spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.692
- Πόντοι
- 7.715
φεικ εχει,αλλα σου δινει ενα στιγμα,τι περιπου θα δεις μπροστα σου..Παιδα, καλο το τελευταιο; Γτ εχει fake fotos κ δεν ειμαι σιγουρος εαν πρεπει να προχωρησω
φεικ εχει,αλλα σου δινει ενα στιγμα,τι περιπου θα δεις μπροστα σου..Παιδα, καλο το τελευταιο; Γτ εχει fake fotos κ δεν ειμαι σιγουρος εαν πρεπει να προχωρησω
Επισης, εαν μπορεις 2-3 κουβεντες για ..το αγαπημενο σου. Με μενα εχει κολλησει στα 80Για φρεσκάρισμα πληροφοριών μηνός Φεβρουαρίου 2018:
70, 1 ώρα 2 γύροι, βυζάρες, χορταστικά κάτω χείλη, ωραίο στοματικό, μπουρου μπουρου
50 χοτέλι ή 60 σπίτι της, απλά 2 γύροι, παλιά καραβάνα
το αστέρι μου για αυτό το διάστημα, 60-80 (όπου σε βρει), καθαρή, ωραίο στοματικό, παθιάρικο
80-150 (όπου σε βρει), καλό, τίμιο καθαρό, next door girl
Καλο αυτο, αλλα οχι για 150φεικ εχει,αλλα σου δινει ενα στιγμα,τι περιπου θα δεις μπροστα σου..
ε ναι..οποτε μπαινουμε σε σκληρες διαπραγματευσεις,παντα ομως με ωραιο τροπο,για να μην τσινισει...Καλο αυτο, αλλα οχι για 150
Στα 80 θα το δοκιμαζα ανετα

Οι φωτο δείχνουν το αντίθετο
ε ναι..οποτε μπαινουμε σε σκληρες διαπραγματευσεις,παντα ομως με ωραιο τροπο,για να μην τσινισει...![]()
μιλησα κι εγω...80 για φουλ λεει...αλλα θελει να της δωσω πρωτα το τηλεφωνο μου ...μου εστειλε και φοτο...σκυλι του πολεμου...φυσικα δεν της δεινω πρωτα τηλεφωνο..Καλησπέρα, για αυτή εδώ ξέρει κανείς τίποτα, είναι λίγο τραβελόφατσα, ρώτησα και είπε όχι, αλλα....
η παραθεση η δικια μου, δεν ειναι για το ποστ,με την τραβελοφατσα..μιλησα κι εγω...80 για φουλ λεει...αλλα θελει να της δωσω πρωτα το τηλεφωνο μου ...μου εστειλε και φοτο...σκυλι του πολεμου...φυσικα δεν της δεινω πρωτα τηλεφωνο..
οκ.σορυ φιλε λαθος..
σορυ φιλε λαθος..η παραθεση η δικια μου, δεν ειναι για το ποστ,με την τραβελοφατσα..
μην κάνετε όνειρα το προφιλ το έχει ανηξει ένας τύπος και το τηλ που δίνει είναι της πρώην γκομενας του για να την εκδικηθεί οι φώτο που στέλνει είναι της νυν γκομενας.μιλησα κι εγω...80 για φουλ λεει...αλλα θελει να της δωσω πρωτα το τηλεφωνο μου ...μου εστειλε και φοτο...σκυλι του πολεμου...φυσικα δεν της δεινω πρωτα τηλεφωνο..

ωραια τοτε.θα πηδηξουμε και αυτον και την γκομενα μαζι.και την παλια,που θελει να εκδικηθει.μην κάνετε όνειρα το προφιλ το έχει ανηξει ένας τύπος και το τηλ που δίνει είναι της πρώην γκομενας του για να την εκδικηθεί οι φώτο που στέλνει είναι της νυν γκομενας.
![]()
Παντα!!ε ναι..οποτε μπαινουμε σε σκληρες διαπραγματευσεις,παντα ομως με ωραιο τροπο,για να μην τσινισει...![]()
Ειναι να μην παρουμε φορα)!ωραια τοτε.θα πηδηξουμε και αυτον και την γκομενα μαζι.και την παλια,που θελει να εκδικηθει.
που ξερεις,μπορει και να πετυχουμε λαβρακι.και η καινουργια,και η παλια..τον αλλο,θα τον αφησουμε στην ρεσεψιον...Ειναι να μην παρουμε φορα)!
μην το γελάτε εγώ χτες μιλούσα με την παλιά όλο το πρωί για να διαλεφκανουμε την υπόθεση και είπε ότι θελει να με γνωρίσει.που ξερεις,μπορει και να πετυχουμε λαβρακι.και η καινουργια,και η παλια..τον αλλο,θα τον αφησουμε στην ρεσεψιον...
Eχεις τηλ? Στειλε πμμην το γελάτε εγώ χτες μιλούσα με την παλιά όλο το πρωί για να διαλεφκανουμε την υπόθεση και είπε ότι θελει να με γνωρίσει.
Ι
φιλε πρεπει να χυθει απλετο φως στην υποθεση!!!μην το γελάτε εγώ χτες μιλούσα με την παλιά όλο το πρωί για να διαλεφκανουμε την υπόθεση και είπε ότι θελει να με γνωρίσει.
Ι
έλα ρε σοβαρευτεί τε μην της κάνετε πλάκα δεν φταίει σε κάτι ή κοπέλα άλλοστε μπορεί και να μπλέκετε, είπε ότι θα την τραβήξει την υπόθεση.Eχεις τηλ? Στειλε πμ
Χαχαχα