόσωπο. όσο μα όσο καλές υπηρεσίες και αν προσφέρει, το call girl ΠΡΕΠΕΙ να είναι τουλάχιστον όμορφο. έως κουκλάρα.
αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσω, ο κόσμος έχει πήξει από θηλυκά που ψάχνονται...
ειδικά αν είναι χοντρές, άσχημες ή και τα δύο.
αν δυσκολευτείς , πες μου , μιας και από ότι θυμάμαι έχουμε κοινές γνωστές ....Και πως βρίσκουμε σημείο επαφής με την Μιράντα εμείς οι κοινοί θνητοί?
γιατι φίλε Γιάννη τελευταίο ποστ ; Επιστρέφω σε λίγες μέρες και θα παίξουν νέες συνεργασίες ... από bbw , teen , milf μεχρι και GTI για κάποιους που βλέπω ότι είναι μόνο μοντελοπνύχτες ... Για τους λάτρεις των τατουάζ ... αναφέρομαι....Λοιπον πεντε συναντησεις με Μιραντα ,εαν ηταν Αμερικη θα μπορουσε ανετα να γινει plus size model, εδω την εχουμε με 100 ευρω για 2+++ ωρες .Εξαιρετικη σ ε ολα .Τελευταιο ποστ απο εμενα αφιερωμενο σους φιλους Εκλεκτικος, giorgospriv,guru13,jimi.m , Βρετανος.GAME OVER ...A ,μην ξεχασω τις κυριες NTARIA ,VALERIA.