Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μια και ρωταμε
αυτη ειναι υπαρκτο προσωπο η ειναι....ιρακινος επενδυτης
η Σβέτα μου είχε αφήσει άσχημη εντύπωση όταν πρωτομίλησα μαζί της πριν 2 χρόνια περίπουγια πε για σβετλανα
η Σβέτα μου είχε αφήσει άσχημη εντύπωση όταν πρωτομίλησα μαζί της πριν 2 χρόνια περίπου
τότε ζήταγε 70 για μια πιστολιά και ήταν μες την καχυποψία
το άφησα το θέμα δεν ασχολήθηκα την πήρα πολύ αργότερα, το λες και πρόσφατα
έχει καλό σώμα για την ηλικία της δηλαδή είναι μια θεια που θες να της τον χώσεις άμεσα
έχει αρκετά καλή απόδοση στην πίπα, της αρέσει το καυλί και φαίνεται, πόσο μάλλον που πληρώνεται γι'αυτό
δυστυχώς δεν δίνει κώλο κάτι που θεωρώ ότι είναι απαραίτητο για μια εκδιδόμενη 50αρα
κάτσαμε 2 ώρες περίπου και φύγαμε με δική μου πρωτοβουλία γιατί είχα και κάτι δουλειές στο κέντρο
τώρα μαθαίνω ότι χλευάζει όσους γαμάνε στα 50-60 ευρώ
τι να πω .. εγώ 60 της έδωσα
θα την γαμούσα ξανά παρέα με τη φίλη της
αν τις έχει πάρει συναγωνιστής ας γράψει να ξέρουμε

δεν γαμαω γυανικες πανω απο 40 χρονων με 50 και 60 οχι και να χλευαζουνε
γούστα είναι αυτά και τα σέβομαιδεν γαμαω γυανικες πανω απο 40 χρονων με 50 και 60 οχι και να χλευαζουνε
γούστα είναι αυτά και τα σέβομαι
όμως στην πίπα οι πενηντάρες είναι ασυναγώνιστες και πολύ οικονομικές
είναι περίεργη η Σβέτα αλλά να γαμήσεις θες όχι να παντρευτείςο καθενας γαμαει οποια ηλικια θελει αλλα οχι και να χλευαζουνε συναγωνιστες
είναι περίεργη η Σβέτα αλλά να γαμήσεις θες όχι να παντρευτείς
η πουτάνα οφείλει να εκδίδεται σε χαμηλές τιμές, διότι ως εκδιδόμενη επιτελεί κοινωνικό έργο και μπράβο τηςβεβαια ο καθενας γαμαει με το δικο του γουστο και το μπατζετ
σπέρμα είναι αυτό και θολώνει το μυαλόΣε μένα το λες. ? Αφού ο άλλος λέει βάζω απωθημένα. ....μια χαρά την είχα φορμάρει και ξανά ήθελε. ....αλλά χωρίς ίντριγκες ξενερώνω. ...είχα πει όμως κάτι άλλο που την πείραξε. ......το ειπες όμως μόνο εσύ τόση ώρα και δεν είναι τυχαίο, είναι τόσο γκαου που κοροϊδεύει τα ίδια της τα μούτρα και δεν το καταλαβαίνει. ..
απλως ο αλλος με τα λεφτα χαλαει την πιατσα και η τανα ανεβαζει την τιμη
σπέρμα είναι αυτό και θολώνει το μυαλό![]()