Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
έχεις 1000% δίκιο συναγωνιστή μου! τα έχω πει εδώ και κανά μήνα...ξεραίλαδεν εχει γκομενάκια το μαμβα και αρχίσαμε τις καλημέρες και τα σάλια!????........![]()
![]()
![]()
![]()
ο αλλος πηγε οδεσσα κ εχει λιωσει στο πουτσο με μουναρες που για ολο το βραδυ θελουν 100 ευρω!ερχονται γιορτες,οργανωθειτε να φερετε κανα μουνι απο ουκρανια-ρωσσια η πηγαιντε εσεις εκει...
Γιώργος Γα.... Τον ξερεις;
η θειτσα ειναι τουμπανο κ ιδρωνει την φανελα.
50 τα παντα ολα ομως δεν κανει πολλα ραντεβου γι αυτο φερθειτε ομορφα μηπως κ φατε κρατσανιστο κουλουρακι

καποιος ανεφερε για ακαποτα πιο πρην η κανω λαθος....??η θειτσα ειναι τουμπανο κ ιδρωνει την φανελα.
50 τα παντα ολα ομως δεν κανει πολλα ραντεβου γι αυτο φερθειτε ομορφα μηπως κ φατε κρατσανιστο κουλουρακι
για την αλλη θειτσα,την ολγα τα εγραφαν αλλα εγω ξερω οτι δενκαποιος ανεφερε για ακαποτα πιο πρην η κανω λαθος....??
ελα re c μιχα, αφησε τις μαλακιες...τιποτα απο αυτα δεν ισχυει...και κατι αλλο, αν σου πιασει τοω πουτσο και παει να στον βαλει ετσι μεσα, εσυ δεν θα αντιδρασεις? Μεγαλα παιδια ειμαστε...μην πιστευεις τους λεβεντοκωλους...καποιος ανεφερε για ακαποτα πιο πρην η κανω λαθος....??
εγω ακουσα οτι εχουν την ταση να σε βιαζουν.ισχυει?ελα re c μιχα, αφησε τις μαλακιες...τιποτα απο αυτα δεν ισχυει...και κατι αλλο, αν σου πιασει τοω πουτσο και παει να στον βαλει ετσι μεσα, εσυ δεν θα αντιδρασεις? Μεγαλα παιδια ειμαστε...μην πιστευεις τους λεβεντοκωλους...
ασε ρε κουβαρντά!.....κράτα τα σαπάκια για πάρτι σου!η θειτσα ειναι τουμπανο κ ιδρωνει την φανελα.
ασε ρε κουβαρντά!.....κράτα τα σαπάκια για πάρτι σου!

θα γαμησεις τυπε μη σε νοιαζει....καλησπερα στην παρεα!!!θελω πληροφοριες για albina
μου ζηταει να βγουμε μπουζουκια κ τετοια!!
θα γαμησουμε η θα πανε τσαμπα τα φραγκα;;;

καλησπερα φιλοι μου...μολις γυρισα απο ραντεβου με Alla. Επειδη ειμαι σπιτι, και δεν εχω τεφτερι μαζι μου βαζω αναλυτικη κριτικη με λινκ και φωτο την Πεμπτη. Απλα να πω 2 λογια... Δεν ηταν οτι περιμενα, οι φωτο στο mamba παλιες.Συμμετοχη φτωχη. Για τωρα μονο αυτα...![]()