Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γράφει ότι είναι bi, την έχει δουλέψει κανένας σε παρτούζα;τι να την κανεις την κριτικη ρεεεεεε ορμα ;)![]()
![]()
η κυρια εχει γαλονια απο τα καλητερα μιλφονια της αγορας ;)
εγω δυο φορες ;) οτι ειναι bi δεν λεει τιποτα ;)Γράφει ότι είναι bi, την έχει δουλέψει κανένας σε παρτούζα;
Με ποιαν αν επιτρεπεται?..γτ εχουμε μιλησει κ ειμαι για να την συναντησω οσονουπω)εγω δυο φορες ;) οτι ειναι bi δεν λεει τιποτα ;)και στην παρτουζα λειτουργη πολυ καλα
![]()
ονο μα δεν μπορω να πω παντως δεν ειναι γνωστη εδω μεσα τα παντα τα κανονιζη η σβετΜε ποιαν αν επιτρεπεται?..γτ εχουμε μιλησει κ ειμαι για να την συναντησω οσονουπω)
καλα στεφαναΚαλημερα μαγκες, γνωριζουμε το κατιτις παραπανω εκτος του οτι ψαχνει να βρει το αλλο της μισο?
εδω δεν ειναι το χρυσο κουφετο της αννιτας πανιας
ουτε γραφειο συνοικεσιων >ρε φιλε να γαμισεις θελεις η να παντρευτεις σοβαρεψου χαχαχαΚαλημερα μαγκες, γνωριζουμε το κατιτις παραπανω εκτος του οτι ψαχνει να βρει το αλλο της μισο?
χαχαχα γι αυτό ρώτησαη κοπελα,ηταν κοπελα οταν το μισο bou ηταν αγεννητο !!!
Εχει καλες φιλες η Σβετ.ονο μα δεν μπορω να πω παντως δεν ειναι γνωστη εδω μεσα τα παντα τα κανονιζη η σβετ
Καπου στη Διδυμου δουλευει. Πιο πισω λενε. 50€ ζηταει.Αυτη εδω εχει δοκιμαστει απο κανεναν ?
Τρελό μωρό φαίνεται. Full πρόγραμμα;τι να την κανεις την κριτικη ρεεεεεε ορμα ;)![]()
![]()
η κυρια εχει γαλονια απο τα καλητερα μιλφονια της αγορας ;)
Τρελό μωρό φαίνεται. Full πρόγραμμα;

όπου υπάρχει υποκειμενικοτητα, φαγητό - ομορφιά-ντύσιμο, όλα είναι σχετικάΓια 60€ και το προγραμμα που κανει.ειναι σπεσιαλ μωρο. Εδω πανε αλλοι με την Στελλα που κανει 1 εκτονωση 50 € και φοραει τα ιδια εσωρουχα εδω και 3 χρονια. Η Σβετλανα ειναι casual 40αρα και σε φτιαχνει αυτοΓια το πρόγραμμα όλοι λένε καλά λόγια, αλλά τρελό μωρό ρε φίλε.....![]()
![]()
ε ναι ολα φουλΤρελό μωρό φαίνεται. Full πρόγραμμα;