Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Νέο προφίλ, ίδιες τιμες, ελπιζω να μην βρεθεί κανένας που να τα σκάσει
Ζητάει 150€ την ώρα, χωρίς κωλο !! Την έγραψα στα αρχιδια μου... με 100€ το 2ωρο και κωλαρακι και μου είπε ότι είμαι γύφτος...κανονίστε να τα δώσετε ...

Άντε μωρέ το τρόλλ..!! Τα φρύδια της δεν είδε πως είναι???? Που θέλει και 150. Μη χέσω. Αλλά όλο και κάποιος παπάρας αγαπούλης που δεν έχει στον ήλιο μέρα θα τα σκάσει.
Υπάρχουν αρκετοί.
Με τηλεκαρτα άραγε θα βολευόταν;
Δυστυχως,και όμως υπαρχουν.Ξερω όχι για τη συγκεκριμενη,αλλα για κοπελα του χωρου (Φυλης),ότι ζηταει καρτα χρονου επειδή και καλα της τελειωσε και σε μιση ωρα εχει μαζεψει 10.Μάθανε ότι γαμιόμαστε και πλάκωσαν και οι γύφτοι. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ να πληρώνει τηλεκάρτες στην κάθε παρτόλα καριόλα.
ας κατουρησουμε ομαδικα αυτη τη καριολα που λεει οτι θελει να ερθει Ελλαδα κ μετα μας λεει κ φτωχους...
:thebigfinger:
Μάθανε ότι γαμιόμαστε και πλάκωσαν και οι γύφτοι. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ να πληρώνει τηλεκάρτες στην κάθε παρτόλα καριόλα.

ε να τα λέμε και όλα είναι και ωραία γυναίκα και κορμάρα .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειρωνικα το λεει!να τα λεμε αυτα παιδια![]()
ας κατουρησουμε ομαδικα αυτη τη καριολα που λεει οτι θελει να ερθει Ελλαδα κ μετα μας λεει κ φτωχους...
City tour είναι η γκόμενα, 160 την ώρα