swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 626
- Πόντοι
- 316
πολλη καλο εαν εχουμε τροπο εποικοινονιας θα ηθελα ευχαριστωδεν απανταει γρηγορα. παντως μου εχει πει για 80 την ωρα. Τωρα απο υπηρεσιες περιμενω και γω απαντηση
πολλη καλο εαν εχουμε τροπο εποικοινονιας θα ηθελα ευχαριστωδεν απανταει γρηγορα. παντως μου εχει πει για 80 την ωρα. Τωρα απο υπηρεσιες περιμενω και γω απαντηση
καυλωστε ελευθερα...
σε ευχαριστώ φίλε επικοινώνησα και κανόνισα συνάντηση! respectΤσεκαρε PM
Μην πέσετε κάτω από δίωρο με 150 για την συγκεκριμένη!!!
me kwlo malista!
80 ευρω η μιλφουλα και είναι και Vip ?καλημερα αν μαθεις περισσοτερα, ενδιαφερομαι
... οπότε όποιος συνάδελφος επιθυμεί κατευθείαν βρίσιμο μπορεί και να του μιλήσει την έχεις δοκιμάσει?? τι λέει απο κοντά? είναι οπως στις φωτός,εγω μέχρι 100 την έφτασα για μία ώρα χωρίς αναλ.....όντως έχουν ξεφύγει,αρπαχτές κάνουν και τσιμπάμε εμεις!
αυτην που λές,π'ερυσι την ειχα ψήσει στα 120 με όλα μέσα, όλα καλά και τίμια....αλλά φέτος δεν θα την πάρω ούτε με 120 γιατί αυτη η τιμή είναι υπεβολική παρόλο που ήταν μια χαρα εως και πολύ καλά η φάση! αν η τιμή της ηταν στα 80 θα την ξανάπαιρνα και φέτος... ;)
150μην δώστε μάγκες ειναι πολλα!
για 100 με δυο μπάλες στην ωρα τρέχα!!!!!!!την έχεις δοκιμάσει?? τι λέει απο κοντά? είναι οπως στις φωτός,εγω μέχρι 100 την έφτασα για μία ώρα χωρίς αναλ.....
για 100 με δυο μπάλες στην ωρα τρέχα!!!!!!!
ειναι εντυπωσιακή κοπέλα και γουστάρει το γαμήσι.... ;)
σ'εμένα δεν ειχε έρθει με τέτοια συμπτώματα...δεν μου λές όμως γι αυτήν σαν αναστασία δεν είχε αναγερφεί κάτι για περίεργες μηρωδιές οτι έρχεται με πόδια αξύριστα και τέτοια???
πρεπει να λες για αλλη αναστασια...ποιο ωριμη...δεν μου λές όμως γι αυτήν σαν αναστασία δεν είχε αναγερφεί κάτι για περίεργες μηρωδιές οτι έρχεται με πόδια αξύριστα και τέτοια???
πρεπει να λες για αλλη αναστασια...ποιο ωριμη...
ωχ,ναι?.....κι όμως αν ψάξω πιο πίσω σελλίδες κάποιος τα είχε γράψει γι αυτήν,το θυμάμαι γιατί μου είχε στείλει τις φωτός με το μαγιό και είχα ψηθεί αλλά όταν τα διάβασα αυτά ξενέρωσα.....
κι όμως αν ψάξω πιο πίσω σελλίδες κάποιος τα είχε γράψει γι αυτήν,το θυμάμαι γιατί μου είχε στείλει τις φωτός με το μαγιό και είχα ψηθεί αλλά όταν τα διάβασα αυτά ξενέρωσα.....