Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα γι' αυτήν αλλά τώρα δεν μπορώ να βρω τα σχόλια σχετικά. Ξέρει κανείς;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Σιγουρος ?προσοχή παλιόπουστας..![]()
σε εμένα ένας trans με περίμενε στο σημείο που είχαμε συμφωνήσει και άντε γειά...Σιγουρος ?
για εμας που ξερουμε το μαμπα λιγο καλυτερα εχειΛογικο ειναι!! Τι σημασια εχει που δουλευει....?![]()
![]()
![]()
![]()
Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα γι' αυτήν αλλά τώρα δεν μπορώ να βρω τα σχόλια σχετικά. Ξέρει κανείς;
Πριν κανένα μηνα, δεν ήθελε δάκτυλο μέσα (ευτυχώς γλίτωσε το δαχτυλάκι μου) και με το που βγήκε το προφυλακτικό απο μέσα της, ειχε μια πολυ άσχημη μπόχα που με ξενέρωσε τελείως. Εξωτερικά δεν μύριζε τίποτα άλλα το οτι δεν ήθελε δάχτυλο σε συνδυασμό με τη μπόχα μετά σημαίνει οτι κάτι είχε και το ήξερε, δεν έπαθα τίποτα ίσως να ήταν καμιά μυκητίαση αλλά δεν έπρεπε να δουλεύει μέχρι να της περάσει.πιπα με δοντι και πολυ μπλα μπλα δεν το βουλωνει αν αρχισει.... καλο σωμα για την ηληκια της εχει και καποιες νεες φωτο στο μαμπα που ειναι ακριβεστατες στα 100 ευρω για 2 ωρες εγω δεν την εχω ξαναπαρει το θελω το πουλακι μου στην θεση του
Πριν κανένα μηνα, δεν ήθελε δάκτυλο μέσα (ευτυχώς γλίτωσε το δαχτυλάκι μου) και με το που βγήκε το προφυλακτικό απο μέσα της, ειχε μια πολυ άσχημη μπόχα που με ξενέρωσε τελείως. Εξωτερικά δεν μύριζε τίποτα άλλα το οτι δεν ήθελε δάχτυλο σε συνδυασμό με τη μπόχα μετά σημαίνει οτι κάτι είχε και το ήξερε, δεν έπαθα τίποτα ίσως να ήταν καμιά μυκητίαση αλλά δεν έπρεπε να δουλεύει μέχρι να της περάσει.
Πριν κανένα μηνα, δεν ήθελε δάκτυλο μέσα (ευτυχώς γλίτωσε το δαχτυλάκι μου) και με το που βγήκε το προφυλακτικό απο μέσα της, ειχε μια πολυ άσχημη μπόχα που με ξενέρωσε τελείως. Εξωτερικά δεν μύριζε τίποτα άλλα το οτι δεν ήθελε δάχτυλο σε συνδυασμό με τη μπόχα μετά σημαίνει οτι κάτι είχε και το ήξερε, δεν έπαθα τίποτα ίσως να ήταν καμιά μυκητίαση αλλά δεν έπρεπε να δουλεύει μέχρι να της περάσει.

Μιλάω τώρα με Την έχει δει κανείς ?
Ζητα της φωτο. 80€ μου ειπε χωρις κολαρακι.
Φοβάμαι μην ειναι το γραφείο +20 + 20....
Mia Ora ogdoda ,proktiko den kano, είπε και ελάλησε,
όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής, κάνει λίγο μούφα....
NAI ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ
Φρεσκαρετε μου λιγο το μυαλο...αξιζει για 150/2ωρες με anal?