ferdinando
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 350
- Πόντοι
- 291
η δεσποινις μου ειπε 100 ευρω για 1 ωρα, για οποιον ενδιαφερεται. την ρωταω τωρα για anal κλπ και για μερος
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να την βρείς εδώ:
η δεσποινις μου ειπε 100 ευρω για 1 ωρα, για οποιον ενδιαφερεται. την ρωταω τωρα για anal κλπ και για μερος
Πω ρε φιλε!!! Μπραβο!!! Εκανε πολυ ωρα να σου μιλησει η λεγαμενη? Πως το χειρίστηκες? Εννοω τι ειδους διαπραγματευτικές τακτικές χρησιμοποπιησες?η δεσποινις μου ειπε 100 ευρω για 1 ωρα, για οποιον ενδιαφερεται. την ρωταω τωρα για anal κλπ και για μερος
80 ευρω το ειχε πριν μερικες ωρες!Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να την βρείς εδώ:

Πω ρε φιλε!!! Μπραβο!!! Εκανε πολυ ωρα να σου μιλησει η λεγαμενη? Πως το χειρίστηκες? Εννοω τι ειδους διαπραγματευτικές τακτικές χρησιμοποπιησες?
Ασε μη ρωτας, δεν ενδιαφερει κανενα αυτη εδω....Γαμωγραφειο ειναι Λακη!
Απλα ριξε τις ενημερωσεις που υποσχεθηκες και θα δουμε! Η δεν ειναι Παρασκευη ακομα?
αρχισες τις μαλακιες παλι εσυ εδω μεσα?

και σου απαντησε ..ενδιαφερον κομματιη δεσποινις μου ειπε 100 ευρω για 1 ωρα, για οποιον ενδιαφερεται. την ρωταω τωρα για anal κλπ και για μερος
ναι ρωτησα αν μπορουμε να βρεθουμε με δωρακι (γιατι βαρεθηκα να απαντανε στα απλα γεια) και μου ειπε 100 ευρω.και σου απαντησε ..ενδιαφερον κομματι
και τι εκανες πηρεςναι ρωτησα αν μπορουμε να βρεθουμε με δωρακι (γιατι βαρεθηκα να απαντανε στα απλα γεια) και μου ειπε 100 ευρω.
straight to the point mister, μ αρεσειςναι ρωτησα αν μπορουμε να βρεθουμε με δωρακι (γιατι βαρεθηκα να απαντανε στα απλα γεια) και μου ειπε 100 ευρω.
και τι εκανες πηρες
Tystraight to the point mister, μ αρεσεις![]()

αστοχο απο μερους σου οταν εχεις νεα μιλαμε ξαναοχι φιλε, βασικα ειμαι στο εξωτερικο τωρα απλα κανω προεργασια για να ειμαι ετοιμος οταν ερθω. την συγκεκριμενη την ρωτησα μιας και ειχα το vip ενεργο γιατι δεν βρηκα τιποτα στο φορουμ, αλλα δεν με ψηνει ιδιαιτερα.
παιδια αυτη εχει παρει κανενας γιατι ειμαι στην περιοχη της νεας μακρης και λεω να κανω ενα περασμα

Μακρυα ρε φιλε πολύ μακρυα.παιδια αυτη εχει παρει κανενας γιατι ειμαι στην περιοχη της νεας μακρης και λεω να κανω ενα περασμα
παιδια αυτη εχει παρει κανενας γιατι ειμαι στην περιοχη της νεας μακρης και λεω να κανω ενα περασμα
Παλια που ειχα μιλησει μαζι της..ειχε πει μονο μασαζ και απο σεξ δηλωνε ενεργητικη!!!
Αν εχει αλλαξει κατι τωρα δεν γνωριζω..Με προσοχη ρωτα;)