τωρα κανει ραντεβού σε δικο της χωρο!!!πολύ καλo deepthroat αλλα μεχρι εκει!Ιουλία , πρώην ιερόδουλη στη Φυλής...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τωρα κανει ραντεβού σε δικο της χωρο!!!πολύ καλo deepthroat αλλα μεχρι εκει!Ιουλία , πρώην ιερόδουλη στη Φυλής...
Αυτή εδώ μου είπε ότι ειναι πολυ κακομαθημένη και δεν ειναι φτηνή γιατί ειναι πολυ όμορφη
!!!
Όταν της είπα ότι τι προσφέρει για τα πολλά που ζητάει ακόμα περιμένω απαντήση !!!

Αυτή εδώ μου είπε ότι ειναι πολυ κακομαθημένη και δεν ειναι φτηνή γιατί ειναι πολυ όμορφη
!!!
Όταν της είπα ότι τι προσφέρει για τα πολλά που ζητάει ακόμα περιμένω απαντήση !!!

!!!
συγνωμη δεν το ηξεραΕγώ βρε την ξεκίνησα την μοναχική ερημιτική ζωή... "ο άλλος" παπά(ρας) ακολούθησε το δρόμο του Θεού, αφού πρώτα του υπέδειξα τον σωστό δρόμο της καρδιάς.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ δηλαδη των εκανες ετσι? δικο σου δημιουργημα ειναι?
να των χαιρεσαι

σωστος ο παιχτης να σαι καλαΙουλία , πρώην ιερόδουλη στη Φυλής...
λεει τιποτα η δεν 
..έκανε κάποιες εμφανίσεις σε σπιτάκια Φυλής,Ιουλιανού κι αλλού..μόνο η πίπα της αξίζει..τι ρολο βαραει η κυρια? ξερει καποιος
πιο βαριά.. εγω μιλάω για φυλής στο 20αρικο..οπότε δεν υπήρχε λόγος να δώσω πιο πολλά για να δω που μπορεί να φτάσει,φίλε..σου λέω απλά πως το 20αρικο είναι ταβάνι..η φωτο ειναι αληθηνες οσον αφορα κορμι και ξερεις παιζη φουλ και ποσα
οποτε την πεταμε σκουπιδια να σαι καλαπιο βαριά.. εγω μιλάω για φυλής στο 20αρικο..οπότε δεν υπήρχε λόγος να δώσω πιο πολλά για να δω που μπορεί να φτάσει,φίλε..σου λέω απλά πως το 20αρικο είναι ταβάνι..

..κι εσύ φίλε..οποτε την πεταμε σκουπιδια να σαι καλα![]()
ενα κουιζ μερα που ειναι ;)![]()
![]()
οποιος την βρει κερδιζει τηλεφωνο .........σας αφηνω παω θαλλασα
![]()

καλως τον τι κανεις φιλαρακιτασουλη φτιαξε μσς πρωι πρωι![]()
καλως τον τι κανεις φιλαρακινεα κολπα ;)
αδελφε φρεσκα κουλουρια λεει ο κουλουρας χθεσινο ραντεβου
![]()
![]()
ενα κουιζ μερα που ειναι ;)![]()
![]()
οποιος την βρει κερδιζει τηλεφωνο .........σας αφηνω παω θαλλασα
![]()
μμΕιναι η Svetlana απο mamba.
περιμενε να απαντησω στον βιαστικο που εβγαλε πορισμα ;)ε πς γιγαντα
μην μ αφηνεις σε αγωνια :-(