Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
To "καλή" με το "ιδιόρυθμη" που έγραψες πριν και το "για ειδικά γούστα" που λέω εγώ δεν πάνε μαζί. Είναι καλύτερα να δίνεται μια αντικειμενική περιγραφή για να ξέρει και ο άλλος τι θα συναντήσει, άλλωστε η ενημέρωση είναι και ο λόγος ύπαρξης του forum και όχι η .....Η μικι ειναι καλη και το ξερεις γιαννη και την γνωρισες εμεις ειπαμε και οποιοι συναδελφοι θελουν ας την παρουν οσοι δεν θελουν παλι δικαιωμα τους. Ουτε συμφερον εχουμε ουτε ποσοστα

Συναγωνιστές κανα νέο απο την τροφαντομούνα?Θα ηθελα και εγω το τηλ τηςφίλε σου έστειλα και π.μ πες μου αν μπορεις θελω να τη συναντησω
έχει προφίλ καινούργιο με όνομα Eleni.Συναγωνιστές κανα νέο απο την τροφαντομούνα?Θα ηθελα και εγω το τηλ της
ποια?βεβαίως παίζει ως meri.
δυνατο.αλλα κατι μου θυμιζει....
για αυτό έχεις κανείς πληροφορίες???
Η θωδη ρε tzimy τα έχουμε πει χίλιες φορές, για τα ακάποτα κ. Λ. Π τώρα με νέο profil Eleni 30.χοντρουλα μεγάλα πεσμένα βυζιά, και τεράστια κάτω χείλη.
θα τον βρεις συντομα...Εχω χασει το μπουσουλα αδερφε σορρυ![]()

δυνατο.αλλα κατι μου θυμιζει....
θα τον βρεις συντομα...
Υ.Γ.μαθαινω ότι κανεις και αταξιες...![]()
το κατα δυναμηντι κανεις τζιμυ τιμωρησες καμια απο μαμπα
ωραια.στειλε οτι εισαι 30,και ξεπλεξες.Της έγραψα πολλές φορές αλλά με έγραψε και η ίδια. Θέλει μέχρι 40 ετών. Αυτή που πόσταρεις ο φίλος thiras.
θα τον βρεις συντομα...
Υ.Γ.μαθαινω ότι κανεις και αταξιες...![]()
το καλυτερο παιδι ειναι ο Τζιμης. δεν κανει τιποτα αταξιες. και ειναι και gfeακιας
μονο γαμαει πολυ.![]()