Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτη την εχει παρει κανεις ?
Aξιζει να σχοληθει κανεις μαζι της ?
Δεν ειναι της δουλειαςAξιζει να σχοληθει κανεις μαζι της ?
γνωριζει καποιος κατι?
στα του σερβις αρκετα καλη,2 μπαλακια με αφθονο σφυροκοπημα στο κωλο κ τελειωμα οπου γουσταρεις..μη αρχισετε τα pm για τηλ..οποιος γουσταρει μπαινει στο μαμπα κ παιζει μπαλα απο κει..κ να δωσω τηλ,αμα δεν εχετε μιλησει απο πριν στο μαμπα λογικα θα σας γειωσει..φιλε curie ευχαριστουμε για τις πληροφοριες αλλα παω να στειλω και ειναι vip και δεν μπορω..τι παιζει οεο??τελικα το κανα το κασκαντεριλικι μου εδω περαεμφανισιακα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες.. ουκρανεζα μιλφακι,κοντουλα αδυνατη,λιγο χαλαρο βυζακι,αλλα με ωραιο κωλο..ας οψεται οτι το παιζε δυσκολη τοσο καιρο,κ με τραβαν τα δυσκολα
στα του σερβις αρκετα καλη,2 μπαλακια με αφθονο σφυροκοπημα στο κωλο κ τελειωμα οπου γουσταρεις..μη αρχισετε τα pm για τηλ..οποιος γουσταρει μπαινει στο μαμπα κ παιζει μπαλα απο κει..κ να δωσω τηλ,αμα δεν εχετε μιλησει απο πριν στο μαμπα λογικα θα σας γειωσει..
φιλε curie ευχαριστουμε για τις πληροφοριες αλλα παω να στειλω και ειναι vip και δεν μπορω..τι παιζει οεο??
ναι ρε φιλε και εμενα εντυπωση μου εκανε τις ειχα στειλει παλια αλλα δεν ειχε απαντησει..χτες πηγα να της στειλω και μοθ εβγαλε οτι ειναι vip...vip,φιλε εισαι σιγουρος?μηπως εννοεις real user?..την προηγουμενη εβομαδα που χαμε ανταλλαξει κατι τελευταια μυνηματα ολα ηταν κομπλε,δεν ειδα τιποτα για vip..βεβαια να φανταστεις η συνομιλια μας ειχε αρχισει κανα 2μηνο πριν απο μεσα μαρτη..
τελικα το κανα το κασκαντεριλικι μου εδω περαεμφανισιακα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες.. ουκρανεζα μιλφακι,κοντουλα αδυνατη,λιγο χαλαρο βυζακι,αλλα με ωραιο κωλο..ας οψεται οτι το παιζε δυσκολη τοσο καιρο,κ με τραβαν τα δυσκολα
στα του σερβις αρκετα καλη,2 μπαλακια με αφθονο σφυροκοπημα στο κωλο κ τελειωμα οπου γουσταρεις..μη αρχισετε τα pm για τηλ..οποιος γουσταρει μπαινει στο μαμπα κ παιζει μπαλα απο κει..κ να δωσω τηλ,αμα δεν εχετε μιλησει απο πριν στο μαμπα λογικα θα σας γειωσει..
γνωριζουμε κάτι για αυτό?
αξιζει δηλαδη τα λεφτα της?