ουκρανεζα, φανηκε να το σκεφτεται
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν διαβάζεις τακτικά το thread αυτό, θα καταλάβεις όπως και αν έχεις πάει με μερικές από το mamba..που κολλαει αυτο, κατι εχω χασει
αν διαβάζεις τακτικά το thread αυτό, θα καταλάβεις όπως και αν έχεις πάει με μερικές από το mamba..
ναι ισχύει γενικά αλλά αναφέρομαι στους συναγωνιστές που τιμάνε τις mamba call girls φίλε μου..να επιμένουμε για να μη γεμίσουμε βρωμιάρες στο mamba..Δεν εχω δει κατι τελτυταια για αυτο ρωτησα, μιλας για κατι που ισχυει γενικα παντως
το τριτο υφισταται,εχω κινητο κ fb αλλα η γκομενα παιζει...στο πρωτο ισως κατι να γίνεται ...τα αλλα ειναι μουφες!
γιατι,αποκλειεται να ειναι εκει για διακοπες?άμα αυτή είναι από Ιεράπετρα, εγώ είμαι από την Ουγκάντα..![]()
χωρισμενη με παιδι,ηταν ροδο οταν μιλαγαμε τωρα δειχνει οτι ειναι αθηνα.
ΤΟ τουμπανο, έχει μιλήσει κάποιος μαζι της
χωρισμενη με παιδι,ηταν ροδο οταν μιλαγαμε τωρα δειχνει οτι ειναι αθηνα.
Να δουμε με ποιον παιζει τελικαΟχι δεν έπαιξε καθολου κ μενα σε τουριστικό μου είπε οτι δουλευει
συναγωνιστή στείλε μου με pm το fb τηςτο τριτο υφισταται,εχω κινητο κ fb αλλα η γκομενα παιζει...
μιστερ σαντος,ξερεις πολυ καλα οτι δε μπορω να το κανω αυτο....συναγωνιστή στείλε μου με pm το fb της
το τριτο υφισταται,εχω κινητο κ fb αλλα η γκομενα παιζει...
όχι δεν το ξέρω..sorry..μιστερ σαντος,ξερεις πολυ καλα οτι δε μπορω να το κανω αυτο....