traveler18
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
τι ξέρουμε??
το τριτο υφισταται,εχω κινητο κ fb αλλα η γκομενα παιζει...
Φρεσκαρετε μου λιγο το μυαλο...αξιζει για 150/2ωρες με anal?
καλά μην παίρνετε και όρκο για αυτήν!
εμένα ενώ στην αρχή μου είπε 150 για 2 ώρες φουλ με ανάλ...τελικά πριν οριστικοποιήσουμε ραντεβού την ξαναρώτησα αναλυτικά για το service και μου έγραψε cim & cif χρεώνει έξτρα...όπως και παραπάνω από 2 φορές έξτρα χρέωση!κατα τά άλλα 150 2 ώρες φουλ!ε ρε μαύρο!!!
δηλαδη να μη ποσταρω μια καυλα που μου ζητησε ακατεβατα 250 για 2-3 ωρες εεεε......Είναι μέσα στο average η κοπέλα !
οχι,γιατι θα σου στειλω πιτσα,delivery!δηλαδη να μη ποσταρω μια καυλα που μου ζητησε ακατεβατα 250 για 2-3 ωρες εεεε......
ε φατην τοτε!μενει βορεια προαστεια,ισχυουν αυτα που ειπα περι τιμης,μιλησαμε viber.....οκ ειναι ομορφη γυναικα απο τις φωτος αποτι καταλαβα αλλα η τιμη αλμυρη πολυ.....ισως η αναλογια τιμης-διαρκειας ραντεβου για καποιον αλλον να μην ειναι γι αυτο κ τη ποσταρω... τη πιτσα με καυτερο λουκανικο παρακαλω για να ποσταρω μετα στο "ημερησια ενημερωση για χεσιμο" μερσι
μεγαλη βιβλιογραφια.σωμα,φατσα,με το ζορι μετρια.πηδημα ομως θανατου.
τουτο δω τι λεει ρε αγορια?
μεγαλη βιβλιογραφια.σωμα,φατσα,με το ζορι μετρια.πηδημα ομως θανατου.
βρισκεσαι ηδη στο νημα,που υπαρχουν οι πληροφοριες,που θελεις.απλα θελει ψαξιμο,σε ποιο πισω σελιδες.μαστα...για πες σε ποια βιβλιογραφία να ανατρεξω?
,ε φατην τοτε!μενει βορεια προαστεια,ισχυουν αυτα που ειπα περι τιμης,μιλησαμε viber.....οκ ειναι ομορφη γυναικα απο τις φωτος αποτι καταλαβα αλλα η τιμη αλμυρη πολυ.....ισως η αναλογια τιμης-διαρκειας ραντεβου για καποιον αλλον να μην ειναι γι αυτο κ τη ποσταρω... τη πιτσα με καυτερο λουκανικο παρακαλω για να ποσταρω μετα στο "ημερησια ενημερωση για χεσιμο" μερσι