Η τυπισσα στελνει φωτος της Μαρινα28....πολυ μουφα!!!!!Γνωρίζουμε κάτι για αυτή
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η τυπισσα στελνει φωτος της Μαρινα28....πολυ μουφα!!!!!Γνωρίζουμε κάτι για αυτή
Ειναι γνωστο μουφοπροφιλ, ενα μλκσμνο που παιζειΗ τυπισσα στελνει φωτος της Μαρινα28....πολυ μουφα!!!!!
Μητρομάνια George. Μητρομάνια7η φορά για το 2018 εννοείς ;;; Έτσι ;;
Μπράβο Γιάννη!!! τόσο καλή η κοπελιά? τρεις γύρους με υποβοήθηση ή χωρίς? γιατί εγώ μετά βίας βγάζω γενικά τον δεύτεροολα τα κανει και ευχαριστιεται το σεχ σε υπερτατο βαθμο , εγω βεβαια δεν κανω αναλ μαζι της αλλα παντα τρεις γυρους για να την ευχαριστηθω.
ρε παιδια εχω χασει την μπαλα. Για πια μηλατε;Μπράβο Γιάννη!!! τόσο καλή η κοπελιά? τρεις γύρους με υποβοήθηση ή χωρίς? γιατί εγώ μετά βίας βγάζω γενικά τον δεύτερο![]()
![]()
![]()
![]()
αν εχεις λογαριασμο στο μαμπα,της στελνεις πμ.Πως βρίσκουμε το τηλ?
Σερι;..τον εναν πισω απο τον αλλον;;
Ω ναι))
3-4 σε μια μερα ναι..4 με 5 χρονια πριν
Αλλα παιζει κ τεραστιο ρολο το προσωπο
Ναι μαν ))..thnx κ ολους σας
οπως εχουμε ξανα πει...η καθε κοπελα,αντιδρα διαφορετικα με καθε πελατη..οπως και εμεις..αυτο ονομαζεται 'χημεια'...πλεον ο πληρωμενος ερωτας,δεν απαρτιζεται ΜΟΝΟ απο επαγγελματιες του χωρου.συνανταμε κοπελες,και κυριες, της διπλανης κυριολεκτικα πορτας..αρα πρεπει να εχουμε κατα νου,οτι σημαντικος παραγοντας ειναι, τι μας βγαζει ο καθε ενας,οπως πολυ σωστα αναφερες.Ναι μαν ))..thnx κ ολους σας
Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που το βλεπει ετσι
οπως εχουμε ξανα πει...η καθε κοπελα,αντιδρα διαφορετικα με καθε πελατη..οπως και εμεις..αυτο ονομαζεται 'χημεια'...πλεον ο πληρωμενος ερωτας,δεν απαρτιζεται ΜΟΝΟ απο επαγγελματιες του χωρου.συνανταμε κοπελες,και κυριες, της διπλανης κυριολεκτικα πορτας..αρα πρεπει να εχουμε κατα νου,οτι σημαντικος παραγοντας ειναι, τι μας βγαζει ο καθε ενας,οπως πολυ σωστα αναφερες.

Νομίζω για μια φίλη της Ιβάνκας, προσωπικά δεν την ξέρω...ο Γιάννης ξέρει περισσότερα...ρε παιδια εχω χασει την μπαλα. Για πια μηλατε;
σωστοςΝομίζω για μια φίλη της Ιβάνκας, προσωπικά δεν την ξέρω...ο Γιάννης ξέρει περισσότερα...
αν εχεις λογαριασμο στο μαμπα,της στελνεις πμ.
Αλλιως υπαρχει αλλη δυνατοτητα επικοινωνιας;;
φιλε κατεβατα γραφτηκαν τις τελευταιες κ οχι μονο μερες
κανεις καμια πληροφορια ??έχουν γραφτεί πολλά για την κοπέλα διάβασε και κρίνεις μόνος σου..αλλά να σε βοηθήσω λίγο να σου πω ότι η κοπέλα είναι υπέρβαρη και η φωτό που στέλνει είναι παλιές ένα χρόνο περίπου πριν.. στο σερβίς τα πάντα όλα χωρίς φιλιά.. εγώ τουλάχιστον δεν παίρνω..
έχουν γραφτεί πολλά για την κοπέλα διάβασε και κρίνεις μόνος σου..αλλά να σε βοηθήσω λίγο να σου πω ότι η κοπέλα είναι υπέρβαρη και η φωτό που στέλνει είναι παλιές ένα χρόνο περίπου πριν.. στο σερβίς τα πάντα όλα χωρίς φιλιά.. εγώ τουλάχιστον δεν παίρνω..φιλε κατεβατα γραφτηκαν τις τελευταιες κ οχι μονο μερες